[5]AD Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Mi ne sum sigoren. <{POST_SNAPBACK}> Във Defience можеш да играеш и с Разиел и Каин докато в Соул Риивър 2 играеш само с Разиел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 играл съм всичките части на тая игра и съм превъртал само първите две/blood omen и soul reaver/. Останалото смея да твърдя че е пълна боза и колкото и да се мъчих не можах да изтърпя нито едно от последвалите продължения до края/да не говорим че всичко след първия soul reaver се базира на него/. Също като първия tomb rider-беше хубав ама като цяло насраха поредицата като започнаха да изкарват всяка година по една серия/особено от третата част нагоре нищо свястно не излезна/.Така че за мен тая игрица си е сапунено сериалче- изиграйте която и да е част и все едно сте играли всички/blood omen го изключвам защото е различен жанр/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[5]AD Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 играл съм всичките части на тая игра и съм превъртал само първите две/blood omen и soul reaver/. Останалото смея да твърдя че е пълна боза и колкото и да се мъчих не можах да изтърпя нито едно от последвалите продължения до края/да не говорим че всичко след първия soul reaver се базира на него/. Също като първия tomb rider-беше хубав ама като цяло насраха поредицата като започнаха да изкарват всяка година по една серия/особено от третата част нагоре нищо свястно не излезна/.Така че за мен тая игрица си е сапунено сериалче- изиграйте която и да е част и все едно сте играли всички/blood omen го изключвам защото е различен жанр/. <{POST_SNAPBACK}> Под всичко след първия Soul Reaver имаш предвид SR2 и Defience . SR2 е наистина приятна игра с добро звуково оформление, силна история и нововъведения , не съм превъртал Defience , но за нея имаш повече основания , при нея имаше и проблем с камерата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Някой може ли да ми каже как се инсталва това ?!?!? има рар файлове и некъв инстал файл Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Някой може ли да ми каже как се инсталва това ?!?!? има рар файлове и некъв инстал файл <{POST_SNAPBACK}> Сваляш всички файлове в една папка, пускаш install.exe и там ще се ориентираш Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 6te mi kaje te li s kvi Pc-ta igraete Soul Reaver 2 6toto moeto 1.8GHZ 256MB Ram16MB video igraq na 640X480 na 16bit i nakusva za6to slabo mi e PC-to li ? <{POST_SNAPBACK}> Na teb PC-to ti e dobro ,no pametta na video kartata ti e malko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Skoro vratnah Defianc-a i mago da vi kaja 4e e SUPER qka(e na kolkoto R.O.S.E. online de ) .Svalete si q i q izigraite.Spored men si zaslyjava Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Както си личи от ника и аватара ми - луд фен съм на серията Legacy of Kain: BO&SR. Изиграл съм всички части(BO1,BO2,SR1&SR2 на стария комп , а Defiance - на новия) и смея да кажа,че играта рулира като история, логически пъзелчета(които понякога мноо тормозят), яките диалози между героите(от които аз лично забрах цялата история) и разбира се (но не напоследно място) - невероятните битки, наситени с кръв(особено с Kain на Defiance - с тоя ReaVer напрао ги размазва), така че моя съвет е - ИЗИГРАЙТЕ цялата серия хора няма да съжалявате. Peace 2 aLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 И аз съм си фен, от Playstation1 съм я подфанал преди около 5 години SR1 наистина е най-яката, и 2 си я биваше, ама Blood Omen2 и Defiance малко ме разочароваха(междо фругото BO2 e преди SR2), наблегнали са прекалено много на екшъна... последната я играх само заради сюжета, който рулира отсякаде, е не мога да отреча, че графиката като качество и визията на персонажите са брутални, но ми се иска в следващите части да има малко повече история и пъзели Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 И аз съм си фен, от Playstation1 съм я подфанал преди около 5 години SR1 наистина е най-яката, и 2 си я биваше, ама Blood Omen2 и Defiance малко ме разочароваха(междо фругото BO2 e преди SR2), наблегнали са прекалено много на екшъна... последната я играх само заради сюжета, който рулира отсякаде, е не мога да отреча, че графиката като качество и визията на персонажите са брутални, но ми се иска в следващите части да има малко повече история и пъзели <{POST_SNAPBACK}> *Spoilers* Изобщо не съм съгласен, че BO2 е преди SR2 1. Всички знаем че Янос умира в SR2(т.е. там виждаме момента на смърта му). Незнам за вас, но лично аз супер много се разбих(и изненадах), когато видях че в BO2 той е жив. Смяташ ли че ефекта щеше да е същия, ако първо бях врътнал BO2 и чак след това SR2? 2. Ако BO2 беше преди SR2, то тогава щявха ли да пуснат първо SR2? 3. Ако се замислиш малко, ще видиш, че в SR2 не се споменава почти нищо за Хилдъните, докато BO2 се върти около тях. Имайки предвид че Хилдъните играят голяма роля в историята на Defiance, мислиш ли, че производителите щяха да почнат историята им, да я зарежат за една игра и след това пак да я почнат? Възможно е, но поне според мен е глупаво. Ей ви и един доста интересен сайт с мнооооооого инфо, който е направо непростимо да незнаете. http://www.thelostworlds.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 *Spoilers*Изобщо не съм съгласен, че BO2 е преди SR2 1. Всички знаем че Янос умира в SR2(т.е. там виждаме момента на смърта му). Незнам за вас, но лично аз супер много се разбих(и изненадах), когато видях че в BO2 той е жив. Смяташ ли че ефекта щеше да е същия, ако първо бях врътнал BO2 и чак след това SR2? 2. Ако BO2 беше преди SR2, то тогава щявха ли да пуснат първо SR2? 3. Ако се замислиш малко, ще видиш, че в SR2 не се споменава почти нищо за Хилдъните, докато BO2 се върти около тях. Имайки предвид че Хилдъните играят голяма роля в историята на Defiance, мислиш ли, че производителите щяха да почнат историята им, да я зарежат за една игра и след това пак да я почнат? Възможно е, но поне според мен е глупаво. Ей ви и един доста интересен сайт с мнооооооого инфо, който е направо непростимо да незнаете. http://www.thelostworlds.net/ <{POST_SNAPBACK}> Аз мисля, че ВО2 е преди SR2 защото гледах на диска на ВО2 трейлъра на SR2 и пишеше coming soon или подобно... Наистина мисля, че авторите на поредицата биха направили такова разкъсване на историята. Все пак става дума за различни моменти от времето и различни истории на 2мата герои. Всеки поотделно разбира всичко и за какво е създаден по свой начин и според мен това е била идеята: в Defiance да се съберат пътищата им и най-накрая играча да върже за кво става дума наистина. Та да направим едно резюме(поправете ме ако сбъркам някъде): 1. Кейн е създаден от сърцето на Янос с функция пазител на стълбовете(the pillars of nosgoth), които са някакъв щит който праща хилдъните в друго измерение... 2. В ВО2 става реч за отмъщението на Кейн, демек войната със сарафаните и лидера им-лорда на хилдъните, който по някакъв начин е минал през щита... Само не разбрах от къде са взели сърцето на Янос когато той се среща с Кейн в ВО2... 3. Кейн управлява Носгот когато отказва да се саможертва за да защити колоните. В SR2 Разиел убива себе си и братята си в човешки вид като сарафани и осигурява труповете за Кейн. Така той се сдобива с "децата" си. Явно Кейн е прочел съдбата си някаде(предположение само, защото постоянно говори, че може да е прочел погрешно руните... не знам). И така решава да промени съдбата като хвърли Разиел в пропаста... 4. Разиел избива братята си хилядоления след смърта си(вече ъндед форм )и се сдобива с меча в неговия "призрачен" вариант и естествено разбира какъв е бил преди 5. В SR2 Разиел разбира какво се "иска" от него и в процеса на гонене на Кейн из времето разбира историята за войната между хилдъните и тогавашните ангелоподобни създания, които биват проклени от хилдъните с вамиризъм и безсмъртие... Така на края на играта той бива почти погълнат от меча и спасен от Кейн, който според мен точно тук променя генерално съдбата 6. В Defiance се изяснява всичко за всеки: че Разиел е трябвало да влезне в меча а когато Кейн го изважда от него и според мен предсказанията и картините където двамата се бият се появяват точно тогава и така подтикват пак Разиел да убие Кейн, което той прави и след това когато в това време младия Кейн разрушава колоните и хилдънския лорд се вселява в съживения Янос, който убива Разиел... Преди това обаче меча е пречистен от Ариел и когато Кейн идва на мястото в храма Разиел осъзнава за кво е създаден и посредством Морбиъс вслиза в меча и така пречистения меч позволява на Кейн да види божеството-октопод и да го пречука и там Кейн лафи някви мъдри слова за саможертвата на Разиел и тва е-ту би контиюед... Ако наистина сте си дали труда да го прочетете моля поправете ме ако бъркам, защото и аз не съм сигурен за някои части... Благодаря от сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Относно 2. - Сърцето е взето от Кейн. Янос който срещаме в БО2 е същия Янос от Дефайънс. Действието в БО2 се развива няколко години след Дефайънс. Дефакто след като Янос е обладан от Хаш'ак'гик и излита от кулата(в Дефайънс) почва историята на БО2. Идеята е че събитията в Дефайънс правят възможна историята на БО2. Всичко което се случва в Деф отслабва "щита" към измерението на Хилдъните и те нахлуват в Носгот. Относно 6. - Всъщност фигурите показани на картините не са Разиел и Кейн, а е само Разиел. Един вид той едновременно триумфира и е победен.(Ейми Хенинг го беше казала в някво интервю) Относно 5. - грешиш относно инфото за войната между хилдъните и вампирите-това се разбира чак в Деф(включително и информацията за кърса) Относно 3. - бях го видял някъде, ако не ме мързи ще се поразтърся и ще видя. Вкара ме в размисли...просто съм забравил. UncivilizeD врътвал ли си БО1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Само ВО1 не съм я играл... нещо беше прецакана в уареза преди и като я свалях имаше няква грешка... Е ся няма кво да плюща, зема да я дръпна с емулето... За 3. не съм сигурен в коя част беше, май в SR2 когато 2мата са в премирие и Янос казва, че меча е напправен за Разиел(не си спомням добре, трябва да я видя пак) Едит: Но все пак не мога да го измисля: SR2 трябва да е след ВО2 , защото след ВО2 Кейн прави убитите от Разиел сарафани-вампири и предшества SR1, но от друга страна в SR2 Янос умира и Defiance продължава във това време, а Кейн е направен от изтръгнатото сърце на Янос в SR2... Едит2: Прав си ВО2 е след SR2 Едит3: Мерси, ман Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Бе малко се отклоних от темата ама...UncivillizeD в ДЦ++ съм си шернал CD-то. Ей ся сложих БО1 в него-ако искаш си го дръпни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 бе гледам сте са сбрали тука играчи от класа, та ако може да помогнете че мноо тъпо запецнах и съм на път да са откажа да обикалям вече. с разиел, мястото е къщата (веднага след пилоните) дето трябва да им пробиеш на трима грътляните и да спре водата на фонтан. първото копие го намерих и вече цяла вечност обикалям и търся второто и нема и нема шефе. запалих факлите пред една врата с дракон (първо дет са блъска по един кристал) - не са отваря. в подземията намерих едната част от символа, ма втората ... ако още не сте разбрали го воря за Defianse търсих в нета хинтове, ама ... или аз не мога да намера Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Heller12a - ако правилно помня, до тази врата с кристала има още една. Влизаш там и почваш да търсиш тайна вратичка на едно място от коридора...Дано само да не греша за последователността на копията...ако не успееш пак, приложи и един скрииншот - тогава със сигурност ще ти кажа решението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Heller12a - ако правилно помня, до тази врата с кристала има още една... няма друга врата, от мястото на фонтана влизаш през една врата с Fire Reaver, след тва преминаваш в отвъдното за да минеш през едни решетки (до вратата има картина, която след второто копие ще мога да разбия и да минавам направо през стената), стигаш до една оранжерия, на излизане си пред фонтан с колони в градинка (на едната стена има също картина която иска второто копие), продължаваш по пътечка, минаваш покрай един кладенец, след тва покрай една сатуя и си пред врата, където има 3 от ония дет мязат на акули, и там минаваш в реалния свят и са появява и кристала. мога да ти опиша и пътя през вратата с Air Reaver-а ако те съмнява че е там (толкова съм са шматкал в тая къща че направо със затворени очи по пулса си усещам кога накъде да тръгна ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Супер дълго бях запецнал и аз на това място. Ето това доста ми помогна. Надявам се да ти свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 10x, то било супер тъпо, направо ми става лошо кат са замисля колко съм са лутал Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 аз там се лутах 15 мин.....и честно казано тогава се изненадах къ късмет съм праснал щото на връщане нещо се оплетох Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Малък проблем с Blood Omen(1)... Когато я пускам, ма пита каде да я инсталира... хуу ама когато го почне пише, че няма място в тая директория: иска 195 МВ, а аз имам свободни 3 GB. Опитах се да поизпразня... нищо не се променя. Казаха ми, че е от XP и, че не бачка на него. Ако знаете някво решение не проблема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 някой може ли да ми каже как се инсталлва legacy of kaina :defiance. svalih fo ot games.com.tw i failovete sa ot vida flt-lok*.* Моля обяснете ми как се процедира с такива файлове,защото и на Vice Cuty sa takiva. И в легаси-то няма инсталл файл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 RTFM :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Здравейте имам един въпрос относно Soul reaver 2. още съм в началото и нали трябва да излезна от замъка, обикалям по едни коридори и стигам до една врата-решетка която не мога да отворя, няколко крачки преди нея ми дава съобщение че като задържа еди кои си копчета мога да скачам много на високо, е да ама тва нещо неми помага. Та въпроса ми е как да мина тази врата ако са сещате за кое става дума, моля помогнете Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Здравейте.След като Изиграх Хитмен-а,реших че е време и за тая игра.Като всеки традиционалист реших да почна от начало(Soul Reaver 1).Обаче имам следния проблем,като я инстална,ми дава грешка че неможе да го стартира заради проблем с звука.С боза 98 съм и не би трябвало да имам проблем. П.С. Свалих и Soul Reaver 2 и ми върви без проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.