Jump to content
BulForum.com

Як екшън сред джунглата...

wavelet

Recommended Posts

Някой може ли да ми препоръча як shooter,който да се играе в джунглата или някъде другаде сред природата?Да кажем нещо подобно на Vietcong.Mного ми се играе Joint Operations ама май още не е излязла...Айде давайте предложения.

Veseo,играта не е лоша.Името и всъщност е"Line of Sight: Vietnam".

Така е качена във вареза и не се замислих :)

БТВ играйте че наближава да излиза експанжън за Виетконг :) Януари излиза Vietcong:Purple haze

пич я вземи да си преиграеш DeltaForce 1!!...  а ако е си го играл (в което се съмнявам) още по-добре  ;)

Eeex tolkova sme q igrali tazi igri4ka v zalata navremeto.....

:rolleyes: А чували ли сте за играта Indiana Jones and The Empreror`s Tomb ? ? ? Аз лично в момента е играя.Много ми харесва ама има и доста трудни мисии.

:rolleyes: А чували ли сте за играта Indiana Jones and The Empreror`s Tomb ? ? ? Аз лично в момента е играя.Много ми харесва  ама има и доста трудни мисии.

hahahaha :) IJ Emperors Tomb i trudni misii.. neka ti kaja 4e ot taq igra po lesna nqma. Kato q vidqh kolko e lesna mi omryzna na tretiq den a pa da ne govorim 4e q prevyrtqh bez problemi na 4etvyrtiq. Igrai predniq IJ da vidi6 za kakva zaribqvka stava vypros

hahahaha :) IJ Emperors Tomb i trudni misii.. neka ti kaja 4e ot taq igra po lesna nqma. Kato q vidqh kolko e lesna mi omryzna na tretiq den a pa da ne govorim 4e q prevyrtqh bez problemi na 4etvyrtiq. Igrai predniq IJ da vidi6 za kakva zaribqvka stava vypros

Мда .. и аз съм чувал за твоя сайт www.dlh.net .. щото е признато че накрая фашиста няма убиване .. или поне не е толкова "супер елементарно" колкото твърдиш.

@LoOoP+ - минава се по следния начин. Стреляш го с златния харпун докато се скрие за малко навътре и тогава слагаш взрив на едната от колоните .. и така докато сложиш на всичките(мисля че бяха 4). След това мисля че го затрупваха и си готов.

I na men mi trqabva qk ekshyn ama moi i da ne e v junglata!Kazvaite si4ko deto sa se6tate bez delta force-vete i Call Of Duty!

Unreal 2 - кратка е, но пък е добър екшън

Chrome, Chaser - казват че е голяма патаклама, но аз не гарантирам - не съм играл нито едната.

Tron 2.0 - малко странни оръжия, но ако си компютърен маниак, ще се изкефиш на начина по който дивелъпърите представят компютърните термини ..

RTCW - за мен най-добрия екшън за втората световна, макар че е леко нереалистична към края ..

MOHAA, MOHAA:Spearhead, MOHAA: Breaktrough - още дози от Втората Световна война, ако си фен като мен :)

Delta Force(всичките версии) - Специалните части .. а и сега Януари излиза новия експанжън, така че тренирай :) ако се сетят да я качат тук на сървъра.

Не толкова чисти екшъни:

Enclave - доста добра патаклама от трето лице, пък макар че се води адвенчър

Gothic 2 - призната за една от най-добрите игри изобщо за 2003 .. няма какво да говоря повече

Засега е това, ако се сетя още нещо ще го спомена пак :)

:huh tva go minah ama stignah do edno deto trqbva da mini6 tiho pokrai ohranata i da se ka4i6 v edna motornica oba4e ne moa da namerq putq do neq a puk i ohranata s gorelki ma poburkvat.Are nqkoi ako znae nqkva taktika da mi help-ne 6toto iskam da e vrutna do kraq na vakanciqta.

P.S. Nqkoi znae li kolko niva sa we??? :confused :confused

• 2 months later...

за да не отварям нова тема ще попитам тук:

на Vietcong наблюдавам много странни неща, които правят играта невъзможна за игране.

1. колкото и да ги стрелям "чарлитата" не умират, докато аз(разбирайте лирическия герой :lol: ) съм мъртъв след 3-4 откоса.

2. доста често движищите се обекти са "потънали в земята" и структурата на моделите е тотално размазана. това се получава и на най-висока резолюция, и на най-ниска.

може би някаква кръпка ще оправи проблемите, но доколкото видях на warez-а няма такава за играта следователно това не е масов проблем.

please help!

Enter THe Matrix тва е яка игра

ЗАБЕЛЕЖКА: Каи на ква конфигурациа колко ти е силно пц-то за да знаят усерите дали да ти дадат тежка игра или не ;)

samo ne pomnq Enter THe Matrix kade ima6e niva v junglata :zzz

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...