eleganse Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Ако може една покана за torrentleech.org на lubo_depo@abv.bg ще ви бъда много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Ще можели някой да ми даде покана за torrentleech че майче са ми делна ли ника защото не бях влизал със месеци Предварително ви благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Току що останових, че акаунта ми в TL го няма. Не може да са ми дали банан заради коеф. понеже същият ми там винаги е бил минимум 25! Ще бъда много благодарен ако някой ми даде отново инвайт за там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 някой има ли за hd-torrents.org изтрили са ми акаунта поради някаква причина а е само с покани Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 И аз си търся от няколко месеца за templatep2p.com , но без успех Някой ако има да даде ще съм му много благодарен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 разменям 3 покани за демоноид за 1 покана за hd-torrents.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Ако може някой да ми даде покана за демоноид и на мен да ми я прати на ЛС.мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Бъдете хора - дайте ми една покана! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Ако ви се намира и за мен една покана? Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Ако ви се намира и за мен една покана? Благодаря. Ето ти код! LiLStenlyXngnhg12yjo76chqmduv8bc1pv4dl6ws8wa2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 aко някои има покана за bitme.org или друг подобен тракер и му се споделя за общото благо ( имам доста голям подобен архив и пазя много неща ) нека да помогне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocaliptis Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 Моля дайте покана за SceneExpress.org Благодаря! Пищете ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel94 Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Една покана за Demonoid.com ако може На ЛС е за предпочитане Link to comment Share on other sites More sharing options...
simoebola Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Може ли,една покана за http://www.demonoid.com ? Предварително благодаря п.п. Получих покана,благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetZombie Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Може ли една покана и за мен...на ЛС! Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Може ли една покана и за мен...на ЛС! Благодаря предварително! Пратих ти, имам още 1-2, някой ако го е закъсал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Всъщност даже имам към 5, не бях влизал отдавна и те са се трупали ли трупали Аз търся за torrentleach по принцип... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 И аз бих приел една покана, ако имате в повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 И аз бих приел една покана, ако имате в повече За къде ти трябва? Демоноида или торентлийч? Ако е за първия ще ти пратя на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Изненадааа... три месеца не бях влизал в ТорентЛийча.... и акаунтът ми го няма, а бях натрупал бая точки за покани да го еа! Даже ме умедомяват по Имейл за деактивирането... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Изненадааа... три месеца не бях влизал в ТорентЛийча.... и акаунтът ми го няма, а бях натрупал бая точки за покани да го еа! Даже ме умедомяват по Имейл за деактивирането... В демоноида няма такова нещо... Повече от 2 години не бях влизал и за мое учудване акаунта си ми седи и е фрашкан с покани Та поне да се възползват хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 В демоноида няма такова нещо... Повече от 2 години не бях влизал и за мое учудване акаунта си ми седи и е фрашкан с покани Та поне да се възползват хората. То и аз моят демоноидския го навестявам веднъж на високосна, ама ме е яд за ТЛ (хем в правилата на тракера си го пишеше) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HighSmoker Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Ако някой има покана за http://www.demonoid.com ,да ми я изпрати на ЛС. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Ако някой има покана за http://www.demonoid.com ,да ми я изпрати на ЛС. Благодаря предварително! Пратена е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OptimusS Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 A за мен една за демоноид на ЛС? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.