Jump to content
BulForum.com

VIP Brother 2

Teddy-King

Recommended Posts

А Катето, Деси и Азис не познават никой от телевизията, нали. Айде моля ви се, спрете се с безумните си изказвания.

woox, евала!

azsum, много добър въпрос. Съмнявам се, че някой ще може да отговори.

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply
Здравко е аверче с някой от продуцентите.

По твойта логика Венета трябваше да спечели...

И каква изгода имат СИА и НОВА от това да спечели Христина за да манипулират вота и да я нагласят за победител ?

Шоу бе пич, атракция, рейтинг (пари)! Факт- след края на предаването се изписаха повече постове в темата, от колкото от самото начало на предаването.

Аз искам Костов да участва :)

Той за мен влиза в дефиницията на VIP за разлика от участниците в риалити шоуто :).

Съгласен съм с Teddy-King, от Нова и СИА си постигнаха целите - вдигнаха рейтинга си до небесата, а както добре знаем - няма лоша реклама.

Е тва е крайно чак пък да не гледат има яки сериалчета.Сега очаквам следващия биг брадър да вкарат брат,сестра брачед/ка на Здравко :) да го преименуват даже Здравко Брадър :D.CSI е лудницата по нова :)

ама как се радвам че не го гледааах. и не съм дал и стотинка на тия сценаристи.

сега с пълен кеф мога да ви се присмивам на акъла дето се палите толкоз, кой откъде и как си е изпрал парите :devil

що не изпратите още СМСи бе? да си защитите каузата?

защо не искахте да ви върнат парите при проваленото гласуване за венета? толкоз народ да даде пари за да я изгони, а после продуцентите да решат кой да си идел. хехе. и им се вързахте. така било по правилата. или по-точно така ви обясниха, а вие повярвахте.

е по същите правила се решава и кой ще спечели. не от вас. у вас е само илюзията че контролирате нещо, по-голямо и значимо от личността ви.

биг брадъра си работи както върху тях, така и върху вас. и явно успешно, защото очевидно успява да ви формира мнението и да си го мислите за собствено.

Всеки смс пълни джоба на продуцентите ,а и се радвам че не го гледах :) (е малко го гледах но когато съм в Смолян и нямам какво да правя,от отчаяние човек какво ли не прави :D)

mobo, коментарът ти си е чисто заяждане...

"ВАС", "ВИЕ", Брей.... Ами хайде, присмивай се, щом ти е кефа на живота да се пинявиш! Тук хората спорят, но никой с никого не се заяжда.

Знаете ли кой друг спечели освен Христина на финала на Вип Брадър , е как кой - АЗ - сега ще пускат филмчета на мястото на Големия Идиот. Тоя ББ трябва да го дават по канал 2001 или 7 дни , та да не заема място в НОВА ,щото аз съм на антена и хващам само канал 1, бтв и нова , а като турат Големия педал в 7 дни ще ми се освободи ефирно пространство. И сървайвъра и той в 7 дни , че и той един интересен ,забавен , страхоотен.

Не ти отива да говориш такива глупости. Как може да си противоречиш в един и същи пост. Какво значение има кой печели? Дали е селянин или не. И кой и как определя като за начало дали някой е селянин или не? Ти? Какво в същност е "селянин" според теб, като за начало? Да не ми излезеш с номера, че победителя олицетворява нацията? Роналдиньо не е най-удачният пример, защото си е чисто медийно отроче. Нищо не може да направи завалията. 5 пъти съм седнал да гледам как играе и 5-те пъти не му чух именцето. Бива бива хората да правят звездите, но това си е прекалено. Деси Слава да не е единствената певачка? Колко като нея ги има още... Как да не искат децата да стават чалгаджийки, като татковците им критикуват и се възмущават от победата на нормалният Българин пред чалгията? Как да не се кефим, че се излагат звездите? Защо да не? Ми то си е яко кеф. Смехория от всякъде. Азис не знае какъв му е пола, пък Деси Слава само се пъчи. Катя Евро върви и псува и се превъзнася. "Ква е тая, кво прави тука при нас като само на картичка на е виждала". Тръгнал някой да прави картички с лика на Катерина Евро. Как пък не. Ей такива са нашите звезди. Не могат да приемат, че хората ги създават и хората могат да ги разрушат. Толкова не го приемат, че вместо да стоят и да аплодират, от добри маниери, победата на Христина, (както Роналдиньо би направил), те стават и се изнасят като пълни царвули. Да си видял някой да напуска Оскарите? Да си чул някой актьор с 40 годишен стаж, да напуска залата, защото е загубил на номинация с някой актьор, който има 2 години стаж? Това са звезди и така трябва да се държат те. А не като нашите пишман звезди. Може да не знае столицата на Австралия, но да каже, че Милано е столицата на Италия и че Хага е в Холандия, това е чиста доза простотия.

Тия чафки вътре просто се чудеха с кой да се заядат и срещу кой да се обърнат. Толкова са лицемерни, че ми се повръщаше като ги гледам. Особено онази наркоманка Катя Евро. Дето, за да съживи името си, се показа за срамотиите чисто гола, а после за капак влезе и по телевизията да я гледат. Явно срама и е бил малко. Това ли е начина една звезда да съживи името си? Това си е чиста доза вманиаченост. Човек, който не може без славата, а тя отдавна не е при него. Жалко.

И кой каза, че е предварително нагласена? Ти ли? Кое по-точно е очевидното?

Аха. само тва беше. Ами какво ще кажеш за, "не мога да повярвам, че съм още тук" или пък самодоволната усмивка преди да кажат победителя и физиономията след това? Има още толкова много изцепки, че да си ги записвах, пак нямаше да мога да ги изброя. Чудя се дали знае коя е столицата на България??

Приятелю,

Първо, не виждам къде си противореча, ще трябва да ми цитираш две противоречащи мои мнения, за да ми го покажеш.

Второ, аз уважавам селяните точно толкова, колкото уважавам и гражданите. И можеш да бъдеш сигурен, че 90% от селяните ИЗОБЩО не са го гледали това предаване, а от тях не повече от 10% са гласували. Виж, ония селяни, дето се срамуват, че са селяни, и са се вдигнали да живеят по градовете - да, те избиват собствените си комплекси, и гледат да натопят останалите в катрана. За тях имам друга дума - "селяндур", човек с претенции без покритие, без възпитание и култура. Както се пееше в една песен на Ъпсурт "България не ме обича, а аз съм ебати пича". А да, и най-актуалната песен на Румънеца и Енчев ( Столична ) е точно за такъв тип хора, много ме кефи, просто едно към едно с моите мисли по въпроса :)

Трето, явно не си разбрал какво искам да кажа, за тия дето критикуват ВИП-овете. След толкова въпроси "какъв е тоя", "на каква се прави оная" и т.н., защо не си зададеш другия въпрос "ами аз защо не съм ВИП"? Даже и Роналдиньо го натопи, че не е това,което е :). То бива отрицателно-негативно настроение, ама пък чак толкова не бива...Виждам, че пишеш грамотно (без правописни грешки), изразяваш се на много добро ниво, имаш своя гледна точка и я защитаваш както ти разбираш, изобщо имаш потенциал да си ВИП, ама не си. Защо ли? Аз също си го задавам този въпрос, и понеже не мога да отговоря, просто приемам факта и това е, вече ми е късно да ставам известен. Лошото в случая е, че втора излезе Десислава, и ти мислиш, че щом считам Христина за недостойна за победата, автоматично решанаш, че съм ЗА Десислава. От всички в къщата най ми допадна Калин, но по принцип тези, които харесвам в такива предавания (например в първия ББ ми харесваше Вектор-зъболекаря) обикновено не излизат изобщо на номинация, но и никога не печелят.

За излизането на ВИП-овете, когато е сталано ясно, че Христина е победител - не съм гледал предаването, не го знаех, не го одобрявам. Примерът с Оскарите не е много коректен, защото там се състезават например Брад Пит, с Джони Деп, Джак Никълсън и Самюел Джаксън, кого да оплюеш? Въпреки че с това твое негативно настроение очаквам да кажеш "е па какъв актьор е Джак Никълсън" ? ;)

За изцепките - ако ти не си направил за един месец нито една изцепка, евала :). Нормално е за един месец, в нестандартна обстановка, със сравнително непознати хора - да има и конфликти, и изцепки. Въпреки, че поне половината неща, които изброяваш, са спорни. Азис не си знаел пола - все пак сме 21 век, по цял свят признават правата на обратните, ти явно си по-консервативен :), като гледам как си написал "срамотиите" ;). По принцип мразя чалгата и не съм го слушал как пее, но други хора ми казват, че имал хубав глас, и че бил много талантлив (е, в неговата си област). Същото за Десислава - може да пее хубаво, ама пък аз имам някакъв "условен рефлекс" - като чуя чалга, и инстинктивно натискам копчето на дистанционното. За Евро - нищо хубаво не се сещам, даже за мен е много по-неприятна като интригант, отколкото като нервак (нервите са болест, а интриганството е характер). Тя беше решила да ползва Десислава за ракета-носител, беше убедена, че Десислава ще е на финала, и беше решила ако може, покрай нея и тя да се промъкне. Ама пък заради Евро оплюхте де що имаше нормален човек вътре.

Ей, много писане стана, няма кой да го чете :)

Общо взето - престани да завиждаш, независимо дали е заслужено, или не; настрой се положително, гледай критично повече към себе си и по-малко към другите; спомняй си от време на време ситуацията с "българската" пещера в Ада. Пък дано имаш и късмет, и след 2-3-5 години да те обсъждаме в някоя такава тема и пишем "какъв ВИП е тоя" ;)

Урсула и Жан Виденов горе долу се вписват в представата ти за ВИП. Ти би ли ги подкрепил ( гласувал ) за тях, ако са на финал във ВИП брадър ?

И ти да си на финал с тях съм сигурен, че ще спечелиш :)

И каква изгода имат СИА и НОВА от това да спечели Христина за да манипулират вота и да я нагласят за победител ?

Мнението ми за Урсула е като за Азис - живеем в 21 век, всеки има право да се самоопределя като какъвто си иска, ако иска и за извънземен, стига с това да не пречи на другите. Ако Жан Виденов ми го даваш като пример за лош човек, имам различно мнение (въпреки, че съм тъмно-син по убеждения), не е тук мястото за политически спорове :). Приемам, че не свързано конкретно с лицето Жан Виденов, а с министър-председателя, който банкрутира държавата.

Аз лично не съм пратил и един СМС в нито един от Брадър-сериалите, предполагам и доста от мислещите като мен. Иска ми се да вярвам, че тризначките и Христина печелят, защото не са гласували точно тези хора; а не защото всички мислят така, а са гласували малка част.

Иначе "благодаря" за това "И ти", т.е. "при такива лузери, и най-големия ръб да сложат, че даже и теб (като крайност), пак ще спечелиш". Не се засягам, но нямаше нужда от лични нападки.

И последно, за "предрешения" вот. Малко вероятно е точно с гласуването да има някаква манипулация, въпреки, че четох някъде, че М-Тел-ската линия на Десислава била затворена 10 мин. преди края на гласуването. Предрешаването може да се направи много по-елегантно. Например - да се създаде у хората чувство на съпричастност, на умиление, на симпатия. Пусто, станах вече почти на 45 години, и все още вярвам във феър-плей. Искам когато се състезават на 100 м например, всички да тръгват от стотния метър, пък който е най-бърз да победи. Не искам един да тръгва от 50-ия метър, после като победи, да казват "тоя е най-бързият". Така че според мен голямата манипулация беше през цялото предаване, подготвена и изпълнена от екип психолози. Първо - разделени от 4 месеца (горката жена); второ - сватба пред цяла България; трето - допускането да остане в къщата (другите - без познати, те цялото семейство, просто ситуацията им е коренно различна, вече са с 30 м. напред); после - с детето в къщи, като се показват само избрани моменти на грижовната майка; допълнително - идилията с изгонването на мъжа и, и тя - а да си излезе, ама пък защо да не остане; и т.н. Накрая с "няма 1% разлика", и изведнъж - от 48% - става 52%. Най-вероятно даже и след тази грандиозна манипулация победата е висяла "на кантар", и може това с М-Тел-ската линия да е вярно. А изгодата за СИА и НТВ е ясна - шумотевица и реклама. Просто ме е яд как за пари (за много пари) НТВ не си дава сметка какви поръжения прави върху психиката на българите, и особено на подрастващото поколение...

Естественно, че Христина трябваше да вземе парите :blink: все пак е женена за "Здравко" ... пък и той си има познат, който работи в НОВА ТВ и по този начин са нагласили всичко ..!?! Защо в първият BIG BROTHER беше постоянно номиниран и нито веднъж не излезна..... то си личи, че нещо не е наред ;)

mobo, коментарът ти си е чисто заяждане...

"ВАС", "ВИЕ", Брей.... Ами хайде, присмивай се, щом ти е кефа на живота да се пинявиш! Тук хората спорят, но никой с никого не се заяжда.

както виждаш, в темата не съм никак активен. даже хич. и в предишните брадърови истории не съм бил, няма и да бъда.

това някак си ми дава основание да се разгранича от групата хора, гледали целия сапунен сериал и живеещи с илюзията, че:

• могат да контролират нечий чужд живот
  • могат да поправят някакви несправедливости
  • могат да раздадат правосъдие
  • могат да говорят с "гласа на народа"
  • гласът им има значение
  • прочие лустросани имагинерности

както всички в този форум и аз имам право да изказвам мнение по дискутираните теми и от време на време го правя.

не ме разбирай погрешно, това не е извинение. просто обяснявам, защо моето мнение не е заяждане. ако то влиза в разрез с твоя мироглед или твоята ценностна система, пак няма да ти се извиня. това си е твой проблем.

а кефа на живота ми не е да се "пинявя" /съвсем между другото, правописа повелява да е "пенявя" иде от "пяна", а още по-между другото това вече може да го наречеш заяждане ;)/. какъв ми е кефа пък вече съвсем не е твой проблем, а мой.

firmajiq, знаеш ли, защото не си ВИП - защото не си педал или чалгарка със 120 гръдна. ;)

И понеже ти прочетох целия пост, искам да ти кажа само за края, че изобщо не си прав. Точно тази постъпка ми хареса най-много, защото показа на точно това подрастващо поколение, за което споменаваш, че не е нужно да си силиконова кукла, че да успееш да се реализираш в тоя живот.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...