Jump to content
BulForum.com

Автомивка

Leper_Messiah

Recommended Posts

Къде си миете колата?

Май няма такава тема....

Аз на Авто-мивка "СИСИ" на ул "Пере Тошев" или на Авто-мивка "РЕТО" на бул "Южен"

И на двете места се стараят добре, цените са супер - 4лв само външно или 6лв-вътре+вън

Говорим за миене "на ръка" :punk

Off/ Скоро пак гледах един филм, който ме подсети да питам дали скоро в Пловдив няма да открият автомивка, дето девойчета с малко дрешки ще ми мият колата и ще са толкова непохватни, че постоянно ще си намокрят фланелките... :devil

Ми имаше такива :D. Мисля, че Румекс се казваше автомивката на бул. Източен.

ай стига бе :blink:

Ми имаше две момичето които работеха там. Не бяха много облечени ;). Сега не съм сигурен дали са още там. Около Септември месец бяха там.

Ми имаше две момичето които работеха там. Не бяха много облечени ;). Сега не съм сигурен дали са още там. Около Септември месец бяха там.

Сега май-май с кожуси трябва да са. :lol:

Aз до преди половин година (сиреч по топло време , щот зимата обичам да ми е кочинка) ходих на една автомивка в Тракия намира се по пътя за Ягодово ,след прелеза 50 м в дясно. Харашой беше ма всеки пат ми взимаха различно ,но никога повече от колкото на другите.

Аз на Авто-мивка "СИСИ" на ул "Пере Тошев" или на Авто-мивка "РЕТО" на бул "Южен"

И на двете места се стараят добре, цените са супер - 4лв само външно или 6лв-вътре+вън

Говорим за миене "на ръка" :punk

Не знам дали не говоря за същата ама гледам е мнооого яка. Намира се под надлез Родопи. Намира се като се тръгне ОТ центъра, сточна гара или военна КЪМ Мебелна къща и точно под надлеза - там където редовно си кибичат куките - от другата страна пък има някакъв строеж. На ръка мият - яко става цялата кола в пяна първо, после плакнат и т.н.

Бил съм в много бензиностанци - 5 лева в бившото емко до Метро - там машина го прави и е яко ама там на подлеза мисля че е по яко.

Някой може ли да каже къде мият и лъскат двигатели? Правиха ремонт на колата на един приятел и мотора е малко омаслен :laughing: Има нужда от хубаво измиване и лъскане, за да добие вид на нов :D

Ай ,аз си мислех ,че само в Тракия/до SPS/взимат 8 кинта.Как се промени ситуацията майна :rolleyes: :wacko: .Кво ще кажете за тая автомивка.Аз там си мия колата .Работниците им са малко...един път свети отсякъде,друг път -набръжки :blink: ;) Явно зависи под какъв ъгъл ги напича слънцето ;) :D

Някой може ли да каже къде мият и лъскат двигатели? Правиха ремонт на колата на един приятел и мотора е малко омаслен :laughing: Има нужда от хубаво измиване и лъскане, за да добие вид на нов :D

Ако се движиш по 6-ти Септември, на кръстовището на Бриколаж свиваш към река Марица. Веднага вдясно има една павирана улица успоредна на 6-ти Септември. Тръгваш по нея. След няколкостотин метра вдясно има табела "Сервиз Тракия" или нещо такова. Има и табела за автомивка. Там могат да ти го измият доста добре.

Ако се движиш по 6-ти Септември, на кръстовището на Бриколаж свиваш към река Марица. Веднага вдясно има една павирана улица успоредна на 6-ти Септември. Тръгваш по нея. След няколкостотин метра вдясно има табела "Сервиз Тракия" или нещо такова. Има и табела за автомивка. Там могат да ти го измият доста добре.

Автомивка Абсолют ли имаш предвид? До сервиза на Ситроен Пежо?

Автомивка Абсолют ли имаш предвид? До сервиза на Ситроен Пежо?

Мисля, че не е тя.

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=6714f139...p;Map40_31.y=99

Приблизително тук се намира. В едно хале е. Не изглежда добре на външен вид.

Мисля, че не е тя.

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=6714f139...p;Map40_31.y=99

Приблизително тук се намира. В едно хале е. Не изглежда добре на външен вид.

Ааа, ясно, зацепих. Ти ползвал ли си им услугите на тези?

Ааа, ясно, зацепих. Ти ползвал ли си им услугите на тези?

Наскоро трябваше да измием колата на един познат и ме упътиха да отида точно там. Доста добре го измиха двигателя. Мият с топла вода + химикали. Пак е водоструйка, но водата е топла. Доста се постараха да я измият.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...