edeam Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 имам един файл,който го свалих в .nsv формат и сега не мога да го гледам.пробвам с PowerDVD 5,WINDOWS MEDIA PLAYER 9.MEDIA PLAYER CLASSIC,NERO 6,обаче не става.кодеците ли са проблем или плейърите не стават?пробвах и преименуване на файла,правих го .AVI,.MPEG,.MPG,.WMV и нищо.досега други файлове,които не съм могъл да ги отворя като ги прекръстя и се оправят.обаче винаги съм имал пробле с тия .NSV.така че чакам съвети.грасиас Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 NullSoft Winamp Video Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted March 11, 2007 Author Share Posted March 11, 2007 NullSoft Winamp Video от къде може да го сваля това нящо?някакъв линк или нещо да ми дадете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 NullSoft Winamp Video от къде може да го сваля това нящо?някакъв линк или нещо да ми дадете? Не бе човек, това е форматът, отваряй го с Winamp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted March 11, 2007 Author Share Posted March 11, 2007 само звук се чува с Winamp,а пък свалих най-новата версия.да не е нещо по настройките?като кликна с десен буто ми излиза това NullSoft Winamp обаче от там ми се отваря един прозорец ABOUT WINAMP и какво се прави оттук нататък?може ли малко по-подробно обяснение?иначе други формати си ги гледам,а на тва е само звука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.