penetrating Posted February 11, 2004 Share Posted February 11, 2004 awe iskam samo da blagodarq na onq curidge li kyf e tam,det mi "pomogna" v re6avaneto na moq preoblem sys the last samurai.ta tva 4ove4e mi nasvqtka 3 linka sys stari temi za samuraq,deto nqma ni6to za moq problem i zaklu4i temata.Awe mamicata mu! Imam opredelen problem s toq fim i @curidge,kat ne si kompetenten za kvo q prai6 taq proforma sys teq linkove,kadeto nqma ni6to otnostno problema mi. Izvinqvam se 4e pi6e post-a vyv tazi tema,no moqta e zaklu4ena. CUMSHOT ти кьорав ли си?Вместо да пишеш глупости, поне да беше разгледал линковете на curidge!В тях е решението на твоя проблем!В единия се разбира че филма се гледа с Power DVD,в другия има програмка която ти казва какъв кодек трябва,а темата ти е затворена защото........... абе,сети се сам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yukega Posted February 15, 2004 Share Posted February 15, 2004 i vse pak kak se puskat tiq subtitri s PowerDVD ne moga da namerq menu za subs a s VobSub i G400 ne tragvat ??? nqkakvi poredpolojeniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.