pavel66 Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Някой знае ли какво става с zamunda.net,от вчера не ми се отваря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo velev Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 и аз не мога да я отворя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 http://arenabg2.com - За да не бъдете сами! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel66 Posted March 13, 2007 Author Share Posted March 13, 2007 http://arenabg2.com - За да не бъдете сами! Лошо,много лошо беше добър тракер.Уж го преместиха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Ех, мама им де*ба... Не мога да се сдържа. това беше най-якия тракер, майна. Имаше доста работи, които в арената ги няма. Много ме яд на тея "официални български ведомства и служби". Дано да го върнат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Много добър тракер такмо бях си направил кофициента и те зеха та го спряха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 "2007-03-13 - Във връзка с проведената акция на Столична Следствена Служба и ГДБОП, достъпът до някои раздели е преустановен. Следете началната страница и форумите, за да сте наясно с мерките, които ще се предприемат." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Ми какво да кажем, BULLSHIT!!!! Това е, P2P няма да умре, пък и няма закон срещу него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Не мога да разбера ... в по-голямата част от Европа тракерите са си напълно законен service.... само ние тука се правим на интересни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel66 Posted March 13, 2007 Author Share Posted March 13, 2007 (edited) Edited March 13, 2007 by pavel66 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Всички торенти на света да закрият пак няма да ме накарат да дам 20 лева за двд примерно дето само един клип да ме кефи в него. Ша им таковам и авторските права. . Да си ги слушат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Некъв Явор Колев от НСПОР са направили акция в офисите на Замундата!Тоя човек е по-лош и от Ахмед Доган според мен! А те имат ли офиси в България. Изобщо тва нещо има ли офис, не е ли просто един сайт в чужбина? Дето и аз бих могъл да го кача там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 (edited) moje samo ip to da e holandsko na zamundata a tehnikata, pc-to da e v ofis nqkakav... mene mi e mn 4udno kak taka samo arenata ostana i avatatbg deto e 1:1 kato arenata dori se hostva na sa6toto mqsto... omg http://bt.wrzru.com/ pak li go mestqt Edited March 13, 2007 by en3rgy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 nqma da stane toq nomer si4ki 6te se dignem aaaaaaaaaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Снощи ни удариха. Админът им написа това във форума на Арена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 (edited) Не мога да разбера ... в по-голямата част от Европа тракерите са си напълно законен service.... само ние тука се правим на интересни Не само Европа, но дори САЩ и Канада тракерите са напълно законни и никой не преследва дребни юзери като нас Edited March 13, 2007 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 нали уж го преметиха тоя сайт бе. бати преместването, дето са му направили Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 нали уж го преметиха тоя сайт бе. бати преместването, дето са му направили може да са се опитали да ги финтират тракери в нет-а бол...тва да ни е проблема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 може да са се опитали да ги финтират тракери в нет-а бол...тва да ни е проблема Абе не е баш така. Като аренабг и нашият локален сигурно има само в Русия и Китай подобен сървър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 (edited) Мене много си ме кефеше замундата (както и нашия локал де). Имаше доста работи, които ги няма в арената, а и като че ли самия тракер беше по-добре подреден. Ето една статийка, която прочетох преди малко: За пореден път торент тракерът Zamunda.NET преустанови работа. В отговор на въпроса защо са спрели, Zamunda.NET публикува на сайта си: "Във връзка с проведената акция на Столична Следствена Служба и ГДБОП, достъпът до този раздел е преустановен." По всичко личи, че са започнали проверки от службите, които карат торент тракера да преустанови дейността си. Припомняме, че поради зачестилия натиск от страна на някои служби, повечето торент тракери преместиха сървърите си в чужбина. От пресцентъра на МВР съобщиха специално за NEWS.BG, че нямат до момента информация относно започнали акции срещу торент тракерите. Дано всичко да се размине... Edited March 13, 2007 by SS24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Дано... много тъпо се получва... все едно тия от ГДБОП не теглят филми и музика... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Абе от далече се усеща, че Дата пак има пръст в тая работа. Винаги е било така... Какво съвпадение- безплатен достъп до търсачката им точно тогава, когато угасват тракерите, един по един. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 То е ясно че е по сигнал... за съжаление ми се струва че от замунда не са успяли навреме да преместят тракера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pe6o_ma6inata Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 в момента свалям торент от замунда е в момента няма сиид де но иначе не би трябвало да спира нали като саита не бачка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 are 4etete malko da se porazveselite http://thepiratebay.org/legal rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts