Jump to content
BulForum.com

Legacy.of.Kain:.Soul.Reaver

VRman

Recommended Posts

играл съм всичките части на тая игра и съм превъртал само първите две/blood omen и soul reaver/. Останалото смея да твърдя че е пълна боза и колкото и да се мъчих не можах да изтърпя нито едно от последвалите продължения до края/да не говорим че всичко след първия soul reaver се базира на него/. Също като първия tomb rider-беше хубав ама като цяло насраха поредицата като започнаха да изкарват всяка година по една серия/особено от третата част нагоре нищо свястно не излезна/.Така че за мен тая игрица си е сапунено сериалче- изиграйте която и да е част и все едно сте играли всички/blood omen го изключвам защото е различен жанр/.

играл съм всичките части на тая игра и съм превъртал само първите две/blood omen и soul reaver/. Останалото смея да твърдя че е пълна боза и колкото и да се мъчих не можах да изтърпя нито едно от последвалите продължения до края/да не говорим че всичко след първия soul reaver се базира на него/. Също като първия tomb rider-беше хубав ама като цяло насраха поредицата като започнаха да изкарват всяка година по една серия/особено от третата част нагоре нищо свястно не излезна/.Така че за мен тая игрица си е сапунено сериалче- изиграйте която и да е част и все едно сте играли всички/blood omen го изключвам защото е различен жанр/.

Под всичко след първия Soul Reaver имаш предвид SR2 и Defience . SR2 е наистина приятна игра с добро звуково оформление, силна история и нововъведения , не съм превъртал Defience , но за нея имаш повече основания , при нея имаше и проблем с камерата.

• 2 months later...
Някой може ли да ми каже как се инсталва това ?!?!? има рар файлове и некъв инстал файл  :wacko:  :wacko:  :confused  :confused

Сваляш всички файлове в една папка, пускаш install.exe и там ще се ориентираш

Както си личи от ника и аватара ми - луд фен съм на серията Legacy of Kain: BO&SR.

Изиграл съм всички части(BO1,BO2,SR1&SR2 на стария комп :D , а Defiance - на новия) и смея да кажа,че играта рулира като история, логически пъзелчета(които понякога мноо тормозят), яките диалози между героите(от които аз лично забрах цялата история) и разбира се (но не напоследно място) - невероятните битки, наситени с кръв(особено с Kain на Defiance - с тоя ReaVer напрао ги размазва), така че моя съвет е - ИЗИГРАЙТЕ цялата серия хора :punk няма да съжалявате. :wub:

Peace 2 aLL

• 3 weeks later...

И аз съм си фен, от Playstation1 съм я подфанал преди около 5 години SR1 наистина е най-яката, и 2 си я биваше, ама Blood Omen2 и Defiance малко ме разочароваха(междо фругото BO2 e преди SR2), наблегнали са прекалено много на екшъна... последната я играх само заради сюжета, който рулира отсякаде, е не мога да отреча, че графиката като качество и визията на персонажите са брутални, но ми се иска в следващите части да има малко повече история и пъзели

И аз съм си фен, от Playstation1 съм я подфанал преди около 5 години SR1 наистина е най-яката, и 2 си я биваше, ама Blood Omen2 и Defiance малко ме разочароваха(междо фругото BO2 e преди SR2), наблегнали са прекалено много на екшъна... последната я играх само заради сюжета, който рулира отсякаде, е не мога да отреча, че графиката като качество и визията на персонажите са брутални, но ми се иска в следващите части да има малко повече история и пъзели

*Spoilers*

Изобщо не съм съгласен, че BO2 е преди SR2

1. Всички знаем че Янос умира в SR2(т.е. там виждаме момента на смърта му). Незнам за вас, но лично аз супер много се разбих(и изненадах), когато видях че в BO2 той е жив. Смяташ ли че ефекта щеше да е същия, ако първо бях врътнал BO2 и чак след това SR2?

2. Ако BO2 беше преди SR2, то тогава щявха ли да пуснат първо SR2?

3. Ако се замислиш малко, ще видиш, че в SR2 не се споменава почти нищо за Хилдъните, докато BO2 се върти около тях. Имайки предвид че Хилдъните играят голяма роля в историята на Defiance, мислиш ли, че производителите щяха да почнат историята им, да я зарежат за една игра и след това пак да я почнат? Възможно е, но поне според мен е глупаво.

Ей ви и един доста интересен сайт с мнооооооого инфо, който е направо непростимо да незнаете. http://www.thelostworlds.net/

*Spoilers*

Изобщо не съм съгласен, че BO2 е преди SR2

1. Всички знаем че Янос умира в SR2(т.е. там виждаме момента на смърта му). Незнам за вас, но лично аз супер много се разбих(и изненадах), когато видях че в BO2 той е жив. Смяташ ли че ефекта щеше да е същия, ако първо бях врътнал BO2 и чак след това SR2?

2. Ако BO2 беше преди SR2, то тогава щявха ли да пуснат първо SR2?

3. Ако се замислиш малко, ще видиш, че в SR2 не се споменава почти нищо за Хилдъните, докато BO2 се върти около тях. Имайки предвид че Хилдъните играят голяма роля в историята на Defiance, мислиш ли, че производителите щяха да почнат историята им, да я зарежат за една игра и след това пак да я почнат? Възможно е, но поне според мен е глупаво.

Ей ви и един доста интересен сайт с мнооооооого инфо, който е направо непростимо да незнаете. http://www.thelostworlds.net/

Аз мисля, че ВО2 е преди SR2 защото гледах на диска на ВО2 трейлъра на SR2 и пишеше coming soon или подобно... Наистина мисля, че авторите на поредицата биха направили такова разкъсване на историята. Все пак става дума за различни моменти от времето и различни истории на 2мата герои. Всеки поотделно разбира всичко и за какво е създаден по свой начин и според мен това е била идеята: в Defiance да се съберат пътищата им и най-накрая играча да върже за кво става дума наистина.

Та да направим едно резюме(поправете ме ако сбъркам някъде):

1. Кейн е създаден от сърцето на Янос с функция пазител на стълбовете(the pillars of nosgoth), които са някакъв щит който праща хилдъните в друго измерение...

2. В ВО2 става реч за отмъщението на Кейн, демек войната със сарафаните и лидера им-лорда на хилдъните, който по някакъв начин е минал през щита... Само не разбрах от къде са взели сърцето на Янос когато той се среща с Кейн в ВО2...

3. Кейн управлява Носгот когато отказва да се саможертва за да защити колоните. В SR2 Разиел убива себе си и братята си в човешки вид като сарафани и осигурява труповете за Кейн. Така той се сдобива с "децата" си.

Явно Кейн е прочел съдбата си някаде(предположение само, защото постоянно говори, че може да е прочел погрешно руните... не знам). И така решава да промени съдбата като хвърли Разиел в пропаста...

4. Разиел избива братята си хилядоления след смърта си(вече ъндед форм :P )и се сдобива с меча в неговия "призрачен" вариант и естествено разбира какъв е бил преди

5. В SR2 Разиел разбира какво се "иска" от него и в процеса на гонене на Кейн из времето разбира историята за войната между хилдъните и тогавашните ангелоподобни създания, които биват проклени от хилдъните с вамиризъм и безсмъртие... Така на края на играта той бива почти погълнат от меча и спасен от Кейн, който според мен точно тук променя генерално съдбата

6. В Defiance се изяснява всичко за всеки: че Разиел е трябвало да влезне в меча а когато Кейн го изважда от него и според мен предсказанията и картините където двамата се бият се появяват точно тогава и така подтикват пак Разиел да убие Кейн, което той прави и след това когато в това време младия Кейн разрушава колоните и хилдънския лорд се вселява в съживения Янос, който убива Разиел... Преди това обаче меча е пречистен от Ариел и когато Кейн идва на мястото в храма Разиел осъзнава за кво е създаден и посредством Морбиъс вслиза в меча и така пречистения меч позволява на Кейн да види божеството-октопод и да го пречука и там Кейн лафи някви мъдри слова за саможертвата на Разиел и тва е-ту би контиюед...

Ако наистина сте си дали труда да го прочетете моля поправете ме ако бъркам, защото и аз не съм сигурен за някои части... Благодаря от сега :P

Относно 2. - Сърцето е взето от Кейн. Янос който срещаме в БО2 е същия Янос от Дефайънс. Действието в БО2 се развива няколко години след Дефайънс. Дефакто след като Янос е обладан от Хаш'ак'гик и излита от кулата(в Дефайънс) почва историята на БО2. Идеята е че събитията в Дефайънс правят възможна историята на БО2. Всичко което се случва в Деф отслабва "щита" към измерението на Хилдъните и те нахлуват в Носгот.

Относно 6. - Всъщност фигурите показани на картините не са Разиел и Кейн, а е само Разиел. Един вид той едновременно триумфира и е победен.(Ейми Хенинг го беше казала в някво интервю)

Относно 5. - грешиш относно инфото за войната между хилдъните и вампирите-това се разбира чак в Деф(включително и информацията за кърса)

Относно 3. - бях го видял някъде, ако не ме мързи ще се поразтърся и ще видя. Вкара ме в размисли...просто съм забравил.

UncivilizeD врътвал ли си БО1?

Само ВО1 не съм я играл... нещо беше прецакана в уареза преди и като я свалях имаше няква грешка... Е ся няма кво да плюща, зема да я дръпна с емулето...

За 3. не съм сигурен в коя част беше, май в SR2 когато 2мата са в премирие и Янос казва, че меча е напправен за Разиел(не си спомням добре, трябва да я видя пак)

Едит: Но все пак не мога да го измисля: SR2 трябва да е след ВО2 , защото след ВО2 Кейн прави убитите от Разиел сарафани-вампири и предшества SR1, но от друга страна в SR2 Янос умира и Defiance продължава във това време, а Кейн е направен от изтръгнатото сърце на Янос в SR2...

Едит2: Прав си ВО2 е след SR2 :D

Едит3: Мерси, ман :D

бе гледам сте са сбрали тука играчи от класа, та ако може да помогнете че мноо тъпо запецнах и съм на път да са откажа да обикалям вече. с разиел, мястото е къщата (веднага след пилоните) дето трябва да им пробиеш на трима грътляните и да спре водата на фонтан. първото копие го намерих и вече цяла вечност обикалям и търся второто и нема и нема шефе. запалих факлите пред една врата с дракон (първо дет са блъска по един кристал) - не са отваря. в подземията намерих едната част от символа, ма втората ...

ако още не сте разбрали го воря за Defianse

търсих в нета хинтове, ама ... или аз не мога да намера

Heller12a - ако правилно помня, до тази врата с кристала има още една. Влизаш там и почваш да търсиш тайна вратичка на едно място от коридора...Дано само да не греша за последователността на копията...ако не успееш пак, приложи и един скрииншот - тогава със сигурност ще ти кажа решението.

Heller12a - ако правилно помня, до тази врата с кристала има още една...

няма друга врата, от мястото на фонтана влизаш през една врата с Fire Reaver, след тва преминаваш в отвъдното за да минеш през едни решетки (до вратата има картина, която след второто копие ще мога да разбия и да минавам направо през стената), стигаш до една оранжерия, на излизане си пред фонтан с колони в градинка (на едната стена има също картина която иска второто копие), продължаваш по пътечка, минаваш покрай един кладенец, след тва покрай една сатуя и си пред врата, където има 3 от ония дет мязат на акули, и там минаваш в реалния свят и са появява и кристала.

мога да ти опиша и пътя през вратата с Air Reaver-а ако те съмнява че е там (толкова съм са шматкал в тая къща че направо със затворени очи по пулса си усещам кога накъде да тръгна :( ).

аз там се лутах 15 мин.....и честно казано тогава се изненадах къ късмет съм праснал :D щото на връщане нещо се оплетох ;)

• 2 weeks later...

Малък проблем с Blood Omen(1)... Когато я пускам, ма пита каде да я инсталира... хуу ама когато го почне пише, че няма място в тая директория: иска 195 МВ, а аз имам свободни 3 GB. Опитах се да поизпразня... нищо не се променя. Казаха ми, че е от XP и, че не бачка на него. Ако знаете някво решение не проблема... :)

• 3 months later...

някой може ли да ми каже как се инсталлва legacy of kaina :defiance. svalih fo ot games.com.tw i failovete sa ot vida flt-lok*.* Моля обяснете ми как се процедира с такива файлове,защото и на Vice Cuty sa takiva. И в легаси-то няма инсталл файл

• 3 weeks later...

Здравейте имам един въпрос относно Soul reaver 2. още съм в началото и нали трябва да излезна от замъка, обикалям по едни коридори и стигам до една врата-решетка която не мога да отворя, няколко крачки преди нея ми дава съобщение че като задържа еди кои си копчета мога да скачам много на високо, е да ама тва нещо неми помага. Та въпроса ми е как да мина тази врата ако са сещате за кое става дума, моля помогнете

• 4 months later...

Здравейте.След като Изиграх Хитмен-а,реших че е време и за тая игра.Като всеки традиционалист реших да почна от начало(Soul Reaver 1).Обаче имам следния проблем,като я инстална,ми дава грешка че неможе да го стартира заради проблем с звука.С боза 98 съм и не би трябвало да имам проблем.

П.С. Свалих и Soul Reaver 2 и ми върви без проблем.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...