metalmaniak Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 http://news.ibox.bg/news/id_724051873 На мен ми е много гадно. Гледах го редовно и според мен супер свестен тип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Да почива в мир! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azbeaz Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Бог да го прости Кембъла. Наистина уникално остроумен и праволинеен човек. Мир на праха му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Напоследък има прекалено много смърт по пътищата - не знам на какво се дължи, на болен манталитет, на лакомия, на пиянство, не знам, но наистина е много... И вече ми се изправя косата само като се замисля какво става всеки ден, разбира се не толкова брутално, но хора всеки ден умират заради нечия глупост. Прекалено много мисли ми минават през главата в момента, не мога да ги изразя всичките, но само се надявам и моля всички, които са шофьори да бъдат съвестни, защото всички можем да си измрем ей така, изведнъж, а следващият пиян шофьор отново се качва в колата, дори и сега като пиша... Ужасявам се от това! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Бе нали се пишеше за тва в темата за преглед на печата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Един от най-любимите ми публично известни хора, да не кажа най-любимия. Уважавах го много, защото беше, по моето мнение, един от най-интелигентните хора в България, по начина по който аз го разбирам и който ценя. Криво ми е доста, беше много добър тип, макар и доста циничен и директен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Един от най-любимите ми публично известни хора, да не кажа най-любимия. Уважавах го много, защото беше, по моето мнение, един от най-интелигентните хора в България, по начина по който аз го разбирам и който ценя. Криво ми е доста, беше много добър тип, макар и доста циничен и директен. Съгласен съм с теб но макарче на мен точно това ми харесваше , че беше директен за циничното се понасяше . Все още не ми се вярва незнам защо просто ей така . GUI направи разлика между заглавията на двете теми и предназначението им . Мир на праха му . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Баща ми е прав за едно нещо,дай на българина бърза кола е не война,само да ви напомня,че войната в косово взе 350 жертви за година,а нашите пътища над 800 вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 leka mu prust dobur 4ovek be6e. a naposleduk naistina mn katastrofi samo za nqkolko dni 2/3 ima okolo 5/6 katastrofi v pld i jertvi prosto nekvi ahmaci karat kakto si iskat i posle sujelqvat tqrbva da gi tiknat vsi4kite v zatvora za 50 godini i da ne izleznat!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Трябва да спрем тая касапница,мир на праха му на кембъла но не е важна личността а факта че миналата година ако се не лъжа почти достигнахме 1000 жертви а тая година по всяка вероятност ще са поне 1500.Сигурно 2/3 от катастрофите са причинени поради каране в нетрезво(дрогирано) състояние или превишена скорост.Не става въпрос на правите да караме с 49 карайте ако е възможно и с 10тина километра отгоре но има хора които по асеновградско,кукленско и карловско шосе карат с 100+ и наблюденията ме са че това се приема за нормално след като не са малко тези които го правят. Работното ми място е на улицата и по точно там където най-често стават катастрофите(кръстовищата) еми изумен съм !?! десетки (тенекиени) катастрофи всеки ден стопове фарове и парченца закалено стъкло по всяко голямо кръстовище всеки божи ден. Явно ако не се вразумим сами няма кой да ни вразуми полицаите явно и те изнемогват ама аз ако бях катажия всеки ден щях да събилам по едно тесте книжки-елементарно е на пешеходните светофари с поискване около 15 в града при всяка смяна на сигнала минават по 2-3 коли на червено,на обикновенните кръстовища да се влиза на жълто при положение че кръстовището е пълно и ясно се вижда че няма да е възможно изтеглянето е следващия момент,спрели коли и бусове на 2 метра преди пешеходна пътека значат никаква видимост към евентоално преминаващ пешеходец---еми мама му стара ама ако имахме читави власти пътищата щяха да са полупразни поради факта че над 50% от нас трябва да получат възбрана да шофират от 1 година до живот в зависимост от провинението а за употреба на алкохол не по малко от 15 години. П-П Ето над тези неща трябва да се замисли обществеността а не по телевизията да ми се плюнчат по десет дни за всеки загинал бг рейнджър в близкия изток и арабските страни,не съм го пращал аз там да се бие на страната на евреите и техните слуги американците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 един от малкото шоумени в България,който истински ме кефеше RIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Бог да го прости Кембъла.Наистина уникално остроумен и праволинеен човек. Мир на праха му. Тц... Незнам... Не мога да повярвам че това е станало... Незнам защо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Еми така е,който кара пиян...Как може да караш пил...Само едно мога да кажа в тоя случей-алкохола не прощава.Принципно Кембъла го знаех от вот на доверие,не мога да кажа,че е бил супер известен,подвизавайки се в телевизии като ббт.И все пак РИП Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Мир на праха му! А това за пътищата и жертвите на пътищата... Аз просто нямам думи. Пълно е с некролози по дърветата, паметници, цветя по мантинелите... Не мога да си обясня каква е тази слабоумщина. Човек трябва да знае кога може да си позволи голяма скорост и кога не може. Малко умисъл в карането се иска. Когато натискаш педала на газта, не се превръщаш в голямата работа на пътя, а ставаш голямата купчина кайма на пътя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Много кофти ми стана за Кембъла!Беше много готин човек и на мен много ми харесваше че е директен с всичко по което говори!А за войната по пътищата която се води какво да кажа!Тва е един от най-големите абсурди в абсолютно абсурдната ни държава!Докато има хора които карат които карат пияни колите си и се правят на "газари" като карат с по 150км ще се увеличават жертвите по пътищата!Лошото е че най-често жертвите са невинни хора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nugit Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Ако трябва да сам точен Кембала беше един от малкото хора в страната който разбираха нещата от гледна точка на народа. Покой над святата му личност!!! Той ще бъде запомнен!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Наистина беше хубав човек. Лека му пръст Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Бог да го прости Кембъла.Наистина уникално остроумен и праволинеен човек. Мир на праха му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Мип на праха му!! Мога да кажа, че беше голям пич, и нека всички го запомним като такъв! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Хм... Само аз ли чух, че с Кембъла са загинали и 3-ма младежи - 1 момче и 2 момичета ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Не ме кефеше... Спирам до тук, защото или добро, или нищо... е, ми нищо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Кофти новина. Аз не съм от големите фенове на Кембъла. Харесваше това, че беше интелигентен човек, с чувство за хумур, макар да беше доста саркастичен и с малко груби лафове от време на време. Определено беше шоумен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 много ми харесваше как просто отвръщаше с интелигентност на вулгарните думи които васа ганчева говореше по негов адрес,много е трудно да пробиеш без вулгарност в наши дни,а той го правеше с лекота,хубавите хора господ ги прибира при себе си,а лошите остават тук долу за да правят злини,жалко Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 da gotin tip be6e mir na praha my qvno taka my e bilo pisano nesaobrazena sorost ypotreba na alkohol ot strna na 4oveka koito e karal...prosto nqma kakvo da kaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Хм... Само аз ли чух, че с Кембъла са загинали и 3-ма младежи - 1 момче и 2 момичета ? Да,но те не бяха ли в друга катасрофа?Всмисъл същия ден,но отделна катастрофа,а Кембъла доколкото разбрах е пътувал само с шофьора си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.