HATE Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 От много време не бях чел тема в която вие скъпи съфорумци да изплюете толкова много глупости... Както се казва..всеки си има вкус,ще си слуша кфото му е кеф.Това че на вас не ви харесва..мноу важно.Искам просто да отбележа че музиката в Емо-то...(зависи от песента де)..не се прави никак лесно,а да не говорим за вокалите.Значи това което наричате "гей" пеене,се прави с много усилия...амааа самнявам се въобще някой от вас да разбере за какво става на въпрос,понеже само знаете да плюете.За вас евентуално съществува само чалгата...нали? Не всеки Емо е потенциален самоубиец както някои от вас написаха.Защо си мислите че всички масово почват да си режат вените...защото слушат Емо ли?Като видите момче с Емо прическа по улиците...първата дума коята излиза от съзнанието ви "самоубиец" ли е?Глупаво...ама вие си знете. Както казах..всеки има право да слуша каквото му харесва,независимо на вас дали ви харесва или не. Щом Емото в момента се е наложило буквално като мода и вас това не ви кефи...ми не слушайте Емо,не се носете като Емо..и тфа е..но не плюйте..а уважавайте личния избор на всеки. Моля ви не ми правете reply на поста ми защото не виждам смисал да се занимавам с 13-14 годишни "разбиращи" от музика.Благодаря! Едит: И все пак това е тема за Емовци..не за антиемовци...като не ви харесва,не пишете в темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Музиката я одобрявам.Признавам че има много яки групи(говоря за Bullet for my valentine, Thrice, Yellowcard,Story of the year а не за Panic! at the disco) Обаче това с рязането на вени и с реването...еми по тъпо нещо няма.Пък и повече от емотата се преструват че са нещасни.Абе кво да праиш сеа е на мода след 1 година нещо друго ша е на мода. Да ви имам изкривените представи за мода. Все още фешъните са повече от емотата, макар, че и емотата не са малко вече. Сега няма да си кривя дОшата , че не съм чувал яки емо песни ( по-точно screamo ли квото се водеше ), и аз имам по 2-3 песнички на Underoath, The used и т.н. но като цяло тая музика не ме влече кой знае колко :\. Sorry Malak :<. Link to comment Share on other sites More sharing options...
most wanted Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 емо музиката не струва честно казано предпочитам да ида на кръчма да слушам чалга и да си се радвам на живота отколкото само да се жалвам щото е модерно отколкото да се докосвам по какъвто и да е начин до тая напаст емо-тата да верно мноо усилия са изискват за да изпееш една песен ама специално за емо-песните не е така(както и за чалгата btw) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Момчета, цял ден въртя една сръбска песен, щото съм убеден, че е най-доброто музикално-певческо изпълнение излязло на бял свят през последната година. Що не оставите емото за 5 минути и да си я пуснете, има я в ютюб, па да видите, че на света има и други видове музика. Айде наздраве! (малко мастичка пийнах, така, лекичко, та реших да споделя вижданията си тука) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 да верно мноо усилия са изискват за да изпееш една песен ама специално за емо-песните не е така Би ли обяснил,моля те,защо не е така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
most wanted Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 не не бих Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 не не бих Не че "не би"..просто неможеш. В Емо-то тоновете на гласа са с доста различен диапазон,което не ги прави особено лесни за пеене,както и има специфична особеност при вибратото (ако дори си имаш и идея какво е това) Със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
most wanted Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 да разбирамче много гледаш music idol и си мислиш че много разбираш аман от дървени философи уе човек не се правя че много разбирам ама и аз мога да изпея емо-песен ако бях олигофрен Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 да разбирамче много гледаш music idol и си мислиш че много разбирашаман от дървени философи уе човек не се правя че много разбирам ама и аз мога да изпея емо-песен ако бях олигофрен Не другарю...аз съм музикант.Music Idol не ме касае..нито го гледам. Щом си мислиш че можеш,заповядай утре вечер в Коматево в репетиционната.С моята група ще свирим Емо,а ти щом си толкова даровит,ела да пееш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
most wanted Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 както казах не съм олигофрен за да пея емо а щом ти го пееш значи сам си прави изводите за себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 както казах не съм олигофрен за да пея емо а щом ти го пееш значи сам си прави изводите за себе си Оффф..изводи за себе си съм си направил отдавна,но от твоето мнение си правя доста изводи за теб... Както казах нямам намерение да се занимавам с такива като теб.Подречетавам..не пея..свиря на инструмент. Приключвам този спор до тук,защото просто не си заслужаваш спора с твоите "компетентни по темата мнения" Да си жив и здрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
most wanted Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 брао пич ти си над тия неща нали не те засягат някви си там тапаци нали ти моеш по цял ден да си мислиш колко е шибан сичко и да си се кефиш на тва за кво ти е да са занимааш с 'такива като мен' ти трябва да си някъв гениален да си напраиш изводи за мен от 2-3 пост-а брао уе а иначе кво да кажа емо-то sux и тва е всеизвестен факт а тва че участваш ,пич, в няква бандичка не значи че си някъв супер умен или талантлив сещаш ли са?тъкмо обратното Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Мислих си да пиша 10 страници пост,ама реших,че HATE и компани ше земат да се депресират и да направят някоя глупост и да ми тежат на съвестта. За т'ва само ще обобща: емо=гей=мода=абсолютна глупост= За AFI - едно време си бяха много як пънк Айде и щото съм готин малко видео матрял Ето ви пример за подражание!Пича е истинско ЕМО! За още - пишете "емо" в youtube,зимайте кутия пуканки и бира(освен ако не сте емо шото те не пият) и се смейте от сърце. “Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!” или във съвременен вариант “Боже, колко глупост има по тоя свят, боже!” И за да не каже някой,че не знам за к'во става въпрос - брат ми беше нормален....преди да стане емо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Мислих си да пиша 10 страници пост,ама реших,че HATE и компани ше земат да се депресират и да направят някоя глупост и да ми тежат на съвестта. Незнам само какво те кара да си мислиш че съм Емо или нещо от сорта или пък ще тръгна да праа глупости само заради поста ти който ще е 10 страници лайна... Ще те разочаровам...слушам Траш..просто изказвам позиция по темата..ама вие както обичате да серете...тая тема заприлича на кенеф... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Още като прочетох "емо" в заглавието се сетих за лайна.Нормално да заприлича на кенеф. Някой добре беше казал emo=shit. А кво ме кара да мсиля,че си емо - само емо може да казва,че емото било яко.Веки има право да си слуша каквото иска,ама аз ще се възползвам от правото си да мразя каквото си искам и да плюя каквото си искам.Ся някой ще каже,че темата била за емо - кой казва,че трябва да говоря или хубаво или нищо?! Emo kids sucks dicks! Have a depressed day! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Panic! At The Disko са си alternative pop-rock. Fall Out Boy са pop-punk/alternative rock. И имат някви весели песнички, не мога да разбера що им викат емо. Аз се кефа на сичко, което ми харесва независимо от стила. Не следвам някакви тенденции и моди и тнт. Опитвайте се да бъдете уникални бре, не ходете след стадото! Тва е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theeyeless Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Мразя ги развалят стила като казват че ЛАЙНЯНИ групи като халл аут бой били алтърнатив или пънк мразя ги лайнари нещастни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Мразя ги развалят стила като казват че ЛАЙНЯНИ групи като халл аут бой били алтърнатив или пънк мразя ги лайнари нещастни. O RLY? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Ето ви пример за подражание!Пича е истинско ЕМО! Това малкото все едно е яко ла^на!!Не ги разбирам тези Емовци Според мен те са издънка на наркомания и комплексарчета които с малкия си мозък не знаят как да си запълнят времето и затова си слагат червило и си лакират ноктите (момчетата).И това, че си решат веничките отвсякъде потвърждава, че са объркани за съществуването си, защото майките и бащите им са били твърде заети с работата си, за да обръщат внимание на децата си, което неимоверно е довело до скапване на разбиранията им за нормано и НЕнормално поведение, мислене и разбиране! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theeyeless Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Ха тая снимка е ебавка не съм аз тва И не слушам емо http://www.last.fm/user/Freak_bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Ибавка е, то ако си гледаш клипа въпросния "емо" индивид е с фанелка на The Misfits които не са емо, ако греша ме поправете. Ако Мисфитс са емо ще си отрежа пишката!!! Една от най-великите групи няма нищо общо със шибаното емо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Ако Мисфитс са емо ще си отрежа пишката!!! Една от най-великите групи няма нищо общо със шибаното емо... My point exactly. А иначе по-темата има готини групи които нз дали влизат в имо категорията с много яко дране и трошене на интcрументи наподобаващи ужасно много олд скул хардкоре и траш метъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Както НАТЕ беше писал, от доста време не бях чел и аз тема с толко много оффтопици и обиди и простотия - някой си получиха моите лични "поздравления" - съжалявам most wanted, но наглото ти и обидно държане към останалите участници във форума не може да се толерира. bratmito и той е тръгнал натам и скоро може и да бъде поздравен, ако този безсмислен оффтопик не спре. НАТЕ - пиши ми на ЛС дали нападките с most wanted да Ви ги изтрия. Много от Вашите мнения си заминаха, защото просто думичките и изразите, които използвахте се разминаваха както с нормалното човешко възпитание, така и с Правилата на Форума, да не говорим за възпитаната ми особа. Ще Ви помоля да не превръщате темата отново в блато, да престанете с личните нападки и заяждания и ако не ви интересува нито стила, нито музиката - просто да не мятате тук едно бързо, безсмислено и пълно с плява мнение, а просто да преминете на някоя друга тема, която Ви засяга и то дълбоко. Благодаря Ви за вниманието. Останете си със здраве!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimka Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
most wanted Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 ама аз едно време като говорих кво получих warn за тва taz по хубаво да оди да спи емо sux и btw от хората тука почти никой не разбира емо като начин да покажеш болката си,което е замисълът не казвам че е хубаво момчетата да се държат като момичета но всеки си има вкус и има някой,накойто им харесва самата музика която няма ама абсолютно нищо общо с тея новоизлюпени гъзарчета дето се влачат като парцали само щото е модно предлагам им директен suicide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.