pavel66 Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 Прочетете това,мн. добре е написано http://news.ibox.bg/opinion/id_655898349 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theeyeless Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Има вече замунда не мога да и се нарадвам близо 10 торрента съм свалил днес от там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Имаме си една нова мининова, бих казал. Те Арената преди седмици още загатнаха за тази опция, като направиха експеримент с един торент. И ето че Замунда го реализираха. Мерак ми е да видя как ще се развие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goja Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Имаме си една нова мининова, бих казал. Те Арената преди седмици още загатнаха за тази опция, като направиха експеримент с един торент. И ето че Замунда го реализираха. Мерак ми е да видя как ще се развие. Ами да ти кажа интересно се получава , значи качих го торента при пиратите и от там при нашите , с неговия файл , как си ме е реда ,при едните регистрирам дърпане с около 50-60к , а при нашите до 180 ки на моменти до 250к , после същия го метнах и тук в локалния , обаче някои Ай пи та не се свързват помежду си относно обмяната . И това е ясно защо . А интересно ми е защо се получава рязък спад на ъплоуд и веднага последван и от рязък скок . Такова нещо не бях забелязвал . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 някой знае ли каква е причината да не се показва броя на сийдърите/лийчърите в тракера? така изобщо не може да се разбере колко има, какво е съотношението ... а още по-странното е, че горе в "10-те най-активни торенти" има графа "Пиъри", което горе-долу ти дава представа, ама всичко останали торенти нямат такава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 някой знае ли каква е причината да не се показва броя на сийдърите/лийчърите в тракера? така изобщо не може да се разбере колко има, какво е съотношението ... а още по-странното е, че горе в "10-те най-активни торенти" има графа "Пиъри", което горе-долу ти дава представа, ама всичко останали торенти нямат такава Тъй като вчера го обсъждахме това нещо ще се помъча да ти отговоря - торентите са на чужди сайтове - напрактика замунда само ги форуардва и тъй като няма начин как да се отчита от въпросните сайтове кой личва, кой сийдва и каква е бройката - защото трябва да се направи някакъв замунда клиент, което си е кушия - не може да видиш бройката на въпросните хора, които разпространяват или теглят въпросният торент. Няма да ти се отчита и трафика, между другото. Доста объркано го написах, но се надявам да си ме разбрал. Остани със здраве! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 ... ами аз доколкото знам и arenabg.com са на чужд домейн т.е. тракера не се намира в българия, но има статистика за всеки торент, макар да се вижда само когато се преглеждат самите торенти, а не се влиза. ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 (edited) ... ами аз доколкото знам и arenabg.com са на чужд домейн т.е. тракера не се намира в българия, но има статистика за всеки торент, макар да се вижда само когато се преглеждат самите торенти, а не се влиза. ... има разлика между домейн в друга страна и тракер, който дава само линк към торенти. Edited April 28, 2007 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 samkijot, най-просто казано, торентите, които сваляш през Замунда не се намират на сайта на Замунда! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 (edited) има разлика между домейн в друга страна и тракер, който дава само линк към торенти. то домейна няма значение к'ъв е, въпроса е кой/от къде го хоства. иначе сега забелязах, че замунда са я направили на нещо подобно на isohunt и minova, което според мен трябваше да се направи и тук (някъде в темата bt.wrzru.com май бях писал защо смятам така) между другото ей това ми направи впечатление - http://www.bgnova.org/index.php?idx=detail...0091389130eb481 http://zamunda.net/details.php?id=85240 Edited April 28, 2007 by samkijot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 в тая замунда отчита ли се трафик, че моя все на едно и също стои Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 (edited) Даве то и на мен така ми стои и нз що така Edited May 3, 2007 by Blade Master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 в тая замунда отчита ли се трафик, че моя все на едно и също стои ако анонса на тракера е zamunda.net - отчита, ако е thepiratebay.org(който се ползва в повечето случаи) - не отчита. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 ако анонса на тракера е zamunda.net - отчита, ако е thepiratebay.org(който се ползва в повечето случаи) - не отчита. Така е. Ами да вземат тогава да помислят малко и върху правилата, касаещи коефициента.. Не че 0.3 е лош праг, но в тоя случай повече от вероятно е за доста хора да се яви лош. Освен да наизтеглим няколко торента с анонс zamunda.net само за оправяне на коеф. :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Забелязах от 2-3 седмици когато отварям саита на замундата и си нацъкам торентите които представляват интерес за мен в 2-3 таба и едва ги отваря в смисъл чакам по една минута за да зареди страницата а понякога въобще не ги отваря някой има ли същия проблем ? Също така пингвам саита zamunda.net и пинга си е нормален и прмерно като има прикачени снимки към даден торент като им цъкна се отварят мигновенно докато при страниците с торентите не е така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Забелязах от 2-3 седмици когато отварям саита на замундата и си нацъкам торентите които представляват интерес за мен в 2-3 таба и едва ги отваря в смисъл чакам по една минута за да зареди страницата а понякога въобще не ги отваря някой има ли същия проблем ? Също така пингвам саита zamunda.net и пинга си е нормален и прмерно като има прикачени снимки към даден торент като им цъкна се отварят мигновенно докато при страниците с торентите не е така. и аз чакам по доста Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 нямам пролеми със браузването на сайта. някой път не може торент клиента да update-ни към тракера , ама от 2-3 пъти става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Абе хора, имах малко проблеми с нета и днес като си го оправих, гледам замунда не ми се отваря. Някаква идея защо е така? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Проблема е глобален, не само при теб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Проблема е глобален, не само при теб Ъъ, аз цял следобед си ползвам замунда... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 На мен още няколко човека не ни се отваря... С какъв нет си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 На мен още няколко човека не ни се отваря... С какъв нет си? Ek, всичко ми се отваря, но за сметка на това пък нямам ъплоуд към никъде...пак тия аварий писнааа ми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 И при мен не се отваря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 И при мен не се отваря! a при мен се отваря.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 (edited) a при мен се отваря.. Бахти fushed-a... А иначе си ъплоудвам... Edited October 22, 2007 by casperpld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts