muggsy Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Къде си миете колата?Май няма такава тема.... Аз на Авто-мивка "СИСИ" на ул "Пере Тошев" или на Авто-мивка "РЕТО" на бул "Южен" И на двете места се стараят добре, цените са супер - 4лв само външно или 6лв-вътре+вън Говорим за миене "на ръка" Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Off/ Скоро пак гледах един филм, който ме подсети да питам дали скоро в Пловдив няма да открият автомивка, дето девойчета с малко дрешки ще ми мият колата и ще са толкова непохватни, че постоянно ще си намокрят фланелките... Ми имаше такива . Мисля, че Румекс се казваше автомивката на бул. Източен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Ми имаше такива . Мисля, че Румекс се казваше автомивката на бул. Източен. ай стига бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 ай стига бе Ми имаше две момичето които работеха там. Не бяха много облечени . Сега не съм сигурен дали са още там. Около Септември месец бяха там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Ми имаше две момичето които работеха там. Не бяха много облечени . Сега не съм сигурен дали са още там. Около Септември месец бяха там. Сега май-май с кожуси трябва да са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Az lichno hodq v avtomivkata na benzinostanciq - Hadjiqta Griev ( namera se kam patq za Markovo).Mnogo sam dovolen, obache malko skapichko lqga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Aз до преди половин година (сиреч по топло време , щот зимата обичам да ми е кочинка) ходих на една автомивка в Тракия намира се по пътя за Ягодово ,след прелеза 50 м в дясно. Харашой беше ма всеки пат ми взимаха различно ,но никога повече от колкото на другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Аз на Авто-мивка "СИСИ" на ул "Пере Тошев" или на Авто-мивка "РЕТО" на бул "Южен"И на двете места се стараят добре, цените са супер - 4лв само външно или 6лв-вътре+вън Говорим за миене "на ръка" Не знам дали не говоря за същата ама гледам е мнооого яка. Намира се под надлез Родопи. Намира се като се тръгне ОТ центъра, сточна гара или военна КЪМ Мебелна къща и точно под надлеза - там където редовно си кибичат куките - от другата страна пък има някакъв строеж. На ръка мият - яко става цялата кола в пяна първо, после плакнат и т.н. Бил съм в много бензиностанци - 5 лева в бившото емко до Метро - там машина го прави и е яко ама там на подлеза мисля че е по яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Някой може ли да каже къде мият и лъскат двигатели? Правиха ремонт на колата на един приятел и мотора е малко омаслен Има нужда от хубаво измиване и лъскане, за да добие вид на нов Link to comment Share on other sites More sharing options...
muncho1 Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Ай ,аз си мислех ,че само в Тракия/до SPS/взимат 8 кинта.Как се промени ситуацията майна .Кво ще кажете за тая автомивка.Аз там си мия колата .Работниците им са малко...един път свети отсякъде,друг път -набръжки Явно зависи под какъв ъгъл ги напича слънцето Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Някой може ли да каже къде мият и лъскат двигатели? Правиха ремонт на колата на един приятел и мотора е малко омаслен Има нужда от хубаво измиване и лъскане, за да добие вид на нов Ако се движиш по 6-ти Септември, на кръстовището на Бриколаж свиваш към река Марица. Веднага вдясно има една павирана улица успоредна на 6-ти Септември. Тръгваш по нея. След няколкостотин метра вдясно има табела "Сервиз Тракия" или нещо такова. Има и табела за автомивка. Там могат да ти го измият доста добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Ако се движиш по 6-ти Септември, на кръстовището на Бриколаж свиваш към река Марица. Веднага вдясно има една павирана улица успоредна на 6-ти Септември. Тръгваш по нея. След няколкостотин метра вдясно има табела "Сервиз Тракия" или нещо такова. Има и табела за автомивка. Там могат да ти го измият доста добре. Автомивка Абсолют ли имаш предвид? До сервиза на Ситроен Пежо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Няква имало XXL в двора на тоха ли къде... много добре била... Но не съм бил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Автомивка Абсолют ли имаш предвид? До сервиза на Ситроен Пежо? Мисля, че не е тя. http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=6714f139...p;Map40_31.y=99 Приблизително тук се намира. В едно хале е. Не изглежда добре на външен вид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Мисля, че не е тя.http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=6714f139...p;Map40_31.y=99 Приблизително тук се намира. В едно хале е. Не изглежда добре на външен вид. Ааа, ясно, зацепих. Ти ползвал ли си им услугите на тези? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Ааа, ясно, зацепих. Ти ползвал ли си им услугите на тези? Наскоро трябваше да измием колата на един познат и ме упътиха да отида точно там. Доста добре го измиха двигателя. Мият с топла вода + химикали. Пак е водоструйка, но водата е топла. Доста се постараха да я измият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.