Jump to content
BulForum.com

МИТИНГ-ПРОТЕСТ

charovni

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Лошооо много лошооо :( Очаквах поне 100-200 човека а то..... Тва ли сме пловдивчани? Е вярвайте ми този митинг можеше да бъде в историята ама на. Едно ГОЛЯМО БРАВО на организаторите които си свъшиха работата безупречно(поне от това което видях щото позакъснях малко :( ) направо шапка им свалям :punk

А за другото направо нямам думи направо :wacko: Е ся за хората вече ша си останем пирати и тва е :pirate

Иде ми и да попсувам ама ша запазя добрия тон :ph34r:

50тина човека...злекис...дадох бързо интервю за НТВ и домана :punk

Напълно си прав, човече . И мен ме е срам , как може толкова хора да се дъхаха , а толкова малко да дойдоха... Аз бях един от първите и даже се чудих къде ще е . Все пак към 5 часа , който беше там , ще каже , че бяхме супер малко хора , а по рано само организаторите и 2-3 човека бяхме . После се посъбрахме , но все пак малко бяхме , направо се изложихме пред страната и пред софиянци . Но доказахме , че сме сериозни , и нито дъжд , нито лоши метереологични условия ще ни уплашат . Поне организацияте беше на ниво , но съжалявам , че медиите , които присъстваха не можеха да си намерят кого да интервюират поради липса на кураж сред присъстващите .Нали точно за това бяхме там , да изразим мнението си и да отстояваме позициите си . Успех и на всички останали протестаджии .

(PS: дядката ме кефеше , може и 1 метър да беше , ма викаше за 2ма ; поне едно интервю за радио пловдив дадох :) )

(PS: дядката ме кефеше , може и 1 метър да беше , ма викаше за 2ма ; поне едно интервю за радио пловдив дадох :) )

Да бе тоя дядка къртеше :laughing: Говореше доста пискливо и от ниско ама си имаха сила думите му :excl: Иначе едвам 50 човека бехме и аз лично се почувствах доста предаден заради множеството което липсваше (а уж "Аз ще дойда с 10 френда" - ДА БЕ ДА :angry1 :angry1 ) заради малко дъждец :excl:

ПС Абе като че ли най-много хора бяха от Паисий Хилендарски (12 клас) - евала им на тях,че дойдоха :punk

Пълна простотия. 20-25 десет-дванайсет годишни пичове с плакати "Не сме престъпници" се кефят на фона на "Моя страна, моя България". Ужас! И защо са там- за да 'защитават' нещо, което е АБСОЛЮТНО нелегално.

тоя с шапката дето го дадоха току що по нова съм аз :punk

доста са поорязали от интервюто ама няма как,аз им говорих към 2-3 минути :woot

Пълна простотия. 20-25 десет-дванайсет годишни пичове с плакати "Не сме престъпници" се кефят на фона на "Моя страна, моя България". Ужас! И защо са там- за да 'защитават' нещо, което е АБСОЛЮТНО нелегално.

Абе щооооо ......... не си гледаш други теми като "Мюзик айдъл" и "Пералня със сушилня - има ли смисъл?" ми пишеш глупости тука:angry1

Абе щооооо ......... не си гледаш други теми като "Мюзик айдъл" и "Пералня със сушилня - има ли смисъл?" ми пишеш глупости тука:angry1

Абе щоооо......не ме оставиш сам да предценя къде да пиша ? Вие вече тотално сте решили, че пиратщината е легална, а ? Еми пичове, сори ама не е!

Raging Fire ти що не си "таковаш" майката а... Точно тук,не се обаждай ИЗОБЩО !

Модератора каза: Ще има време да чете правилата дал съм му 10 дни без да поства дано ги оползотвори.

Raging Fire ти що не си "таковаш" майката а... Точно тук,не се обаждай ИЗОБЩО !

Предлагам да прочетеш правилата.

Абе щоооо......не ме оставиш сам да предценя къде да пиша ? Вие вече тотално сте решили, че пиратщината е легална, а ? Еми пичове, сори ама не е!

Торент тракерите не са пиратщина. Те са абсолютно легални и законни. Може да се поспори и по въпроса дали разпространяваната информация е незаконна. Влез в arenabg.com и прочети 2-те статийки написани от г-н Гацо Бацов. Така като гледам не е много ясно формулирано в законна, дали споделянето на филми е престъпление.

Айде стига ся се карайте за глупости.... протестът в ПЛД си беше пълен провал, заради дъжда, който щеше да разтопи останалите, които щяха да ходят........

Торент тракерите не са пиратщина. Те са абсолютно легални и законни. Може да се поспори и по въпроса дали разпространяваната информация е незаконна. Влез в arenabg.com и прочети 2-те статийки написани от г-н Гацо Бацов. Така като гледам не е много ясно формулирано в законна, дали споделянето на филми е престъпление.

няма значение каква е формата на обмен. не ме интересува особено какво е писал г-на. това е просто вратичка в законодателството. признавам си и аз свалям пиратски шитове, но поне не ходя да протестирам по центъра за това, че са ми ги спрели.

Всеки има право на мнение. Аз лично смятам, че хората са в правото си да протестират и затова свалям шапка на всички, които отидоха на митинга. Спирам да споря по темата.

Щях да ходя с щото си мислех,че ще успея да направя контролната по немски до към 5 часа и да си тръгна ама госпожата тръгна нов урок да предава и се прецаках и неомах да ида.

Гола-вода беше протеста.

Трябваше да те бутна ти да говориш отпред, ама ти не - давай да ходим да поркаш :Д

ТАКИВА РАБОТИ СЕ ПРАВЯТ ПРЕЗ СЪБОТА ИЛИ НЕДЕЛЯ, защото тогава повече хора ще могат да дойдат. Аз бях втора смяна и нямаше как да дойда, а исках

Трябваше да те бутна ти да говориш отпред, ама ти не - давай да ходим да поркаш :Д

Ай ся... :punk :D :P :bgrin: :tongue

P.S Предлагам да затоврим темата утре по някое време и да се пише в другата.

На всички, който са отишли на протеста - ЕВАЛА. Отсрамили сте всички. И аз не успях да дойда поради ранния час. Няма провал, няма срам. Ние се учим да протестираме. Дори това се учи. За следващия протест имаме поука - в по-удобно време. А за дъжда - божа работа. Някой направи ли снимки да качи? Не знам как е изглеждал протеста днес, но сте влезли в късните новини по бТВ след малко. Браво на присъствалите. Гледайте новините в 22h.

Ч.А.

Браво, много хубав репортаж беше по бТВ. Митингът може да е бил малък, но общественият отзвук е голям. И изказванията бяха на място. Сега софиянци да се напънат да съберат още повече хора в събота. Може да случат и на време.

Ч.А.

Браво, много хубав репортаж беше по бТВ. Митингът може да е бил малък, но общественият отзвук е голям. И изказванията бяха на място. Сега софиянци да се напънат да съберат още повече хора в събота. Може да случат и на време.

Ч.А.

Мда... особено човека, който каза, че доста неща които ги има в торентите, немогат да се намерят в магазините.

Ето аз например... искам да си направя една колекция от ДВД-та от тазгодишния шампионат Ф1. Какъв е проблема? Свалям си състезанието... от къде? Ами разбира се от тракер... записвам си го на празно ДВД което съм си го купил и в архива, нито го давам под наем, нито го продавам... С какво нарушавам конституцията на Република България?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...