RaptoR Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Много просто - нищо не я мъчи Мила Самият автор на темата още в началото е сгрешил относно това, което се намира "близо до библиотека Иван Вазов" на "Велико Търново" 25, а именно Комисията за защита на потребителите. По една случайност са ме глобявали без вина като собственик, вместо наемателя ми (което са подробности), но съм бил там и съм си имал вземане даване с този орган. Не се свенете да се оплаквате - разбира се основателно - хората буквално нямат работа (вследствие набитото с години в главата на бг потребителя - "файда да се оплаквам няма") и буквално си търсят жертви - казаха ми го лично. Няма да се срамувате да се оплаквате! Стига с тия овчи мисли от типа "нищо няма да стане". Бланките са на корем - просто напишете какъв ви е проблема. Има кой да ви обърне внимание, изслуша и посъветва. Повтарям - визирам основателни оплаквания! Глобите за некоректни производители/търговци в момента са страховити като цифри. Саркис - или си разсеян и бързаш, или не четеш (в случая), но ме разочароваш напоследък. Подозирам че има още доста да доучваш, но амбицията ти е похвална. Едно е сигурно - тона ти на опитен правист в постовете ти ИЗОБЩО не е на място. Имам 2 броя адвокати и с по-малко думи казват повече от теб, а вършат страшно много. Залягай и учи како се пее и не се изживявай като адвокат - мноооого си далече от това. В една съседна тема така олекна сериозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarkis_999 Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Саркис - или си разсеян и бързаш, или не четеш (в случая), но ме разочароваш напоследък. Подозирам че има още доста да доучваш, но амбицията ти е похвална. Едно е сигурно - тона ти на опитен правист в постовете ти ИЗОБЩО не е на място. Имам 2 броя адвокати и с по-малко думи казват повече от теб, а вършат страшно много. Залягай и учи како се пее и не се изживявай като адвокат - мноооого си далече от това. В една съседна тема така олекна сериозно. Аз не съм правист ,нито адвокат , и пр.пр , а студент !!! Не ме сравнявайте с опитни адвокати, а още по-малко ( в една друга тема ) с главния прокурор.Кажи с кое точно не си съгласен с мен за да го изясним. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Не става въпрос за несъгласие - в никакъв случай. Просто чети внимателно и не бързай Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarkis_999 Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Просто чети внимателно и не бързай За съжаление много хора пишейки по някакъв проблем не се изразяват точно и това води до грешки.Примерно проблема на gadniqt не е от рекамационен характер, но той питайки ,къде да подаде рекламация , ме заблуди в началото, но нека все пак gadniqt да каже какво точно е станало в крайна сметка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarkis_999 Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 gadniqt, какво стана , оправиха ли се нещата с теб в крайна сметка Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted April 16, 2007 Author Share Posted April 16, 2007 gadniqt, какво стана , оправиха ли се нещата с теб в крайна сметка Мерси че се интересуваш,аз малко забравих за тоя пост.Ами след като се оплаках във магазина след 2 дена ми дадоха нов,но сега гледам,че и новия дава същият дефект и пак ще трябва да се занимавам със сервиза.Няма ли начин да се замени със някав друг модел за тази цена на която съм го взел или да ми върнат парите,че то се е видяло,че модела е дефектен.Мерси предварително . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarkis_999 Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Мерси че се интересуваш,аз малко забравих за тоя пост.Ами след като се оплаках във магазина след 2 дена ми дадоха нов,но сега гледам,че и новия дава същият дефект и пак ще трябва да се занимавам със сервиза.Няма ли начин да се замени със някав друг модел за тази цена на която съм го взел или да ми върнат парите,че то се е видяло,че модела е дефектен.Мерси предварително . виж сега samsung ,питай който искаш , не е марка , не си купувай нищо с тая марка , казвам го от личен опит. Да , парите могат и трябва да ти ги върнат . НО след това с тези пари не си купувай нищо на което пише samsung.Аз можех да ти го кажа това и в началото ,но нямаше да ми повярваш, но ти го казвам сега . Интересно ,никъде не си написал че марката е samsung. Нещо съм се объркал от другите теми, но все пак ако е такава имай го в предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted April 16, 2007 Author Share Posted April 16, 2007 виж сега samsung ,питай който искаш , не е марка , не си купувай нищо с тая марка , казвам го от личен опит. Да , парите могат и трябва да ти ги върнат . НО след това с тези пари не си купувай нищо на което пише samsung.Аз можех да ти го кажа това и в началото ,но нямаше да ми повярваш, но ти го казвам сега . Интересно ,никъде не си написал че марката е samsung. Нещо съм се объркал от другите теми, но все пак ако е такава имай го в предвид В интерес на истината е Samsung ,ама си е китайски боклук,който струва доста в сравнение с другите китайчета .ами аз ще пробвам да си върна парите ама лошото, е че трябва да чакам пак 1 месец сервиза ,за да ми кажат че не могат да го оправат Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarkis_999 Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 В интерес на истината е Samsung ,ама си е китайски боклук,който струва доста в сравнение с другите китайчета .ами аз ще пробвам да си върна парите ама лошото, е че трябва да чакам пак 1 месец сервиза ,за да ми кажат че не могат да го оправат Е , то срока е до 1 месец , а не 1 месец. Иди в магазина й им кажи как стоят нещата , че пак там се е бъгнал , и те ако са хора , ще ти върнат парите веднага , а няма да те мотаят със сервизи Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Когато ти върнат пари ела ми се обади! Още отсега преговаряй да си вземеш нещо друго от тях на прибилизиелно същата стойност или с леко доплащане - това ти е максимума, който може да постигнеш. Пари никой няма да ти върне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarkis_999 Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Когато ти върнат пари ела ми се обади! Още отсега преговаряй да си вземеш нещо друго от тях на прибилизиелно същата стойност или с леко доплащане - това ти е максимума, който може да постигнеш. Пари никой няма да ти върне. Има и такъв случай , но човекът ги заплаши с комисията за защита на потребителя. Става въпрос за плазма на стойност 2000 лв, която дава един и съши дефект при всички модели. Те първо се опитаха да го въртят , но после като чуха за комисията и му дадоха парите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.