Jump to content
BulForum.com

Кой трябваше да спечели днешния Мюзик Айдъл

play_me

Кой трябваше да спечели днешния Мюзик Айдъл  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Абе според мен Гита трябваше да е втория финалист..ама както става винаги в БГ с телефонните гласувания... къде отиваш ти, може би.

мда и аз така мисля, Пламен си пя най-добре... ама на второ трябваше да е Рибчев... и щеше да е, ако не си беше избрал точно Синатра да пее... кой ще ти гласува за песен на Синатра?!?!? освен Васил Петров :Р

Гита и тази след нея трябваше да продължат нататък, но сами се прецакаха с избора си на песен. Особено Гита. Не може да избереш непопулярна песен и на всичкото отгоре сложна и трудна, което нормалния зрител въобще няма да разбере и съответно оцени. То и не можа да се справи с песента щото е доста гадна, за съжаление.

Аз я познавам и затова ме е яд толкова.

Ей го на, тоя дето пееше на Васил Найденов хем беше нищо особено, хем мина и то най-вече заради избора на песен въпреки неопитността на гласа му.

:punk :punk :punk И аз одобрявам Искрен Рибчев за втори победител след Пламен Пътов,но каквото станало станало от сега нататък само добри певци ще гладаме.

:read: :punk :sayjin :punk :hump:

Пламен и Искрен трябваше да продължат според мен. Още повече, че Искрен изпя перфектно една от любимите ми песни My way :D

Някой може ли да обясни точно как ще се определят другите участници, защото разбрах, че двама от отпадналите може пак да продължат...

Мисля , че Гита се справи най- добре, но всички от журито се хванаха за най- незначителното /един тон, който беше мнооооого лекичко по- нисък - той дори и с тренирано ухо трудно се долавяше/ , и от там нататъка хората се повлияха от мненията на "компетентния" Слави и компания. Моят глас е за Гита Петкова.

И моя глас е за Гита и не толкова защото я познавам лично, а по-скоро защото е една от малкото участнички дето не са там да се кипрят и флорцят, а за пеят:) А тя го може. Тази песен, която изпя, едно 90% от участничките там не могат и да си помислят за нея, камо ли да изпеят в това число даже и грешната чалгаджийка с големите бомби и правите тонове.

Ама има и друга страна на монетата, Гита никога не е била ПОП певица и от тази гледна точка е малко извън формата на Мюзик Айдъл.... Те според мен търсят типичната тийн звезда, в която момчета са влюбени, а момиченцата се стараят да изглеждат като нея.

И между другото оттук нататък Айдъл-а ще е доста скучен поне за мен :)

п.с. ей ся видях, че и другият ми познат е отпаднал, вече наистина няма смисъл да го гледам това :)

И аз съм за Гита,защото съм я слушал много пъти.Наистина кофти подбор на песен.Понякога музикантите не знаят какво иска публиката(респективно зрителите).Жалко - много е талантлива!!!

Мисля , че Гита се справи най- добре, но всички от журито се хванаха за най- незначителното /един тон, който беше мнооооого лекичко по- нисък - той дори и с тренирано ухо трудно се долавяше/ , и от там нататъка хората се повлияха от мненията на "компетентния" Слави и компания. Моят глас е за Гита Петкова.

Глория е ........,ама много тъпа! Кво значи проблем с правите тонове,че аз нещо май не разбирам.Тя има проблем с мустаците и музикалната си некомпетентност!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...