Jump to content
BulForum.com

МИТИНГ-ПРОТЕСТ

charovni

Recommended Posts

И аз това си мислех: правилата се нарушават, ако продаваш или даваш под наем свалените неща. Аз си ги ползвам само в къщи и не мисля, че нарушавам конституцията

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Ето някои бисери които чух на "митинга":

- авторсото право се урежда от гражданското право ,а не от ....(пауза) законодателското право

- в закона никъде нямало думата пиратство, следоватолно няма пиратство.

П.П Дали за взели съгласието на наследниците на Емил Димитров да му пускат песента на митинга? Ма то нали не е с търговска цел -значи е законно, според протестиращите

Иде края на тормоза !!!

Европейски Парламент:

Правната Комисия срещу криминализирането на ИС, ако не са с търговска цел

Правната комисия реши да изключи от директивата всички нарушения на интелектуалната собственост от частни лица за лична употреба. Стигна се дори по-нататък: нарушението трябва да е умишлено и с цел търговска печалба.

BSA изрази мнение, че това означава декриминализиране на незаконния обмен на файлове и копиране на софтуер: ”Това значи OK за нелегалния download на музика и филми от интернет”.

Текста на решението на български език

Първо четене в пленарна зала се очаква през април в Страсбург.

Източник: Блога на нашата любима Нели ( http://nellyo.wordpress.com/ )

Хайте Zamunda, подгрявай машините, че сами издъхваме !

Цитат от аренабг.

Правната комисия реши да изключи от директивата всички нарушения на интелектуалната собственост от частни лица за лична употреба. Стигна се дори по-нататък: нарушението трябва да е умишлено и с цел търговска печалба.

Е за тва си говорим! Подозирам обаче че ще го спънат "големите"

Иначе аз лично хич не съм издъхвал, но някак си пиявиците винаги намират начин да ни пречат

Гледам го в момента!

Голям смях indeed

Забележете как си противоречат : първия вика не намерих дефиниция на пиратството, а посли втория дава дефиницията , забележете авторските права са били обект на гражданското право а не на законодателното право.

И как момъка вещо цитира това, което постнах от началната страница на Арена :punk

Участвайте в акция ФЕНИКС!

По-съществено е от присъствие на митинги

И наистина въпреки че изглежда смешно - евала че все пак се явиха хора публично и макар и съвсем аматьорски, но откровено, показаха че няма да се мълчи вече - аман

• 4 weeks later...
И наистина въпреки че изглежда смешно - евала че все пак се явиха хора публично и макар и съвсем аматьорски, но откровено, показаха че няма да се мълчи вече - аман

То и аз бях там , но си тръгнах , големи глупости се казаха , сигурно 2 часа преди митинга са се подготвяли с речите.Те вместо да говорят неща в тяхна полза , си вкарваха автоголове един след друг.Евала че се правят митинги и протести , но ако ще са такива пародии и смехории по - добре както се казва мълчанието е злато.

ПОБЕДА!

Настъпи момента да се поздравим с пълната и окончателна победа на делото ни. Въпреки всички спънки, трудности, саботажи и провали, днес, 15 Април 2007 резултата от протеста е следния:

ZAMUNDA.NET - работи

ARENABG.COM - работи

DATA.BG - работи

WRZRU.COM - работи

Не е необходим друг коментар. Да се поздравим всички с венеца на общото ни дело. Пускайте машините и сваляйте на воля. Само да ни пипнат, часът и мястото на срещата са известни.

Ч.А.

ПОБЕДА!

Настъпи момента да се поздравим с пълната и окончателна победа на делото ни. Въпреки всички спънки, трудности, саботажи и провали, днес, 15 Април 2007 резултата от протеста е следния:

ZAMUNDA.NET - работи

ARENABG.COM - работи

DATA.BG - работи

WRZRU.COM - работи

Не е необходим друг коментар. Да се поздравим всички с венеца на общото ни дело. Пускайте машините и сваляйте на воля. Само да ни пипнат, часът и мястото на срещата са известни.

Ч.А.

ХААХАХАХАхАХ , наистина ли си вярваш ,че нещо се е променило благодарение на някакъв митинг.И пенсионерите всеки ден протестират пред пощата за по -високи пенсии, но като гледам не са им ги вдигнали. Аре не ставайте смешни с такива смели изказвания.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...