Jump to content
BulForum.com

The Last samurai

CARROT

Recommended Posts

dam filma go svalih i go izgledah, malko bugavo vyrvi pod BsPlayer, pri koito ne pozvolqva prevyrtane na film-a, t.e. puskash i dokato ne svyr6e ni6to ne moje da manipulira6 osven stop i start ot na4alo, ina4e s PowerDVD si leti kat pu6ka :)

verno, zabravih za tqh ;)

kakto kazah na edin sysed ot lan-a mi... : Zemi sedni nau4i malko angliiski, ne ma pita glupavi vyprosi...

ne e tolkoz truden be, ili se lyja!?

Ave hora kajete neshto az filma to 4e nqma sub se razbra ama to ot film na 3 cd-ta s kofti ka4estvo kakvo da iskash.Skoro shte izlezne DVDRip i nqma da piskat.Ta za filma mi beshe vuprosa tui kato sum lud po sqkakvi samuraiski i Japonski istorii iskam da razbere struva li si 4akaneto.10x predvaritelno.

Alex , spored men si struva. Edinstvenoto kofti e ,4e Tom Cruise igrae rolqta na nashto mom4e.Ne 4e imam neshty protiv nego ,no toi ne e za takiva istori4eski roly,ne my otivat prosto :) ,no kato cqlo film-a e dosta dobyr..

Za men e MNOGO DOBAR. Nagledah se na tapi i skapi filmi palni s efekti. Filma e nazad kam 80-te. Ama si struva. Daje ne se vee znameto sas zvezdite nakraia, koeto si e postijenie. Az bih go gledal nqkolko pati :inqn

CARROT:Suglasen sum steb i s neturpenie o4akvam 4etvurtata 4ast na Indiana Jones,koqto,kakto obeshta Spilburk,shte se snima po starite metodi kakto predishnite 3.Shte ima i efekti prizna si 4oveka.

P.S.Koga izliza Last Samurai po kinata.

Vsi4kite ne4ta deto gi izprikazvaxte sa dosta interesni ama iskam da vi pitam za toia film deto e ka4en v wareza za nego niama li sub.A i9 v wareza filma e na 3 diska a ot datata su4tia film e na 1 .Ozna4ava li tva 4e ot datata ne e celia

TreXX: Субтитри за версията качена на warez-а има тук. Трабва малко да се поразровиш само!

В датата просто филма е на 1 cd - пълен е, само че друг Release. ;)

• 5 weeks later...

Не е.

Аз днес ще го гледам за втори път на кино, а вие ще изпуснете това, което придава той като гледате дори screener. Само вие губите.

awe iskam samo da blagodarq na onq curidge :sick li kyf e tam,det mi "pomogna" v re6avaneto na moq preoblem sys the last samurai.ta tva 4ove4e mi nasvqtka 3 linka sys stari temi za samuraq,deto nqma ni6to za moq problem i zaklu4i temata.Awe mamicata mu! :angry1 Imam opredelen problem s toq fim i @curidge,kat ne si kompetenten za kvo q prai6 taq proforma sys teq linkove,kadeto nqma ni6to otnostno problema mi.

Izvinqvam se 4e pi6e post-a vyv tazi tema,no moqta e zaklu4ena.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...