vasil_t_t Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Здравеите, Искам да попитам дали някои знае как мога да конвертирам една снимка от .jpg da go napravq .pdf .Мерси предварително!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberTORTURE Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 ми аз предлагам да ползваш опен офис за тази цел, но ако някои има по-добра идея да е каже зашото тази знам че не е от най-добрите но е единственна за момента която се сещам. п.с. не знам защо питаш, но не виждам смисъл жпг>пдф Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Здравеите, Искам да попитам дали някои знае как мога да конвертирам една снимка от .jpg da go napravq .pdf .Мерси предварително!!! Няма смисъл да инсталираш програми заради една снимка. Използвай онлайн услуга (безплатна е). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pe710_1993 Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 PhotoShop CS2/3 sy6to e dobra / Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Фотошопа е добра. Но мисля че го прави не в pdf а в psd формат. На сайта на Adobe предлагат такава услуга, но с една регистрация имаш само 5 пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.