COP Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Моля модераторите да ме извинят, ако темата не ми е в подходящия раздел. Ето проблема ми: Когато си запиша филми на диск в DivX формат, за да ги гледам на DVD-то ми, субтитрите на телевизора излизат прекалено малки и се сменят бая бързо. За бързото няма значение, въпроса ми е има ли начин да уголемя субтитрите, от DVD-то няма такава функция. Ще се радвам, ако някой ми помогне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Аз конвертирам филмите в ДВД формат с програмката ConvertXtoDVD.Става супер елементарно и лесно,и филмите тръгват на всеки стандартен двд плеър(не е необходимо да имаш DIVX-четящ такъв)Субтитрите може да си ги преправяш по твой вкус (шрифт,цвят,големина и др.)Недостатък за мен е,че самото конвертиране отнема около 1 час при не много мощен компютър(1.8 процесор/256 рам) Ето ЛИНК как се ползва Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP Posted March 11, 2007 Author Share Posted March 11, 2007 Само, че аз имам и друг проблем, че нямам двд писачка, а само обикновенна ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.