Jump to content
BulForum.com

win2k archive problem

ddb

Recommended Posts

zdraveite,

imam problems s razarhiviraneto na sledniq archive:

Windows.2000.Professional.SP4.Integrated.English(OS/Windows/Windows.2000/)

qwno ima greshka w archive-a:

opening: D:\Downloads\w2ksp4_int\sfd-sp4pro2k.r25

opening: D:\Downloads\w2ksp4_int\sfd-sp4pro2k.r26

opening: D:\Downloads\w2ksp4_int\sfd-sp4pro2k.r27

Testing file: sfd-sp4pro2k.bin

--> CRC ERROR

Testing file: sfd-sp4pro2k.cue

--> OK

Vyprosyt mi e dali ste moje da se ka4i otnovo tozi archive rabotesht, ili pak problemyt e pri men?

Blagodarq predvaritelno

ddb

От поста не става много ясно кой ти дава грешката: WinRAR или FlashSFV.

I случай: Ако грешката е при проверката с FlashSFV най-вероятно има проблем с файловете на сървъра, 'щот' досега не ми се е случвало да ми се прецака нещо в процеса на d/l, т.е. ако сваля нещо и то не работи, 'начи няма и да проработи. Все пак опитай да ги свалиш още веднъж.

II случай: FlashSFV казва, че всичко е наред, но разархивирането с RAR-а не става: тогава проблемът ще да е в WinRAR-а. Обърни се към furiozo или ZGAN и питай с коя версия на RAR-а да ги разархивираш.

Успех :)

zdravei

testa koito napravih s FlashSFV pokaza 3 errors v archiva, syotvetno - .r07, .r17 i .r20. ste probvam da swalq razvalenite files otnovo, no si mislq 4e problema e w samiq archive ka4en na server-a.

blagodarq wse pak za pomosta, sega ve4e wsi4ko zawisi ot adminite :)

ddb

Samo shte ti kaja che svalih edna igra ot wareza i mi dade greshka na nqkav fail ot arhiva, svalih samo nego i se opravi, taka che probvai otnovo, nqkoi pat s flashget stavat grshkite i drug pat mi se e sluchvalo , probvah s DAP i vsichko e OK taka che moje i tozi variant da probvash

Samo shte ti kaja che svalih edna igra ot wareza i mi dade greshka na nqkav fail ot arhiva, svalih samo nego i se opravi, taka che probvai otnovo, nqkoi pat s flashget stavat grshkite i drug pat mi se e sluchvalo , probvah s DAP i vsichko e OK taka che moje i tozi variant da probvash

da naistina, tozi pat se okaza 4e qwno flashget e omotal nestata, i sled kato swalih powredenite archivni files wsi4ko we4e e ok. interesnoto e samo 4e mi se slu4wa za 1vi pat, a do sega sam swalil hilqdi nesta...

blagodarq wse pak na vsi4ki za pomosta

ddb

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...