Jump to content
BulForum.com

RIP Кембъл

metalmaniak

Recommended Posts

Да,но те не бяха ли в друга катасрофа?Всмисъл същия ден,но отделна катастрофа,а Кембъла доколкото разбрах е пътувал само с шофьора си.

По-скоро някъв негов приятел. Едва ли професионален шофьор ще кара пиян и със 150 км/ч. Иначе наистина бяха в две отделни катастрофи

Малко реални впечатления имам за него. Беше водещ и имаше и негово "изпълнение" на концерта по случай празника на София в Южен Парк миналата година. Беше банален, поне според мен.

По думите на приятел, с който са запивали е бил алкохолик - напил се в добрия стар Шадоус и заспал на масата. Алкохола никому не прощава. Тъжното е, че доста често жертвите на пиян шофьор са всички други, освен самия шофьор...

Да почива в мир и дано представата ми за него е грешна...

Според полицайте, причината Кембъла да почине (освен пияния му шофьор), е че е бил без колан. По този начин въздушната възглавница не се е отворила, шофьора е бил с колан и е оживял.

По-добре да те вози Стиви Уондър, отколкото пиян приятел. Така викаше един мой колега преди време.

А по въпроса за конкретната катастрофа ... Извинете, но не виждам как един телевизионен дърдорко някак си ви прави впечатление, а никой дума не обели за онова тричленно семейсто, дето изгоря същата вечер край Слънчев бряг, с още четирима души. Какво пък, въпрос на ценности ...

Между другото не е зле да се погледне една тема за безобразното шофиране, в която писахме преди време. Там си позволих да изкажа мнение за това как трябва да бъдат наказвани всички, които нарушават ЗДП, и ме изкараха прероден Хитлер, диктатор, и прочее. Ставаше дума за едно момиче някъде в Щатите, което един пиян кретен беше обезобразил. Сещате ли се ?

P.S. http://www.wrzru.com/invision/index.php?showtopic=12877

Почивай в мир!Много се забавлявах с него като го гледах по теливизията....забавен човек....за жалост поредната жертва на безразсъдно шофиране!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...