Slain Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 тия дни спира тока и нещо ми се прецака пц-то.чат пат не ми засича звуковата карта(която е вградена) и изобщо не ми засича лан картата и една друга лан карта която сложих допълнително и се надявах да работи.кво ли не пробвах и никъв ефект.ония ден си пускам пц-то и оп...засече ми ланката та даже и 2-те ! а си мислих че първата е изгоряла,но явно не е.Та...вчера пак спира тока и отново не ми засича ланките и не мога да си пусна нет-а.рестартирах.пробвах да слагам драйвери,ефект нема.дърпах шалтерите ама пак нищо.незнам кво да правя....освен да чакам пак сам да се оправи модела на дъното е FOXCONN RC4107MA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 10, 2007 Author Share Posted March 10, 2007 оправих го както предния път просто бях извадил кабела на захранването и така стоя цяла вечер.Сега включвам и лан картата светна и всичко си работи... поне някой няма ли идея за кво става така ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobar Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Юпи ес около 60 - 70 лева може да ти реши проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Така като разправяш за оправяне с изваждане на захранващия кабел, ми идва наум за BIOS-а. В смисъл да се е омотал някой регистър от токовия удар, а батерията да е толкова слаба, че да не може да държи настройките цяла вечер и BIOS-а да се ресетва по подразбиране. Та в тоя ред на мисли ако пак стане така, влез в BIOS и виж какъв е статуса на PCI устройствата. Ако там не се разпознават, и Windows няма да ги засече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.