TAZ Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 ама аз едно време като говорих кво получих warn за тва taz по хубаво да оди да спи емо sux и btw от хората тука почти никой не разбира емо като начин да покажеш болката си,което е замисълът не казвам че е хубаво момчетата да се държат като момичета но всеки си има вкус и има някой,накойто им харесва самата музика която няма ама абсолютно нищо общо с тея новоизлюпени гъзарчета дето се влачат като парцали само щото е модно предлагам им директен suicide Ти пак ще получиш warn - знаеш защо, ако не - пиши ми ЛС ще ти кажа. Честито и остани със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigfish Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 mnogo ste typi ,po dobre slu6aite 4alga Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Ех ,защо не се пускат по-често такива теми за "хлебене" Иначе за емотата ,ми ако не ми пречат нека си живеят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 mnogo ste typi ,po dobre slu6aite 4alga Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Както виждам не се води норамлна дискусия в тази тема, дори след намеса на модератор, също така имам доста съобщения от учасници в нея, които не я намират вече привлекателна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.