sMARTBomber Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Напоследък наизлизат все повече USB и PCMCIA нещица за лаптопи и предлагам в тази тема да пускаме идеи кой какво може да си сложи допълнително на своя лаптоп. Предполагам всеки знае, че куулпада е просто задължителен за всеки притежател на преносим компютър, защото колкото и малко да грее (или много), ако го охлаждате добре - вие му удължавате живота. Става въпрос за нещо такова: Боцка се в USB-то и си охлажда. Препоръчително е да е от алуминий. Когато си взех лаптопа в USA, стана едно разбъркване в моделите на касата и останах без TV-Out, после не ми се разправяше да го връщам че си ме кефеше, но напоследък усещам колко работа може да ми върши за гледане на филми на места в които можеш да си боцнеш в някой телевизор 2 кабела и да си гледаш филм. Тогава попаднах на това: и го имаше за $40 в ebay ама ми се досвидяха и сега съжалявам... Ако някой знае къде в БГ има такива да казва. и сега последното, което ми хареса е това: Ще бъде яко като го пуснат, но колко ли ще струва в БГ не ми се мисли... ------------------------- Та такива неща да си споделяме в тая тема викам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 S-video кабелче на мен ми върши много добра работа. Също USB лампа и FM трансмитер. Въпреки че последното не е специално за лаптоп, аз го използвам с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 9, 2007 Author Share Posted March 9, 2007 FM трансмитер. Въпреки че последното не е специално за лаптоп, аз го използвам с него Кефи, а дали има USB FM приемник? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasonelo Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 vsi4ko ima be hora daje i van6na video karta namerih za laptopa mi ama se okaja nepotrebna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naskogeo Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 vsi4ko ima be hora daje i van6na video karta namerih za laptopa mi ama se okaja nepotrebna. Kade se mu6i taq karta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Kade se mu6i taq karta ? Обикновено в PCMCIA слота. едит: и за да не изглежда твърдението ми безпочвено линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Kade se mu6i taq karta ? лаптопът ти трябва да поддържа Docking Station за целта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 от къде може да се намери този куулпад и на каква цена ? не знаех че така се удалжаша живота на лаптопа а инъче колко му е живота ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Аз ако можех, щях да си взема охлаждането за лаптопа. Гледам даже 4 "версия" са изкарали от Vantec. 50$ w amazon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Кефи, а дали има USB FM приемник? Това мисля че е такова TEAC MP-FM-101 Само че е по скъп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 11, 2007 Author Share Posted March 11, 2007 Това мисля че е такова TEAC MP-FM-101 Само че е по скъп. Аз исках да разбера дали има USB устрийство с което да можеш ад си слушаш радио на лаптопа Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 AVerMedia USB Radio например. Само дето не знам дали и къде се продава в България. ПП Всъщност гугъл показа няколко места, например - http://navigator.idg.bg/index.php?type=0&a...&id=3808743 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 За всички с по-стари машини, който нямат 1394 и USB 2.0 това ще им хареса: http://www.jarcomputers.com/cgi-bin/jar/sh...PCMCIATO1394USB Подобно има в ценовата листа на Ера за 22$. Интересено е да се знае с какъв chipset са, така че ако някой си купи- нека ми прати PM. Предстои ми покупката на едно такова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 AVerMedia USB Radio например. Само дето не знам дали и къде се продава в България. ПП Всъщност гугъл показа няколко места, например - http://navigator.idg.bg/index.php?type=0&a...&id=3808743 Аз си взех въпросното радио. Много добре работи. Ако някой иска повече инфо да пита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.