Gibona_ Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Наистина гадно беше,че много малко хора дойдоха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulless Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Лошооо много лошооо Очаквах поне 100-200 човека а то..... Тва ли сме пловдивчани? Е вярвайте ми този митинг можеше да бъде в историята ама на. Едно ГОЛЯМО БРАВО на организаторите които си свъшиха работата безупречно(поне от това което видях щото позакъснях малко ) направо шапка им свалям А за другото направо нямам думи направо Е ся за хората вече ша си останем пирати и тва е Иде ми и да попсувам ама ша запазя добрия тон :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
abortivus Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 тц... пиратите си останаха в къщи да си смучат филми и музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 50тина човека...злекис...дадох бързо интервю за НТВ и домана Напълно си прав, човече . И мен ме е срам , как може толкова хора да се дъхаха , а толкова малко да дойдоха... Аз бях един от първите и даже се чудих къде ще е . Все пак към 5 часа , който беше там , ще каже , че бяхме супер малко хора , а по рано само организаторите и 2-3 човека бяхме . После се посъбрахме , но все пак малко бяхме , направо се изложихме пред страната и пред софиянци . Но доказахме , че сме сериозни , и нито дъжд , нито лоши метереологични условия ще ни уплашат . Поне организацияте беше на ниво , но съжалявам , че медиите , които присъстваха не можеха да си намерят кого да интервюират поради липса на кураж сред присъстващите .Нали точно за това бяхме там , да изразим мнението си и да отстояваме позициите си . Успех и на всички останали протестаджии . (PS: дядката ме кефеше , може и 1 метър да беше , ма викаше за 2ма ; поне едно интервю за радио пловдив дадох ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 (PS: дядката ме кефеше , може и 1 метър да беше , ма викаше за 2ма ; поне едно интервю за радио пловдив дадох ) Да бе тоя дядка къртеше Говореше доста пискливо и от ниско ама си имаха сила думите му Иначе едвам 50 човека бехме и аз лично се почувствах доста предаден заради множеството което липсваше (а уж "Аз ще дойда с 10 френда" - ДА БЕ ДА ) заради малко дъждец ПС Абе като че ли най-много хора бяха от Паисий Хилендарски (12 клас) - евала им на тях,че дойдоха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Пълна простотия. 20-25 десет-дванайсет годишни пичове с плакати "Не сме престъпници" се кефят на фона на "Моя страна, моя България". Ужас! И защо са там- за да 'защитават' нещо, което е АБСОЛЮТНО нелегално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 тоя с шапката дето го дадоха току що по нова съм аз доста са поорязали от интервюто ама няма как,аз им говорих към 2-3 минути Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulless Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Пълна простотия. 20-25 десет-дванайсет годишни пичове с плакати "Не сме престъпници" се кефят на фона на "Моя страна, моя България". Ужас! И защо са там- за да 'защитават' нещо, което е АБСОЛЮТНО нелегално. Абе щооооо ......... не си гледаш други теми като "Мюзик айдъл" и "Пералня със сушилня - има ли смисъл?" ми пишеш глупости тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Абе щооооо ......... не си гледаш други теми като "Мюзик айдъл" и "Пералня със сушилня - има ли смисъл?" ми пишеш глупости тука Абе щоооо......не ме оставиш сам да предценя къде да пиша ? Вие вече тотално сте решили, че пиратщината е легална, а ? Еми пичове, сори ама не е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_logic Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Raging Fire ти що не си "таковаш" майката а... Точно тук,не се обаждай ИЗОБЩО ! Модератора каза: Ще има време да чете правилата дал съм му 10 дни без да поства дано ги оползотвори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Raging Fire ти що не си "таковаш" майката а... Точно тук,не се обаждай ИЗОБЩО ! Предлагам да прочетеш правилата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Абе щоооо......не ме оставиш сам да предценя къде да пиша ? Вие вече тотално сте решили, че пиратщината е легална, а ? Еми пичове, сори ама не е! Торент тракерите не са пиратщина. Те са абсолютно легални и законни. Може да се поспори и по въпроса дали разпространяваната информация е незаконна. Влез в arenabg.com и прочети 2-те статийки написани от г-н Гацо Бацов. Така като гледам не е много ясно формулирано в законна, дали споделянето на филми е престъпление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Айде стига ся се карайте за глупости.... протестът в ПЛД си беше пълен провал, заради дъжда, който щеше да разтопи останалите, които щяха да ходят........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Гола-вода беше протеста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Торент тракерите не са пиратщина. Те са абсолютно легални и законни. Може да се поспори и по въпроса дали разпространяваната информация е незаконна. Влез в arenabg.com и прочети 2-те статийки написани от г-н Гацо Бацов. Така като гледам не е много ясно формулирано в законна, дали споделянето на филми е престъпление. няма значение каква е формата на обмен. не ме интересува особено какво е писал г-на. това е просто вратичка в законодателството. признавам си и аз свалям пиратски шитове, но поне не ходя да протестирам по центъра за това, че са ми ги спрели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Всеки има право на мнение. Аз лично смятам, че хората са в правото си да протестират и затова свалям шапка на всички, които отидоха на митинга. Спирам да споря по темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0k3ra Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Щях да ходя с щото си мислех,че ще успея да направя контролната по немски до към 5 часа и да си тръгна ама госпожата тръгна нов урок да предава и се прецаках и неомах да ида. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Гола-вода беше протеста. Трябваше да те бутна ти да говориш отпред, ама ти не - давай да ходим да поркаш :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 ТАКИВА РАБОТИ СЕ ПРАВЯТ ПРЕЗ СЪБОТА ИЛИ НЕДЕЛЯ, защото тогава повече хора ще могат да дойдат. Аз бях втора смяна и нямаше как да дойда, а исках Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Трябваше да те бутна ти да говориш отпред, ама ти не - давай да ходим да поркаш :Д Ай ся... P.S Предлагам да затоврим темата утре по някое време и да се пише в другата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 На всички, който са отишли на протеста - ЕВАЛА. Отсрамили сте всички. И аз не успях да дойда поради ранния час. Няма провал, няма срам. Ние се учим да протестираме. Дори това се учи. За следващия протест имаме поука - в по-удобно време. А за дъжда - божа работа. Някой направи ли снимки да качи? Не знам как е изглеждал протеста днес, но сте влезли в късните новини по бТВ след малко. Браво на присъствалите. Гледайте новините в 22h. Ч.А. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Тука има снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Much Ado About Nothing Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 Браво, много хубав репортаж беше по бТВ. Митингът може да е бил малък, но общественият отзвук е голям. И изказванията бяха на място. Сега софиянци да се напънат да съберат още повече хора в събота. Може да случат и на време. Ч.А. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Браво, много хубав репортаж беше по бТВ. Митингът може да е бил малък, но общественият отзвук е голям. И изказванията бяха на място. Сега софиянци да се напънат да съберат още повече хора в събота. Може да случат и на време. Ч.А. Мда... особено човека, който каза, че доста неща които ги има в торентите, немогат да се намерят в магазините. Ето аз например... искам да си направя една колекция от ДВД-та от тазгодишния шампионат Ф1. Какъв е проблема? Свалям си състезанието... от къде? Ами разбира се от тракер... записвам си го на празно ДВД което съм си го купил и в архива, нито го давам под наем, нито го продавам... С какво нарушавам конституцията на Република България? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.