nakatak_zick Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Пиша есета,доклади,различни разработки срещу заплащане. Есета съм писал всякакви:литеретурни,философски,географски,за личности,за съвременна ситуация(винаги с успех).Имам награда от ПУ за доклад по физика.Пиша всичко това,зад а прецените какви са ми възможностите. Не знам дали е за тук или за бай сел,но който се интересува или да пише или да праща ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Да не те обезкуражавам или подценявам, ама кой би си поръчал такова нещо при човек незавършил още гимназия, била тя и езикова... Малко си се изсилил според мен, но успех все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 19, 2007 Author Share Posted April 19, 2007 щом така мислиш добре мисля ,че имам достатъчно опит в различни конкурси,за да пиша такива на пръв поглед абсурдни обяви(въпреки ,че излежда смешна е много полезна) не бих написал такава обява ако нямаше покритие Ще ти покажа нещо мое и ще прецениш сам ако ти хареса ще се радвам,ако не здраве да е(ще имам едно на ум ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost Rider Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 na mene mi trqbva proekt kaji dali moe6 da napravi6 i 6te te potarsa na li4na Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 20, 2007 Author Share Posted April 20, 2007 na mene mi trqbva proekt kaji dali moe6 da napravi6 i 6te te potarsa na li4na пиши на лс да видя за какво става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.