Jump to content
BulForum.com

Сателитни чинии

Recommended Posts

Има ли запозанти как вървят цените на сателитите? Трябва ми надежден сателит, който да хваща някои каналчета. .. напраимер ... гръцкия supersport, TV8 (Турция) ... , всъшност това май зависи от самата настройка? :)

Да всичко е до настройката... :D

Зависи към кой сателит ще насочиш чинията.

Ти сигурно говориш за Turksat... Turksat

Иначе ако ще взимаш приемник взимай задължително с Emulator за да можеш да ракодираш някой канали , докато все още има аванта. Аз нямам и ме е яд :angry1

Всичко зависи от чинията и от спътниците които искаш да хващаш. Виж в сайта кайто съм ти дал за кои сателити каква чиния ще ти е нужна. Монето менние е една офсетова около 100см .

@Becko 1 - ти к'во продаваш ?

Една чиния Triax 88см. мисля, че ще е перфектна, но трябва да се допълни с подходящ приемник ;)

Има един вариант, но е мноого скъп - канадски приемник, който се разработва и отваря напълно безплатно гръцкия пакет Нова, руския пакет НТВ Мир, арабския и френския пакет. Цената на приемника е 500лв. като се гарантира достъпът до тези пакето постоянно и безплатно. Ако искаш да си гледаш и БГ канали си вземаш карта по избор от Bulsat или ИТВ и си плащаш съответната месечна сума за тях. Може да си вземеш и Dreambox S500, който е базиран на Линукс и шерва карти и кодировки през нета, но там хавата е платена и не много сигурна. Ако не ти се дават много пари вземаш една Especta с емулатор и почваш да ровиш за ключове. По принцип отварят Premiere, MTV Networks пакета, също френския и др.

Имам сателитна чиния 1,50 м. с конвертор и приемник Strong /аналогов/. Стоят ми в гаража и ми пречат само. Не знам какво може да се гледа с тях. Искам да ги продам на символична цена. Ако ще ти върши работа предложи някаква цена.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...