Jump to content
BulForum.com

Проблем с принтера

Recommended Posts

shit01wd5.jpg

Това е принтера. Не е ползван кой знае колко, но от скоро започна да прави следния номер (сега ще видите на снимката)

=>

dsc00276eh8.jpg

Пускам бял лист и го изкарва така. Казаха, че може да е от главата. Взех от един приятел ама и с неговата е същото. Възможно ли е и неговата да е била нещо скапана... ? И ако трябва да се купува нова как вървят цените? Ако изобщо проблема е от главата...

Мерси.

Има провери пак с друга касета ако не се оправи виж дали нямаш разпилян тонер вътре в принтера! Ако имаш почисти го внимателно и виж след няколко листа дали ще се оправи! Ако не се оправи следващия вариянт е да си прекарал я кламер нещо твърдо без да искаш през принтера и да ти се е увредила печката на самия принтер при тоя случай ремонт на принтера :punk Между друго сещам се че имаш гумено колело което подхваща листа и то може да е наклепано с тонер и от това да се получава това :punk

Преди малко изкарах касетката или главата нз как точно се казва и от нея падна много ама много черен прах. Все едно съм стъргал графит на ренде:) То се е видяло, че май целия принтер ще го мъкна на сервиз... :( а сега и бюрото трябва да си чистя, че е черно :ph34r:

Ако е 100 лева... то по-добре нов принтер да си купя :)

Щом като касетата ти ръси тонер,проблема е от нея.А ако си купиш нов принтер,нали като свърши тонера пак ще трябва да си купиш нова касета!?

Щом като касетата ти ръси тонер,проблема е от нея.А ако си купиш нов принтер,нали като свърши тонера пак ще трябва да си купиш нова касета!?

Всеки път нов принтер :) :) базик

Мерси за инфото и дано не ми одерат кожата много.

Най-вероятно е заминал барабана на тонер касетата.Една нова касета ще е над 100лв.

А според теб барабани не се ли сменят? Защото аз лично съм сменял части на доста касети.

@Fibman другата седмица в сряда ми се обади да мина и да ти погледна принтера. Телефона ще ти го оставя на PM. Мисля че имам една такава работеща касета и ще тестваме.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...