Jump to content
BulForum.com

Автомивка

Leper_Messiah

Recommended Posts

Къде си миете колата?

Май няма такава тема....

То ако ти кажа колко теми още няма....поне милион и една...ама ако почнем да отваряме поред...ще има :blowup:

Тази на "Бугариево" в Кючука (до полицейското) не е зле...стараят се момчетата...

аз пък съм много доволен от автомивката която се намира до видеозоната преди моста на герджика.Малко трудно се стига до нея щото е малко забутана,но е доста голяма и доста добре мият.

аз пък съм много доволен от автомивката която се намира до видеозоната преди моста на герджика.Малко трудно се стига до нея щото е малко забутана,но е доста голяма и доста добре мият.

Най-евтино май е до бул.Марица след Била и Бриколаж - вътре и вън е 6лв.

То ако ти кажа колко теми още няма....поне милион и една...ама ако почнем да отваряме поред...ще има

Не съм я отворил просто защото няма такава. Просто изразих надежда, че темата не се дублира с вече съществуваща такава ;)

Най-евтино май е до бул.Марица след Била и Бриколаж - вътре и вън е 6лв.

Какво и е името ? Може ли на някой карта на града да покажеш къде точно се намира , че под 8 лв ненамерих говоря за вътре и вън .

За 320 кинта 120 барова водоструйка си взех от Бриколажа и си я мия сам.Мой ли да ма фанат за х*я да им дам 8 или 10 кинта ;) Друг вариант ,който мога да ви кажа е на Екото бензиностанцията до Младежкия хълм с жетони от по 1 лв.Там най много секунди работи водоструйката за разлика от OMV например.В зависимост от това колко ви е мръсна колата за 2 или най много 3 лв ще си я измиете много добре и сами.Разбира се не е за хора флегматични и такива дето ръцете им са навряни в гъ*ъ.

най-лудата мивка е тая до 1 рпу. казва се нептун3. мият вътре и вън за 7 лева. и пичовете там са супер точни. :punk :punk :punk :punk :punk . 1 лято бачках там!!! :punk :punk

Какво и е името ? Може ли на някой карта на града да покажеш къде точно се намира , че под 8 лв ненамерих говоря за вътре и вън .

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=b92b6b1a...e=&oType=57

Възможно е и те да са вдигнали цената на 4лв/вън и пак толкова вътре. Издават карти и всяко 6то ходене е безплатно.

Автомивка Абсолют.

Най големите некъдърници и надути тапаци са в Румекс !

Един път не са ми измили колата като хората!

С такова самочувствие са че ако идеш с кола под 50 000лв едва ли не ти я измиват от тях да мине!

Аз си мия колата ( много рядко по - принцип ) в автомивката до Централи Гробища до бензиностанцията на Петрол на бул. Източен.

Там мият горе-долу добре особено вътре. беше 6лв сега е 10 :(

Най големите некъдърници и надути тапаци са в Румекс !

Един път не са ми измили колата като хората!

С такова самочувствие са че ако идеш с кола под 50 000лв едва ли не ти я измиват от тях да мине!

И аз съм попадал на такива индивиди там ама не всички са така. Някой гледат да те претупат набързо и да им се махаш от главата ама има и такива дето добре си вършат работата. Колата определено не е над 50к лева :)

И аз да се изкажа негативно за една автомивка - намира се на Рогошко шосе , след един малък прелез , в ляво (срещу газстанцията). Там много яко точат от горивото, защото първо ти мият колата пред теб в някви кабинки , а после я карат отзад някъде , където не я виждаш , за да я изчистят отвътре.През тва време са приготвили тубите и наливат ли наливат :angry1 Трябваха ми 2 ходения там , за да се усетя,че нещо много рязко пада стрелката на горивото след мивката :angry1 А отделно имам и един познат, който работеше на друга мивка и всеки ден след работа го гледах да се прибира с по две 5-литрови туби с бензин :ph34r: Та мисълта ми е , че НИКОГА не си оставяйте колата без надзор

Там много яко точат от горивото, защото първо ти мият колата пред теб в някви кабинки , а после я карат отзад някъде , където не я виждаш , за да я изчистят отвътре.През тва време са приготвили тубите и наливат ли наливат :angry1

Виж кво тази мивка когато я създадоха аз бачках там нещо като управител да я разработим.Ако си сигурен в това което казваш, обади се на шефа, Боньо се казва и тела му е 0889502339 и ще ти бъде върнато всичко двойно, гарантирам ти.

кофа вода,една четка,дълъг разклонител за прахосмукачка-всичко това си го имам,за къв чеп ми е да ходя на автомивка?

пък и си ми прави кеф да си мия колата сам :wub:

То ако ти кажа колко теми още няма....поне милион и една...ама ако почнем да отваряме поред...ще има :blowup:

Тази на "Бугариево" в Кючука (до полицейското) не е зле...стараят се момчетата...

НЕПТУН-3 се казва, ако е тя де зад тухлата доста стаж имам там :)

кофа вода,една четка,дълъг разклонител за прахосмукачка-всичко това си го имам,за къв чеп ми е да ходя на автомивка?
Значи целта на водоструйката е да премахне едрите частици от мръсотията, за да може после като минаваш с гъбата да не се драска.С четка и кофа може да се мие някоя стара кола ,ако няма претенции човек, че ще се надраска боята.

Виж кво тази мивка когато я създадоха аз бачках там нещо като управител да я разработим.Ако си сигурен в това което казваш, обади се на шефа, Боньо се казва и тела му е 0889502339 и ще ти бъде върнато всичко двойно, гарантирам ти.

Въобще нямам претенции да ми връщат , каквото и да било , защото съм на 99 % сигурен , че шефовете изобщо не знаят за тея "далавери"(тъй като никой не иска да си гони клиентите , разбира се), обаче явно трябва по-строг контрол на работещите там , защото по този начин се губят клиенти - днеска аз , утре някой друг и т.н. Въпроса не е в примерно 10-те литра нафта, които са взели , но защо трябва да го правят :huh: Иначе обслужването беше повече от добро, просто нямах забележки , но наистина втория път когато ми направи впечатление , стрелката беше паднала чувствително и от тогава не съм ходил там.Говоря ти за времето преди около година и половина.Сега може да е съвсем друго дереджето -не знам

веднъж карах на бившия ми шеф колата да я мият за някво си кръщене и ме прати на едно место,където миеха с някакъв препарат където се пръскаше преди струйката,разреждаха го в отделна като цистерничка с въздух под налягане,само тази щуротия към миенето костваше тогава 5 кинта отгоре

веднъж карах на бившия ми шеф колата да я мият за някво си кръщене и ме прати на едно место,където миеха с някакъв препарат където се пръскаше преди струйката,разреждаха го в отделна като цистерничка с въздух под налягане,само тази щуротия към миенето костваше тогава 5 кинта отгоре

Преди колко време ? Ако била много мръсна може да е било препарат против мухи и други наслагвания после тва под налягането е безконтактно миене ( специални препарати ако не ти е хубава боята може да ти я свали ) . И аз съм работил на мифка и тогава ( преди 2 години някаде ) струваше толкова сега е двойно всичко .

аз си мия колата на една мивка до стадион пловдив , там я мият винаги с такъв препарат , цената вътре вън е 8лв и съм много доволен , редовно оставям левчета в пепелника и никога не липсват 2-3 пъти ги броя нарочно а и мият качественно не съм имал забележки никога а колата я оглеждам обстойно преди да платя ;)

Той май не говори за на Боньо мивката,а за следващата "Симакс".

п.с: Може и аз да се бъркам.

Off/ Скоро пак гледах един филм, който ме подсети да питам дали скоро в Пловдив няма да открият автомивка, дето девойчета с малко дрешки ще ми мият колата и ще са толкова непохватни, че постоянно ще си намокрят фланелките... :devil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...