Jump to content
BulForum.com

Titan Quest: Immortal Throne

boomearst

Recommended Posts

1496.jpg

Format: ISO

Platform: PC

№ of CD/DVDs: 1 DVD

Genre: Action / RPG

Release Date: March 2, 2007

Description:

Titan Quest: Immortal Throne expands on the original game, transporting the story from the swamps of the Mediterranean to the depths of Hades. This expansion adds 12 hours of single-player content per difficulty level. New gameplay features include an all-new skill mastery that combines with existing masteries to form eight new playable character classes. Immortal Throne also adds dozens of terrifying new monsters, hundreds of unique weapons and an additional 10 levels of character and skill development.

Note: This expansion pack requires the full version of Titan Quest to play.

Developer: Iron Lore

Publisher: THQ

Screenshots

Minimum System Requirements

- Windows 2000 or XP

- 1.8 GHz Intel Pentium IV or equivalent

or AMD Athlon XP or equivalent

- 512 MB RAM

- 64 MB NVIDIA GeForce 3 or equivalent

or ATI Radeon 8500 series with

Pixel Shader 1.1 support or equivalent

- DirectX 9.0c compatible 16-bit sound card

- DVD drive

- Keyboard, Mouse

Required for Multiplayer:

- 1 set of discs per computer

- Internet: Cable modem, DSL modem, or better for online multiplayer

play

- LAN: LAN or broadband WAN

Recommended System Specification

- 3.0 GHz Intel Pentium IV or equivalent

- 1 GB RAM

- 128 MB NVIDIA GeForce 6800

or ATI Radeon X800 series

- Soundblaster XFi sound card

Аз лично започнах да играя играта. Има нова раса. Все още съм в началото и не виждам нищо ново освен новата раса, но ако някой я е играл да казва, или ако има въпроси. Играта е луда.

Enjoy!

Още една тема за експанжън, свежо. Още повече експанжън, чиято главна маркетинова сила са банерите и плакатите с амазонки по цици.

Стига ми флудете топика а пишете мнения. Моето мнение е, че трябва да има такава тема, ако на някой модератор не му харесва да е затвори, но не го е направил и предполагам защото не е трябвало. Офтопика не в тази тема.

Сега по темата. Експанжъна е много по добър от оригинала. Хубавото е, че повече предмети има, има някой нови неща, нова раса, абе много е по яко. А лошото е, че няма още акт-ове и "царете" са си същите, но от гледна точка на итемите е МНОГО ЛУДО. А да и не съм сигурен в първата част дали имаше "pets", защото тука има.

ПП. Правя нова тема, защото който има въпроси за експанжъна да пише тука, а ако евентуално играе другата да не стават обърквации. Абе кво ли ви обяснявам.

Аз не виждам с какво е по-добра от оригинала, но за това пък, за щастие е точно в неговия стил. Историята и по-точно митологията е вплетена чудесно, красива е, доста полезни нововъведения, но пак й куца оптимизацията и е нереално тежка. На машината от подписа се играеше леко, но си личи, че иска 2GB памет.

Nqkoi ako e po navatre v ne6tata moje li da obesni malko za kakvo se izpolzvat edni plikove kadeto iskat 75 000 za da gi saedini6 s ne6to

тва служи за да си направиш crafted item (маи така се казваше)

събираш квот ти треа , квот ти искат събира6 и парите отиваш при оня със светкавицата на главата и го праиш тоя итем и после си го слагаш

Nqkoi ako e po navatre v ne6tata moje li da obesni malko za kakvo se izpolzvat edni plikove kadeto iskat 75 000 za da gi saedini6 s ne6to

Повечето скролове ( поне до сега, които съм срещал) искат 1 скрол, който се копува обикновено от магазините и комплект руни. За да сабереш руните трепеш чудовища, ако ти трябва 1 определен вид руна трепеш само тези чудовища, които я пускат... Събираш руните в една докато се получи пълната комбинация отиваш при ония с светкавицата зима ти пари и ти го прави слагаш си го в инвентара и радваш. :) Мене ми се искаше много да играя батъл нет ( или там техния мултиплейър ), ама с тия цд кейове..... тъпа раота, ама пак не е хубаво, защото като съм влизал, глеам по 10-20 макс 30 сървъра...

Повечето скролове ( поне до сега, които съм срещал) искат 1 скрол, който се копува обикновено от магазините и комплект руни. За да сабереш руните трепеш чудовища, ако ти трябва 1 определен вид руна трепеш само тези чудовища, които я пускат... Събираш руните в една докато се получи пълната комбинация отиваш при ония с светкавицата зима ти пари и ти го прави слагаш си го в инвентара и радваш. :) Мене ми се искаше много да играя батъл нет ( или там техния мултиплейър ), ама с тия цд кейове..... тъпа раота, ама пак не е хубаво, защото като съм влизал, глеам по 10-20 макс 30 сървъра...

Razbrah kakvo stava kato sabere6 vsi4ko i stava edin amulet no ne go slaga6 v inventara ami go slaga6 na teb,zaribi me igrata dosta no kato preinstalirah windowsa i save mi sa pricaka :( beh stignal 32 level :( :(

Sega pak 6te po4vam a i da popitam kak razbira6 koi 4udovi6ta kakvi runi puskat???

Имам 1 въпроса отностно играта :

1.За какво служат тези скролове дето съм ги отбелязъл в дясната част на инвентара

А и кога ще ми даде такова огнено кълбо да си запалниа тази дупка на героя ( те май и онези пликове трябват) и някой да сподели дало ли му е такова нещо въобще аз я превъртях веднъж вече 2-ри път ще я врътна и няма такова нещо :(

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/16/15903_569.JPG

Май намерих бонус ниво като на Диаблото

След като убих последния бос , ми даде това http://www.picvalley.net/v.php?p=u/16/15928_512.JPG една малка костенурчица после се върнах в първия град от expansiona и по случайност отидох там кадето съм на картата http://www.picvalley.net/v.php?p=u/16/15924_396.JPG и от там почва secret levela , в началото има едно животно наподобяващ сперматозоид с крила неможе да се убие и след като унищожите около 10 - 15 боса накрая има един съндък откойто падат итеми и ми даде някой уникални неща вижте http://www.picvalley.net/v.php?p=u/16/15939_770.JPG костюмче на Дядо Коледа :D

П.П След като ми даде тая костенурчица не изчезва след като отворя нивото следователно безброй пъти може да се влиза там и ще се накипря с уникални неща :P

То целта е да падне Overlord-a. Ясно ми е къде е. А ти бая чийт си ударил като гледам от шотовете...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...