redmadman Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Колкото до петицията, силно се надявам да има някакъв резултат, аз също я sign-нах. Продължавай да се надяваш Има една поговорка "кучето си лае кервана си върви " Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 категорично - този, който купи крадена стока е точно толкова виновен, колкото и крадеца не знам, какво са ти виновни онея от Зелени Балкани за нападката - как прецени, че обичат само няколко животни,.,.. не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
abortivus Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Ами преполагам, преценила е така, защото се появяват петиции и активност в защита на някой вид едва когато същия е на ръба на изчезването. До този момент - няма петиции, няма активност. Има един вид мълчаливо одобрение, пасивно одобрение както искаш го наречи - престъпно бездействие например. Моята позиция е ясна - вместо да подписвате петиции и да драскате по форумите сърцераздирателни вопли колко ви е кофти за това делфинче или онова опосумче - та вместо всичко това - преосмислете начина си на живот. Ежедневието си. Дали когато си купувате месо от магазина сте наясно със себе си, че то е било живо същество? От това трепва ли ви нещо? Чухме някои тук - щом било домашно прасе или теле - да мре! Те не са живи същества. Минерали са. Аз съм избрал да живея по начин по който да нанасям най-малко вреда, волно или неволно, на околната среда и на живите същества, без значение дали са домашни, диви, бозайници или влечуги... и наистина намирам за отвратително лицемерие подписването на всякакви такива петиции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 @redmadman: Толкова по-зле за хората тогава. не знам, какво са ти виновни онея от Зелени Балкани за нападката - как прецени, че обичат само няколко животни,.,.. не знам Мммм точно тази част на коментара не беше за зелени балкани като цяло, а за теб като член на тази организация. По-точно говорех за: расист съм също - да! ... не ми пука за кокошка, пък и лично мнение ми е, че не само че не е по-добро заешкото от пилешкото, ами и пилешкото е по-хубаво Sorry, ако съм засегнала някой от Зелени Балкани! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 @abortivus, запри се малко вече де...според теб влизам в графата "лицемери", защото съм се разписал на петицията - твое мнение, което изобщо не ме касае. Винаги съм бил против избиването не само на защитените и изчезващи видове, а и на дивите видове изобщо. Не съм някакъв крайно изкривен защитник на всяка мушичка и мравчица на тази земя, въпреки че като уловя муха вкъщи предпочитам да отворя прозореца и да я пусна жива навън, но това не ми пречи да изтребя един рояк маларийни комари например. Купувам си пилешко (че дори и телешко) от магазина - да, на мнение съм, че трябва да се прави разделение между дивите животни и тези, които се развъждат и отглеждат само с тази цел и по тази причина вече генно са изменени спрямо дивите си аналози. Именно по тази причина не нося естествени кожи с изключение на овча вълна на якето ми или пък телешка на някоя и друга обувка. Също така съм абсолютен противник на лова за забавление и никога няма да си купя отивайки в друга страна някой сувенир от рода на препарирано екзотично животно, да се изкуша да ям в ресторант филе от делфин и т.н. И въпреки всичкото си "лицемерие" отново ще се разписвам на подобни петиции (макар и да знам, че няма особена полза от това) и ако имам възможност от всичките 52 канала на ЕК да избера само 3, те ще бъдат единствено Анимал планет, Нешънъл Джиографик и Дискавъри....препочитам "животинските" канали пред "човешките", в които е останало твърде малко "човешко". :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
abortivus Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Чудесно. Очевидно не съм имал предвид теб. Не мислиш ли? Но твое право си е да се засягаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 13, 2007 Author Share Posted April 13, 2007 С риск отново да разбуня духовете пускам ТОЗИ клип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 ЕБАСИ "ХОРАТА" То бива бива ама чак да ги дерат живи Чувствам се отвратен от собствената си раса Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 еми те май ги дерат живи за да не повредят кжата поне така си мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 С риск отново да разбуня духовете пускам ТОЗИ клип. е тва вече наистина беше гадно - дори не го догледах. с тва филмче можеш да докараш психически травми на някой по лабилен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Aguila, моля те спри да намираш такива бруталии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.