shondll Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Проблемът ми е, че ми се наложи да си разглобя принтера, за да махна някакво изсъхнало мастило което цапаше листовете и докато го сглабях съм обърнал купунга на захранването към платката (то уж не може да се обръне ама тъпите хора сме мн изобретателни), пускам и - гръм, че и мълния . Та разбрах, че само чипа, който е на платката, дето се движи с главите е изгорял, другата част от принтера - работи свети мига и т.н. Та хееелп , някой може ли да ми каже за място, сервиз или нещо такова, където могат да се намерят части за принтери, от неработещи или втора употреба? Принтерът е hp psc 1215, но предполагам, че и от други принтери частите ще работят, понеже тази част е обща за много модели. Много ще съм ви благодарен ако можете да помогнете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobar Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 На Цар Асен 33 мисля че беше една кооперация е и на звънеца пише SNT те се занимават с ремонт на HP успех! Не взимат скъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted March 10, 2007 Author Share Posted March 10, 2007 Ее, разгеле някой да се отзове, благодаря за предложението още в понеделник ще ида да видя за какво става въпрос (че и на удобно място е тоя сервиз ) и ще пиша за резултата белким е полезно и на някой друг Ако някой се сети още нещо моля заповядайте за коментар... --------------------- На адреса от по-горе нямаше такава фирма -> а отсреща (до офиса на евроком), там по принцип има даже два сервиза, обаче номера е, че всеки разправя, че мастилоструйните принтери не се поправят, а направо се хвърлят , а бе тъпа работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.