Jump to content
BulForum.com

[Спешно] Идея за подарък

MPbCHuKA

Recommended Posts

Здравейте, разгледах подобните теми за подаръци, но не попаднах на това, което търся. Идеята е такава: не знам какъв подарък за рожден ден да купя на момче(24) и момиче(23) (гаджета), родени на един и същи ден (днес). Не са семейство и не живеят заедно. Чудя се също дали да бъде един общ за двамата или два отделни.

Ще се радвам ако някой успее да ми помогне бързо.

щом не живеят заедно по-добре купи 2 отделни подаръка.може да са еднакви.

Вземи им от онези медальончета , където са с по две половинки. После по отделно без другия да разбере им дай по една, и ги накарай да си намерят втората половинка :)

вибратор :D ако са по-консервативни обаче идеята отпада :P

/off човек.. много си груб бре :D пича ще реши че според тебе не го бива .. и си преценил че са им необходими помощни материали :P /off

Най-универсалното е парфиюми от една марка съответно женски и мъжки модел. Иначе ако носят часовноци също може да потърсиш едно време имаше комплекти дамски и мъжки има някой които са сполочливи. Друго което се сещам е отиваш в някой магазин за сувенири и избираш някакви щури работи примерно чаша с надпис "пипай ме нежно" :) ако им харесват такива неща де.

Евтино и същевременно неангажиращо може да минеш с двойка сим карти (Глобул, М-Тел...) с цена между двете 0.09 лв + останалите бонуси. :)

А по-горе казах, че е добре подаръците да са отделни, защото днес са заедно, но 'утре' не се знае дали ще са...

Ако ти се занимава ... може да направиш една голяма снимка на плакат ... тяхна и върху нея да сложиш 2-3 по-малки ... става много лесно за 1ч в което и да е фото ще ти изкарат плакатчето (има един проблем имаш ли техни снимки :lol: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...