JDFU Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 От както съм се регистрирал във форума, досега не бях виждал раздели където на първа страница има по 4-5 затворени теми. А сега всеки влиза и без да погледне правила, да потърси, започва да налива теми, някои от които сигурно са говорени по 3-4 пъти. Не знам дали не трябва да се направи малко "входящ" контрол на новите потребители. Първите 3 месеца след регистрацията им, темите и мненията да им минават през модераторски режим - да се преглеждат колко струват и т.н. Но за това си трябват модератори, които да свършат работата. И според мен това е добро решение, макар че може би 3 месеца е много...седмица ми се вижда по-приемливо и достатъчно интелигентните новаци да се ориентират в ситуацията, докато на другите и година да им дадеш все ще си останат същите. Същевременно съм ПРОТИВ, защото ако трябва да се излъчи някой ще станат пак някви супер противни интриги. Ами за това най-добрия вариант ще бъде, ако има избор за нов модератор (което, както написа ZGAN по-горе, няма да стане ) то най-добре ще бъде той да бъде направен от сегашните админи и модератори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 против Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Аз съм за нов модератор. Аз лично съм за 1 мод още. В началото докато се доказва ще е много време онлайн. Ще режи глави от всякъде.Доста хора ще го намразят, но ще им е взел страха. Така че според мен има ползва от един нов строг модер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 За всеки е ясно, че форумът не е същия след отварянето му и навлизането масово на нови потребители, а това най-силно се усети след последната вълна регистрирани от началото на тази година. Основният проблем е, че хората не четат правилата и/или не желаят да ги спазват. Това до голяма степен се дължи и на средната възраст на новорегистрираните - 14-16 години, нормално...на тази възраст и аз съм мислил, че 'всичко дето лети се яде'. Модераторите (основните) си вършат работата, но не е възможно да огреят навсякъде ; 'помощните' модератори почти не присъстват с функциите си - достатъчно е да се видят кои са: списък.....нямам нищо против всеки един от тях...дори с някои съм приятел, но в момента говорим за съвсем друго - запазването на форума в приличен вид. LifeFeel не е влизал от февруари, а и не си спомням кога последно съм видял модериране от страна на останалите. Според мен си трябват още 2-3-ма помощници по секции, особено в раздела Buy/Sell, че вече ми се "изтърка" ей тоя бутон от екрана ->. Като допълнение трябва да са с твърди характери и да не им пука, че ще заставят някого да спазва правилата....Чикатило се притеснява, че щели да я засипят с лични да я питат това и онова - хич не ми пука - като си нарушил, получаваш санкция и толкова.....а ако е много нахален - го пращаме на лична среща с Lord_Gudo, той няма да има нищо против. И изобщо не смятам, че нещо някъде си ще стане по-скучно и т.н. Свободата не е слободия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 to i bez tva povecheto novi sa na moderation mode. Koeto e dosta gurch za moderatora/admina povqrvaite mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Koeto e dosta gurch za moderatora/admina povqrvaite mi Като е гърч.. ето .. изявявам желание да помагам. Хем не искате помощ, хем се оплаквате че било зор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Че аз половината от този Теам не съм ги засичал скоро... което не значи че не присъстват де , но освен KILLERINCHO , ZGAN и Dreamer които май май доста работа имат на последък , друг няма Но щом са решили че подкрепления не им трябват.... те си знаят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Pri parvata valna ot useri napravihme tova: http://www.wrzru.com/invision/index.php?showtopic=3852 Pri vtorata valna az pochvam da pravq tova: http://thc.my.contact.bg/tutorials/ /ako nqkoi ima neshto napraveno PM/ tva e nachina s ban ne stava. I prekratqvam temata pogovorihme si izqsnihme se...moderatori za sq nqma da ima novi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.