nightwishcools Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Някой сетил ли се е да следва установената процедура за протестен митинг или ще се съберем само ей така да пръднем пред шадарваните и да си тръгнем. И аз тва започнах да се чудя.Идеята си е добра,но трябва някой нещо да направи по въпроса,щото така си е напълно безполезно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Аз пък викнем да се обърнем към Господари на ефира и поне малко да се разпространи това ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abortivus Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 http://blog.peio.org/?p=842 Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Сега остава и някой да направи пиратска партия и на изборите повече няма да има нисък избирателски вот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Някой може ли да ми помогне да се свържа с Делян Делчев? За справки - http://delian.blogspot.com/, съвсем сериозно е и е абсолютно свързано с протестите срещу ГДБОП. пробвай дали някой от приятелите му е оставил мейл или нещо от сорта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Някой сетил ли се е да следва установената процедура за протестен митинг или ще се съберем само ей така да пръднем пред шадарваните и да си тръгнем. да,така си е,да не вземат да викнат ченгетата и да стане сериозно но не мисля,че това би ни спряло да го направим и по нататък Link to comment Share on other sites More sharing options...
nugit Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Хора дойде момента в който ще се докаже що за хора са българите!!! Само напред през сичката политичека помия!!! Щом искат арести ще бъда на протеста и ще ги чакам!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Искам да знам какво ще си купувам!!! Мислете ли ,че ако реша да си купя ДВД ще ми разрешат да го изгледам за да реша дали ми харесва или не и да си го купя или не??? Ми ше ти разрешат. Когато в магазина почнат да ти дават да изядеш кренвирша и после да решиш дали да го купиш Чакам кадри от новините - "Група гийкове предизвикаха сбиване с органите на реда. Потребителите скандирали 'искаме си правата да крадем! кор за нсбоп, политиците, ЕС и орките!', след което започнали да замерват полицаи с камъни и подобни т.нар. от тях 'артефакти' и после всичко е 'история'" Кофти са си тия стъпки срещу пиратството. Фатални не, но са кофти. Ама да протестирате, че ви се пречи да крадем е меко казано смешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightwishcools Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Ама да протестирате, че ви се пречи да крадем е меко казано смешно. Смешно е в тая скапана държава да ти държат сметка,защо като искаш някой филм не си дал 20 лева,но някои хора си купуват коли и къщи с пари от незнам си къде и на никой не му прави впечатление.И кой ти краде в случая?Ние-защото сме дръпнали някакво си филмче или песен и сме зели хляба от устата на горките хора,които заради нас ша се ограничат с по 20 коли и 5/10 къщи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Ама да протестирате, че ви се пречи да крадем е меко казано смешно. Айде като не сте добре осведомени по темата да не се обаждате, а? Ти да не мислиш, че ние българите ще сме първите организирали протести в подкрепа на торент тракерите? Явно да, ама не е така. Далеч по-развити страни от нас са го правили. Осведомете се малко и тогава коментирйте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Айде като не сте добре осведомени по темата да не се обаждате, а? Ти да не мислиш, че ние българите ще сме първите организирали протести в подкрепа на торент тракерите? Явно да, ама не е така. Далеч по-развити страни от нас са го правили. Осведомете се малко и тогава коментирйте! Откога "другите са го правили, значи е смислено и ние да го правим" е правилно? В Швеция мисля има дори партия на пиратите и с какво именно тоя факт променя смислеността на протест тип "Дайте си ни да крадем"? @nightwishcools - Ми няма да го гледаш филма бе? Като не можеш да си го позволиш няма да го гледаш. Собствениците на Била също са богати, тва дава ли ти право да си "взимаш безплатно" оттам? Да не говорим колко смешно звучи и твоето "другите крадат повече от нас, затва сме невинни". Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarkis_999 Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 ЕС = кура ми янко Внимавай с квалификациите които даваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Откога "другите са го правили, значи е смислено и ние да го правим" е правилно? След като е дало резултат значи е правилно. В Швеция мисля има дори партия на пиратите и с какво именно тоя факт променя смислеността на протест тип "Дайте си ни да крадем"? Ако се зачетеш в предишните постове ще разбереш какви основания имаме за протест. Акциите на НСБОП с/у торент тракерите не бяха извършени по най-законния начин. Освен това със забраняването на торент тракерите се нарушават конституционните права на интенет потребителите за свободна обмяна на информация. По същият начин може да забранят google или skype, тъй като и през тях може да се обмени пиратско съдържание. Мисълта ми е, че като искат могат да махнат торентите с пиратско съдържание, но нямат право да спират целия торент сайт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightwishcools Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 "другите крадат повече от нас, затва сме невинни". Първо-имах предвид,че тази държава има много по-големи и сериозни проблеми,които никой не се опитва да разреши,а са се захванали с интернет потребителителите.И второ- по-добре развитите страни като си имат партии и други такива и също са за торентите,това трябва да ти говори нещо.Особено след като са по-добре от нас и това,да си какупят филм не им е проблем.Да теглиш не пречи на никой и много добре го е казал човека,че по тая логика не трябва да има и Skype и Google.Едно е да спрат пиратско съдържание и съвсем друго е да махнат абсолютно всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abortivus Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Внимавай с квалификациите които даваш. Zaplashvash li me? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarkis_999 Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Zaplashvash li me? използването на цинизми ми се струва не се толерира във форума , така можеш само да си навредиш с warn , по скоро ми се струва е съвет от колкото заплаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarkis_999 Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 ES = Kura mi qnvkov! muhahhahahaha, ako tova e cinizam tova e satira ve! btw, veche znam istinata za voinata v Irak "tova e satira ve!" - Въпрос на гледна точка и възпитание. Но стига за това все пак това не е skype. Като е сатира кажи така на баща си та и той да се посмее Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Аве ей , човека с голямата логика , който е писал по-горе , че крадем ! Аз ли крада филмите , като ги презаписвам с камера от кината ве или те излизат в нета по чуждите сайтове още преди да сме ги видяли в България ! Да не хаквам аз стийм и да свалям безплатно игрите на валве ! Всичко си го има , просто си обменяме файлове ... това може ли да се спре ! п.п. колко смешно е да се обърка името на държавата ... ама с какво ли трябва да го запомня Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 След като е дало резултат значи е правилно. Какъв резултат е дало? Отказвам се. Пиратска държава, толкова ви е изкривена логиката, че като ви дърпат кокала от устата не разбирате, че не му е мястото там. Мрънкайте, че ви забраняват това-онова, после гръмнете полицай и мрънкайте, че имате правото, 'щото "И в Италия убиха полицай след Палермо-Катаня". Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Какъв резултат е дало? Как какъв? Сайта продължи да си бачка! Отказвам се. Пиратска държава, толкова ви е изкривена логиката, че като ви дърпат кокала от устата не разбирате, че не му е мястото там. Мрънкайте, че ви забраняват това-онова, после гръмнете полицай и мрънкайте, че имате правото, 'щото "И в Италия убиха полицай след Палермо-Катаня". Добре че твойта логика е "изправена". Как се сети за това сравнение? Ами да, ми то дали ще направиш протест или ще убиеш някого е почти едно и също. А, да м/у другото протеста ще бъде мирен и ще бъде одобрен от кмета на Пловдив, ама тва да не ти прави впечетление. Не се отказвай моля ти се, тъкмо почна да ми става интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Ами да, ми то дали ще направиш протест или ще убиеш някого е почти едно и също. А, да м/у другото протеста ще бъде мирен и ще бъде одобрен от кмета на Пловдив, ама тва да не ти прави впечетление. Не се отказвай моля ти се, тъкмо почна да ми става интересно. Че като е кмет, да не би да е нещо повече? Четох някаква декларация тука из темите и от нея стана ясно, че дефакто баш против спазването на закона протестирате. Виж ако беше против полицейския призвол съм напълно за, обаче в този си вид е напълно смехотворна каузата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Не се отказвай моля ти се, тъкмо почна да ми става интересно. А на мен смешно... Абе оставете го Веско, той никога през живота си не е играл пиратска игра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Че като е кмет, да не би да е нещо повече? Четох някаква декларация тука из темите и от нея стана ясно, че дефакто баш против спазването на закона протестирате. Виж ако беше против полицейския призвол съм напълно за, обаче в този си вид е напълно смехотворна каузата. Като казах, че е одобрена от кмета имах предвид, че всичко ще бъде законно. Ако говориш за декларацията постната в темата (2 стр., предпоследен пост), не виждам къде си видял, че протестираме против спазването на закона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.