cerveau Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Искам да ъплодна един торрент,но изписва грешка,че имало някакви missing key(s) ,а и нфо файла незнам как да го направя-с notepad ли с какво?Мерси много Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Искам да ъплодна един торрент,но изписва грешка,че имало някакви missing key(s) ,а и нфо файла незнам как да го направя-с notepad ли с какво?Мерси много да, с notepad става. слагаш info-то вътре и след това променяш разширението от txt на nfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerveau Posted March 10, 2007 Author Share Posted March 10, 2007 Мерси много Link to comment Share on other sites More sharing options...
miass Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 може ли по-побробна информация за това как точно се прави nfo файла, какво трябва да съдържа и т.н защото искам да прикача няколко торента, а без този файл не ми разрешава. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
theeyeless Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Текст файл просто пишеш вътре квото си пойскаш аз например съм написъл Torrent upload by anarchy. После даваш ренейм на текстовия файл и го ренеймваш на anarchy.nfo и готово пазиш си го този файл и го качваш към всеки торрент. Айде чакаме хубави торенти от теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 тъй като повечето май не разбират за какво са тея nfo-та, искам тук да направя една вметка. няма смисъл вътре да слагате информация за самия филм. можете да го направите и в описанието. разбира се, в nfo-тата (на scene release-ите) се слага някакъв plot за филма, но по-важното е техническата информация за видеото - битрайт, кодека, който е използван при рипването, резолюцията, вида на аудиопотока и т.нат. та, един прост начин да си направите nfo файл, без да е нужно кой знае какво: - сваляте някаква версия на програмата GSpot - за да експортирате информацията за даден видео файл, необходимо е да барнете малко в настройките. Option -> Export... тук има няколко момента. първо трябва да чекнете Enable Exporting (аз не съм го задал да е чекнато постоянно, тъй като не винаги ползвам програмата за да експортирам информация за видеото. което зареждам с нея). след това при Format. според мен най-лесно е да си направите един текстови файл, с командите, параметрите, които които ще "кажат" на програмта какво точно да извлече от файла, който сте заредили. всичко това се намира във файла ExportFormat.txt, който е в папката на GSpot-a. ето какво съм оставил аз в Export.txt (файла, който ползвам за параметрите): File Name:................. %FILE_NAME% \r\n File Size (in megabytes):.. %FILE_SIZE% \r\n Video Codec Type:.......... %VIDEO_CODEC_NAME% \r\n Duration (hh:mm:ss):....... %VIDEO_DURATION% \r\n Frame Width (pixels):...... %VIDEO_SIZE_X% \r\n Frame Height (pixels):..... %VIDEO_SIZE_Y% \r\n Video Bitrate (kbps):...... %VIDEO_BITRATE% \r\n Frames Per Second:......... %VIDEO_FPS% \r\n Audio Codec:............... %AUDIO_CODEC% \r\n Audio Sample Rate (Hz):.... %AUDIO_SAMPLE_RATE% \r\n Audio Bitrate(kbps):....... %AUDIO_BITRATE% \r\n Audio Channel Count:....... %AUDIO_BITRATE% \r\n Number of Audio Streams:... %CONT_AUDIO_STREAM_COUNT% \r\n в Output Files вече се оказва къде искате програмата да запази информацията "извлечена" от видеото. лично аз предпочитам това да става в един и същ файл (при мен е info.txt), от който след това да копирам генерираната иформация, да я сложа в нов текстов файл и него вече да запазя като nfo, което вече може да се използва. разбира се, можете да си правите редакция по разположението на параметрите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpecForce Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 и аз имам проблем! изписва ми "invalid announce url! must be <b>http://bt.wrzru.com/announce.php</b>" ПОЛУДЯВАМ НЯКОЙ ДА КАЖЕ КВО ДАПРАВЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Аз по принцим инфо файл правя с NotePad..Взимам инфото за филмите / игрите от там от кадето съм го истеглил и после го преработвам малко и готово.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 тъй като повечето май не разбират за какво са тея nfo-та, искам тук да направя една вметка. няма смисъл вътре да слагате информация за самия филм. можете да го направите и в описанието. разбира се, в nfo-тата (на scene release-ите) се слага някакъв plot за филма, но по-важното е техническата информация за видеото - битрайт, кодека, който е използван при рипването, резолюцията, вида на аудиопотока и т.нат. та, един прост начин да си направите nfo файл, без да е нужно кой знае какво... Или просто си включвате филма с медиа плейър класик, например и избирате File->Properties->Details и се виждат основните характеристики на видео файла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 http://www.nforce.nl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PBPeTkO1936 Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 и аз имам проблем! изписва ми "invalid announce url! must be <b>http://bt.wrzru.com/announce.php</b>" ПОЛУДЯВАМ НЯКОЙ ДА КАЖЕ КВО ДАПРАВЯ като правиш торента имаш trcker announce url или нещо подобно е тва го пишеш там Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Текст файл просто пишеш вътре квото си пойскаш аз например съм написъл Torrent upload by anarchy. После даваш ренейм на текстовия файл и го ренеймваш на anarchy.nfo и готово пазиш си го този файл и го качваш към всеки торрент. Айде чакаме хубави торенти от теб. xax az znam kak se pravi nfo ama administratora ne6tu ne iska da me odobri kato uploader btw iam ratio 40..6to ne iska :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheky666 Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 леле майко,тук четивата са страшни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g0ldmember Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 xax az znam kak se pravi nfo ama administratora ne6tu ne iska da me odobri kato uploader btw iam ratio 40..6to ne iska :? И кво като ratio-то ти е 40? Т'ва няма никаква връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.