Jump to content
BulForum.com

Татуировки

dani_miro

Recommended Posts

Интресува ме дали нйакой зна нещо отностно лазери за заличаване на нежелани татуировки,знам че има такъв метод,и искам да знам откаде може да се закупи,някой ако знае,нека да пише

Това е много скъпа апаратура,не вярвам да може да намериш в България такава,смисъл да закупиш,малко са и местата в България където може да си махнеш татуировкава,предимно в дерматологични центрове,частни болници и прочие...,татото се маха но остава белег за цял живот,пък и едно заличаване на татуировка струва 100 пъти повече от самата и направа :D

нито струва 100 пъти повече от татуса , нито го има на чак толкова места а и вече с по-модерните методи белега е почти незабележим

Един тип се напи и си изпраска една гореща ютия на татуса припадна от болката и естествено остана белег...евтин и ефикасен начин ама все пак не го препоръчвам! :lol: :blink: :punk

Един тип се напи и си изпраска една гореща ютия на татуса припадна от болката и естествено остана белег...евтин и ефикасен начин ама все пак не го препоръчвам! :lol: :blink: :punk

Топ 10 на човешката простотия. 1000 точки за тоя пич .Ако го видиш скоро кажи му че се прекланям пред нечовешкия му гений.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...