Jump to content
BulForum.com

въпрос относно нокиа 6230i

Recommended Posts

зрдавеите мом4ета искам да ви питам зеь си нокиа 6230и втора рака и на тоя дето ми я даде батерията дарйала 3 4 дена а на мен поже4е от ден не мойе.например ж4ера го заредих в 5 и постоянно мъ пра6тах клипоже и кам 30 снимки с инфраред и мн бажно стажа6е някои клипоже по 15 мин ги пра6та6е слу6ах после малко мъзика гожрих 2 3 мин и на дръгия ден кам 5 батерията падна нацяло мойе ли да е от пратането с ионфрареда 6тото е мн бажно и да галта мн от тела??

зрдавеите мом4ета искам да ви питам зеь си нокиа 6230и втора рака и на тоя дето ми я даде батерията дарйала 3 4 дена а на мен поже4е от ден не мойе.например ж4ера го заредих в 5 и постоянно мъ пра6тах клипоже и кам 30 снимки с инфраред и мн бажно стажа6е някои клипоже по 15 мин ги пра6та6е слу6ах после малко мъзика гожрих 2 3 мин и на дръгия ден кам 5 батерията падна нацяло мойе ли да е от пратането с ионфрареда 6тото е мн бажно и да галта мн от тела??

Ще ти отговоря но ако може лека критика на написаното - не знам поради каква причина пишеш така но изглежда ебаси неграмотното - все едно пишеш на латиница но с кирилски букви - това е по-голяма гавра от това да пишеш на кирилица с латински букви. Примерно след като са измислили хората буквата Ш защо ти трябваше да пишеш 6 принерно в "слу6ах" или като има Ч защо ти беше да пишеш 4 примерно в "ж4ера" а конкретно за поже4е и ж4ера - но комент но просто държиш класацията по идиотизъм в този форум...

Сега на въпроса: значи на батерията държи или 4 дни без да говориш и нищо да правиш или има-няма 4 часа разговор или друг тормоз от сорта на пращане на клипове през инфраред-а към компютър или друг телефон. От това което разбрах от несвързаните ти и неграмотни обяснения излиза че телефона те е изкарал 2 дни след сериозен тормоз (30 снимки и няколко клипа не е като да не си го пипал) слушането на музика също малко или много го товари. А говоренето най-много. Аз бях със същия и ми държеше достатъчно (т.е. ако говоря повече от 3ч го зареждах по някое време за да изкара до вечерта). Тъй че това с държенето по 5 дена е само ако не говориш или кажеш 2 лафа и затваряш а не да се обясняваш по 30 мин и нагоре ... сигурен съм че повечето хора дето твърдят че телефона им изкарва по 5 дена даже не са наясно че mtel прекъсват разговорите автоматично след като мине 1час говорене и трябва да набираш пак за да продължите с разговора (за глобул и вивател не съм 100% сигурен ама най-вероятно и те го правят...

Изключи теми, скрийнсейвър и прочие глезотиийки, и ще кара по 2 дни с умерено ръчкане. Има вариант с усилена батерия BL6C (30 лв), която евентуално ще удължи малко времето между зарежданията.

В момента пробвам една BL5C 1400 mAh, да видим дали ще оправдае очакванията.

Да младежо всичко ти е наред с телефона.Нокиите с хубав дисплей като твоята хабят много,отделноинфрареда ти е голям смукач както каза колегата отгоре батерията ти пак много те е изтърпяла.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...