Jump to content
BulForum.com

Laptop устройства и аксесоари

Recommended Posts

Напоследък наизлизат все повече USB и PCMCIA нещица за лаптопи и предлагам в тази тема да пускаме идеи кой какво може да си сложи допълнително на своя лаптоп.

Предполагам всеки знае, че куулпада е просто задължителен за всеки притежател на преносим компютър, защото колкото и малко да грее (или много), ако го охлаждате добре - вие му удължавате живота. Става въпрос за нещо такова:

coolpad-16.jpg coolpad-05.jpg

Боцка се в USB-то и си охлажда. Препоръчително е да е от алуминий.

Когато си взех лаптопа в USA, стана едно разбъркване в моделите на касата и останах без TV-Out, после не ми се разправяше да го връщам че си ме кефеше, но напоследък усещам колко работа може да ми върши за гледане на филми на места в които можеш да си боцнеш в някой телевизор 2 кабела и да си гледаш филм.

Тогава попаднах на това:

7743.jpg

и го имаше за $40 в ebay ама ми се досвидяха и сега съжалявам...

Ако някой знае къде в БГ има такива да казва.

и сега последното, което ми хареса е това:

63198749qf6.jpg

Ще бъде яко като го пуснат, но колко ли ще струва в БГ не ми се мисли...

-------------------------

Та такива неща да си споделяме в тая тема викам...

от къде може да се намери този куулпад и на каква цена ?

не знаех че така се удалжаша живота на лаптопа :unsure: а инъче колко му е живота ? :P

Аз ако можех, щях да си взема охлаждането за лаптопа. Гледам даже 4 "версия" са изкарали от Vantec. 50$ w amazon.

За всички с по-стари машини, който нямат 1394 и USB 2.0 това ще им хареса:

http://www.jarcomputers.com/cgi-bin/jar/sh...PCMCIATO1394USB

Подобно има в ценовата листа на Ера за 22$.

Интересено е да се знае с какъв chipset са, така че ако някой си купи- нека ми прати PM. Предстои ми покупката на едно такова...

AVerMedia USB Radio например. Само дето не знам дали и къде се продава в България.

ПП Всъщност гугъл показа няколко места, например - http://navigator.idg.bg/index.php?type=0&a...&id=3808743

Аз си взех въпросното радио. Много добре работи.

Ако някой иска повече инфо да пита.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...