T.N.T. DYNAMITE Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 зрдавеите мом4ета искам да ви питам зеь си нокиа 6230и втора рака и на тоя дето ми я даде батерията дарйала 3 4 дена а на мен поже4е от ден не мойе.например ж4ера го заредих в 5 и постоянно мъ пра6тах клипоже и кам 30 снимки с инфраред и мн бажно стажа6е някои клипоже по 15 мин ги пра6та6е слу6ах после малко мъзика гожрих 2 3 мин и на дръгия ден кам 5 батерията падна нацяло мойе ли да е от пратането с ионфрареда 6тото е мн бажно и да галта мн от тела?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 зрдавеите мом4ета искам да ви питам зеь си нокиа 6230и втора рака и на тоя дето ми я даде батерията дарйала 3 4 дена а на мен поже4е от ден не мойе.например ж4ера го заредих в 5 и постоянно мъ пра6тах клипоже и кам 30 снимки с инфраред и мн бажно стажа6е някои клипоже по 15 мин ги пра6та6е слу6ах после малко мъзика гожрих 2 3 мин и на дръгия ден кам 5 батерията падна нацяло мойе ли да е от пратането с ионфрареда 6тото е мн бажно и да галта мн от тела?? Ще ти отговоря но ако може лека критика на написаното - не знам поради каква причина пишеш така но изглежда ебаси неграмотното - все едно пишеш на латиница но с кирилски букви - това е по-голяма гавра от това да пишеш на кирилица с латински букви. Примерно след като са измислили хората буквата Ш защо ти трябваше да пишеш 6 принерно в "слу6ах" или като има Ч защо ти беше да пишеш 4 примерно в "ж4ера" а конкретно за поже4е и ж4ера - но комент но просто държиш класацията по идиотизъм в този форум... Сега на въпроса: значи на батерията държи или 4 дни без да говориш и нищо да правиш или има-няма 4 часа разговор или друг тормоз от сорта на пращане на клипове през инфраред-а към компютър или друг телефон. От това което разбрах от несвързаните ти и неграмотни обяснения излиза че телефона те е изкарал 2 дни след сериозен тормоз (30 снимки и няколко клипа не е като да не си го пипал) слушането на музика също малко или много го товари. А говоренето най-много. Аз бях със същия и ми държеше достатъчно (т.е. ако говоря повече от 3ч го зареждах по някое време за да изкара до вечерта). Тъй че това с държенето по 5 дена е само ако не говориш или кажеш 2 лафа и затваряш а не да се обясняваш по 30 мин и нагоре ... сигурен съм че повечето хора дето твърдят че телефона им изкарва по 5 дена даже не са наясно че mtel прекъсват разговорите автоматично след като мине 1час говорене и трябва да набираш пак за да продължите с разговора (за глобул и вивател не съм 100% сигурен ама най-вероятно и те го правят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Изключи теми, скрийнсейвър и прочие глезотиийки, и ще кара по 2 дни с умерено ръчкане. Има вариант с усилена батерия BL6C (30 лв), която евентуално ще удължи малко времето между зарежданията. В момента пробвам една BL5C 1400 mAh, да видим дали ще оправдае очакванията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Да младежо всичко ти е наред с телефона.Нокиите с хубав дисплей като твоята хабят много,отделноинфрареда ти е голям смукач както каза колегата отгоре батерията ти пак много те е изтърпяла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.