lil_stenly Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Аз не мога защото получих едно предупреждение вече и не ми дава да генерирам покани. Така че внимавайте кой каните или какво качвате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Пратих му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoRTaLa Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Пичове здравейте, трябва ми покана за hdbit.org hd-torrent torrentleech iptorrents Аз давам 3х за HD-Space.org.. Ако някой може да помогне да пи;е едно PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocko92 Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Здравейте, някой може ли да ми прати една покана за Демоноид..ще съм много благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Здравейте, някой може ли да ми прати една покана за Демоноид..ще съм много благодарен. Пратена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocko92 Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Благодаря ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mi6elin4e Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Здравейте!От всичко написано до тук,оставам с впечатлението,че съм много зле с нещата/но...човек се учи докато е жив,нали така/.Регистрирах се в сайта wrzru.com , но не мога да влизам.Трябва ли ми покана и за там? Моля,нека ако е така,някой да ми прати такава. Живея в чужбина и сайтовете,в които мога да влизам за сведени до минимум. Ще съм изключително щастлива ако ми изпратите покана. Пак съм азАко може също така и една покана за http://hd-torrents.org/ ще бъда още по-благодарна /mishelin_86@abv.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Здравейте!От всичко написано до тук,оставам с впечатлението,че съм много зле с нещата/но...човек се учи докато е жив,нали така/.Регистрирах се в сайта wrzru.com , но не мога да влизам.Трябва ли ми покана и за там? Моля,нека ако е така,някой да ми прати такава. Живея в чужбина и сайтовете,в които мога да влизам за сведени до минимум. Ще съм изключително щастлива ако ми изпратите покана. Пак съм азАко може също така и една покана за http://hd-torrents.org/ ще бъда още по-благодарна /mishelin_86@abv.bg/ За проблемът ти с тракера - bt.wrzru.com се обърни към Този човек. П.с. Не ти е нужна покана за да влизаш в този тракер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mi6elin4e Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 За проблемът ти с тракера - bt.wrzru.com се обърни към Този човек. П.с. Не ти е нужна покана за да влизаш в този тракер. Благодаря!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стоянчо Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Здравейте, търся покана за Demonoid.com.. Ако някой може да помогне ще съм много благодарен. : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Здравейте, търся покана за Demonoid.com.. Ако някой може да помогне ще съм много благодарен. : ) днес беше отворен за регистрация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стоянчо Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 днес беше отворен за регистрация Мерси много,ако не беше ти сигурно пак щях да пропусна шанса си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 nqkoi ako ima pokana za koi to bil s hd torrenti na aliensk@gmail.com :-) 6te sam blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 za scene torrents nqkoi da ima pokana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 някой има ли проблем с отварянето на hd-torrents.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 някой има ли проблем с отварянето на hd-torrents.org Аз нямам никакви ядове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Аз също нямам проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 странно ... да не съм баннат случайно? потребителското ми име е същото както тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 До ден днешен не съм имал дори и забавяне с отварянето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.