Jump to content
BulForum.com

проблем с дъното

Recommended Posts

тия дни спира тока и нещо ми се прецака пц-то.чат пат не ми засича звуковата карта(която е вградена) и изобщо не ми засича лан картата и една друга лан карта която сложих допълнително и се надявах да работи.кво ли не пробвах и никъв ефект.ония ден си пускам пц-то и оп...засече ми ланката та даже и 2-те ! а си мислих че първата е изгоряла,но явно не е.Та...вчера пак спира тока и отново не ми засича ланките и не мога да си пусна нет-а.рестартирах.пробвах да слагам драйвери,ефект нема.дърпах шалтерите ама пак нищо.незнам кво да правя....освен да чакам пак сам да се оправи

модела на дъното е FOXCONN RC4107MA

:unsure: оправих го както предния път :unsure:

просто бях извадил кабела на захранването и така стоя цяла вечер.Сега включвам и лан картата светна и всичко си работи... поне някой няма ли идея за кво става така ?

Така като разправяш за оправяне с изваждане на захранващия кабел, ми идва наум за BIOS-а. В смисъл да се е омотал някой регистър от токовия удар, а батерията да е толкова слаба, че да не може да държи настройките цяла вечер и BIOS-а да се ресетва по подразбиране.

Та в тоя ред на мисли ако пак стане така, влез в BIOS и виж какъв е статуса на PCI устройствата. Ако там не се разпознават, и Windows няма да ги засече.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...