viiipeer_ Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 това е невьзможно може би след 5 години да достигне нивото на замунда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Нивото на замунда е под всякаква критика. Не бъркай количество с качество. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TGF Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 spored men wrzru se razviva mnogo dobre sled nqkolko meseca daje moje i da zadmine zamundata samo mu trqbva po mo6ten sarvar 4e toq ne6to mnogo se zori po pikovite 4asove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimmena Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Не бъркай количество с качество. И аз съм на това мнение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 (edited) За мен замундата си е най-добрия бг тракер във всички отношения. Имат много торенти, хората там сийдват(не като тези в wrzru, да свалят и бягат), имат си много строги правила, които се спазват. И като визия на сайта и описания на торентите ми допада най-много. Много ми е кофти, че са баннали повечето ЕК IP-та, заради един, двама идиоти. Дано поне имат намерение да оправят нещата. Edited October 28, 2007 by SS24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Аз в момента съм с ЕК и нямам проблем?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 (edited) За мен замундата си е най-добрия бг тракер във всички отношения. Имат много торенти, хората там сийдват(не като тези в wrzru, да свалят и бягат), имат си много строги правила, които се спазват. И като визия на сайта и описания на торентите ми допада най-много. Много ми е кофти, че са баннали повечето ЕК IP-та, заради един, двама идиоти. Дано поне имат намерение да оправят нещата. Да, бе. Толкова сийдват, че нямам думи... Сийдват колкото всички в България. Струва ти се повече само защото има много потребители и често се намира поне един-двама останали. Сметни го в процентно отношение на брой сваляния и брой сийдъри към момента и ще видиш. Ето няколко примера за "примерни" сийдъри. http://zamunda.net/details.php?id=96495&hit=1 http://zamunda.net/details.php?id=96493&hit=1 http://zamunda.net/details.php?id=96494&hit=1 http://zamunda.net/details.php?id=97898&hit=1 А да не говоря за нескопосаните им ъплоудъри, качват всякакви боклуци, грешно описание или заглавие, трият песни от албуми по тяхно желание и т.н. или с други думи - жив ташак са. Имат количество и почти никакво качество. Edited October 28, 2007 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 За мен замундата си е най-добрия бг тракер във всички отношения. Имат много торенти, хората там сийдват(не като тези в wrzru, да свалят и бягат), имат си много строги правила, които се спазват. И като визия на сайта и описания на торентите ми допада най-много. Много ми е кофти, че са баннали повечето ЕК IP-та, заради един, двама идиоти. Дано поне имат намерение да оправят нещата. И аз това се чудих.Тъкмо бях се заел да си качвам коефициента в Ъплоада и от няколко дена не мога да влезна?????Какво е станало по-точно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Hide IP Platinum - сега свалих тази програмка , смени ми ИП-то сега съм в турция , но карай нали работи , по-бавно зарежда, но ми отваря замундата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 На мен ми я отваря и до сега съм нямал проблеми. Само следобед малко бавно ми зареждаше, но след това всичко си остана наред както беше преди. На Евроком съм (бившото ggbit) уж, пък ми я отваря... или да чакам и при мен да се появи проблема? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 И аз това се чудих.Тъкмо бях се заел да си качвам коефициента в Ъплоада и от няколко дена не мога да влезна?????Какво е станало по-точно Ти тъп ли си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 (edited) Ето няколко примера за "примерни" сийдъри.http://zamunda.net/details.php?id=96495&hit=1 http://zamunda.net/details.php?id=96493&hit=1 http://zamunda.net/details.php?id=96494&hit=1 http://zamunda.net/details.php?id=97898&hit=1 Мерси за примерите, обаче замунда не ми се отворя. А да не говоря за нескопосаните им ъплоудъри, качват всякакви боклуци, грешно описание или заглавие, трият песни от албуми по тяхно желание и т.н. или с други думи - жив ташак са. Имат количество и почти никакво качество. Това си е лично твое мнение. За качеството всичко зависи от дадения ъплоадер, но повечето торенти на които съм попадал са били много добре оформени. А количеството е едно от най-важните неща в един тракер, според мен. Както е казал мечо Пух "колкото повече, толкова повече". Edited October 29, 2007 by SS24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refuse Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 (edited) На мен Замундата си ми я отваря, малко бавно, но я отваря :> Колкото до арена.бг нямам същия късмет... Edited October 29, 2007 by Refuse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 арената и тя даде фира ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 (edited) При мен нито арената, нито замундата се отварят в момента. EDIT: Дата.бг пък явно е претоварена. Бахти простотията. Edited October 29, 2007 by SS24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Ти тъп ли си? А ти като си голям интелигент можеш ли да отговориш кфо е станало бе?Спести си тъпите нсъдържателни постове за теб-никой няма нужда от тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 И аз не мога да влезна в арената,абе хора докога ще ни правят на балъци,утре да спрат и абв и дата и направо режа кабела,за замундата разбрах че прчината е в абонат на гигабит,който им е влязъл в сървърите и в момента течала проверка,ма колко ще продължи никой не казва,а за арената нямам представа какво е станало,дано всичко се оправи,защото в момента всички сме засегнати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
g0ldmember Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Пуснете си по-скъпи тарифи и си теглете от чужбина ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 А ти като си голям интелигент можеш ли да отговориш кфо е станало бе?Спести си тъпите нсъдържателни постове за теб-никой няма нужда от тях Мойте са несъдържателни, а? Каза се още на миналата страница, че цялата мрежа е банната заради хакерска атака... кво повече искаш да ти кажат? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulless Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Автор: ArenaBG.comДата: 29.10.2007 18:25 Заглавие: Ъпгрейд на сайта Уважаеми потребители, в момента се провежда ъпгрейд и промяна в конфигурацията на сървърите ни. През следващите 24 часа използването на сайта ще бъде затруднено. Благодарим Ви за разбирането и търпението. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 А ти като си голям интелигент можеш ли да отговориш кфо е станало бе?Спести си тъпите нсъдържателни постове за теб-никой няма нужда от тях Ами да ти кажа аз като видях твоя пост по същия начин реагирах ама не го написах във форума щото ме беше преварил вече. По-скоро въпроса е ти четеш ли поне малко от темата преди да пльоснеш един тъп въпрос там? Щото от седмица хората реват че не могат да влезат и пишат писма на админите на замунда-та да махнат блокировката от IP-тата на ЕК а ти задаваш най-правилния въпрос "какво става", ми правилно ти е казал човека - ти тъп ли си или просто не четеш преди да пишеш.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea FC Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 bt.wrzru.com също може да стане като заунда но когато на торент има повече от 2-3 сийдъри се качват най новите филми / игри / музика - РЕДОВНО ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Ще стане на кукуво лято докато се качват на поразия простотий и някви малки келемета си правят квото си искат и някви измислени "хакери" събарят сайта няма да я бъде. Като вляза в тракера има това което сега излиза по арената и другите подобни и за къф да дърпам от тук като мога от там където първо е излязло за да дигам коефицента на някво келеме да ма фани за оная работа пък и като няма примерно горе казаните сезони на сем Симпсън или пък на стар трек много ми дреме за недъгавия тракер или пък да вляза да видя торент с име "яко" или "готЯна музика" или последните 5 страници да са качени от 1 човек за 1 час и после чакай сийд и т.н. Пък и този тракер днес го има утре го няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 (edited) спокойно хора.. докато Демоноида работи няма място за паника скоростта е по-ниска, но търпение му е майката пък и Замундата е на едно прокси разтояние... локала никога няма да я стигне... все пак в него средният живот на един торрент е седмица, максимум две... Edited October 29, 2007 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 ...малки келемета си правят квото си искат и някви измислени "хакери" събарят сайта няма да я бъде.... Аз като ти гледам изказването и ти не си много по-голям от въпросните малки келемета освен ти да си на завършване в гимназията и да визираш 6токласници не мога да си те представя студент 3ти курс примерно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts