Jump to content
BulForum.com

VIP Brother 2

Teddy-King

Recommended Posts

Аз само не мога да разбера защо тая Христина е ВИП ... отишла там и казала, че ще ражда и ааайде ... вече е ВиП... баси простотията, накрая даже и пари спечели ..

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply
Аз само не мога да разбера защо тая Христина е ВИП ... отишла там и казала, че ще ражда и ааайде ... вече е ВиП... баси простотията, накрая даже и пари спечели ..

как ще е казала, че ще ражда като детето сигурно вече е на 3-4 години :blink:

как ще е казала, че ще ражда като детето сигурно вече е на 3-4 години :blink:

Той сигурно говори за 1-вия ББ :)

Хахах Вери Импортант Пърсън на баба им фурката фани единия удари другия ,а тая как е спечелила е мистерия за мен ама като цяло съм се убедил че вип брадър и другите му разновидности са пълна простотия :) добре че не гледам тв вече

Е, не се ли радвате, че спечели един нормален човек - който и да е той, няма значение, от колкото някви позйорски "звезди", които всъщност нищо не показаха. Аз разбирам този вот като вот срещу звездите, а не толкова за самата Христина. Евала!

pobeditel.jpg

Христина- за всички, които я пожелаха!

Разберете ме правилно, моля! Нямам нищо против Христина, разочарован съм от сценария.

Аз пък съм доволен. Това е реалният резулатат от псувните на Катето Евро по повод селяните. Селяните пускат СМС-и все пак...

finala be6e palen ta6ak i nagla podigravka sas zritelite,nova se izdani qko.ve4e dosta 6te se zamislq predi da natisna kop4eto na tehniq kanal,ako gi nqma6e gospodari na efira daje 6tqh i da gi zatriq totalno ot nastoikite na tv-to mi

Леле колко си заблудена ако знаеш?! Чак ми е жал за теб. Ти наистина ли си мислиш, че с твоето левче си и помогнала. Добре че има хора като теб иначе тези предавания отдавна да са в тъча.

Това за селянка веднъж го чухме вътре. Нима ти харесва повече Катя Евро след като и използваш каруцарския и език. Не знам какво разбираш под селянка. Ама това от "ВИП"-овете дето си тръгнаха ми изглежда баш такова.

Хахаха,разбира се,че не мисля,че има значение 1 sms,исках само да кажа до колко се зачитаха тези за Десислава.Колкото до Христина-тя просто нямяше работа там.Ако ша печели някой-може да не е кой знае колко известен,но поне да беше от онези 12,които бяха преценили,че заслужават да влязат,а не няква си,която уж влезна за 2 дена.В крайна сметка просто обяснявам колко е нагласено всичко.

Е, не се ли радвате, че спечели един нормален човек - който и да е той, няма значение, от колкото някви позйорски "звезди", които всъщност нищо не показаха. Аз разбирам този вот като вот срещу звездите, а не толкова за самата Христина. Евала!

Надявам се да станало точно това. Не знам как въобще се раздават етикетите VIP. Какво въобще значи да си VIP?! Да те дават по телевизията всеки ден?! Всички да те познават?! Или просто да обикаляш всяка вечер известните кръчми и да си по жълтите страници?! Вярно някой от тях са известни, ама какъв VIP е Катето Евро, ами Китаеца ами другите набедени звезди. Към този статут единствено Деси и Азис и до някъде водещата на Горещо. Останалото са някакъв пълнеж. Сори ама Здравко сигурно го познават много повече, както и жена му от колкото някой други парашутисти в къщата. Така че това VIP е много относително понятие за нашата балканска дйствителност.

Хахаха,разбира се,че не мисля,че има значение 1 sms,исках само да кажа до колко се зачитаха тези за Десислава.Колкото до Христина-тя просто нямяше работа там.Ако ша печели някой-може да не е кой знае колко известен,но поне да беше от онези 12,които бяха преценили,че заслужават да влязат,а не няква си,която уж влезна за 2 дена.В крайна сметка просто обяснявам колко е нагласено всичко.

Хората решили Христина да влезне вътре, са същите решили и другите 12 да са там. След като зачиташ мнението им, не виждам защо се оплакваш.

Явно не можете да разберете, че тук беше вот ПРОТИВ превзетата Деси Слава, отколкото вот ЗА Христина. Не разбирам защо всичко ви е нагласено пък на вас след като не е спечелил този който вие сте искали. Да не сте на 11-14 годишна възраст?

Ха, значи Христина е спечелила - не го гледах снощи "на живо" и не знаех. Леле-мале...

Ами като се замисли човек - нормално е. Щом тризначките спечелиха ББ, защо друга селянка да не спечели ВБ. Ей, простотията не ходи по гората, по хората ходи....

Понеже прочетох няколко страници с мнения, ми направи впечатление колко много хора са се "изкефили" заради победата на Христина. Е, на всички тях ще им кажа един виц:

Решил Сатаната да направи инспекция на пещерите в ада.

Отишъл във пещерата за евреи и гледа - колкото евреи, два пъти повече дяволи. Обяснили му, че трябвало да наблюдават всеки един непрекъснато, защото за секунда да го изтървеш, и тръгва да бяга.

Отишъл в пещерата за французи - там поравно хора в казаните, и дяволи. Казали му, че като се съберат, дигат революция, но бройките са равни, и успяват да ги върнат по казаните.

В пещерата за немци - два-три дявола се мотат. Там действали инцидентно и индивидуално - дигне се един да бяга, върнат го, дигне се друг - върнат го и се справят.

В пещерата за българи обаче нямало НИТО ЕДИН дявол. Таман Сатаната да вдигне скандал, и един българин тръгнал да излиза от казана и да бяга. Веднага другите българи го хванали и го върнали обратно.

Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Другите народи си уважават звездите (истински или измислени). Много силно се съмнявам, че Роналдиньо ще знае коя е столицата на Австралия - някой да е казал "виж го тоя колко е прост"? Не, те знаят, че той може само едно нещо да прави, но го прави така, като никой друг не може. И затова го уважават. А нашите се "изкефили", че звездите се изложили, т.е. дай да ги дръпнем обратно в казана, какви VIP са тия? Ужас, с такъв манталитет ще си бъдем слуги на западняците, ще ни промиват мозъците и ще ни насаждат колко е хубаво "човек от народа" да побеждава доказани личности.

Какво било да си VIP? Ами да говорят за теб, името ти да го знаят повече от 1 000 000 човека - това е да си VIP. Съвсем не значи, че трябва да си с IQ 200, или да си Нобелов лауреат (всъщност техните имена сигурно ги знаят по-малко от 1 000 000, за съжаление). А всички, които задават въпроса "какъв VIP е тоя или оня", да си зададат обратния въпрос - "защо никой не пита АЗ дали съм VIP"?

Честито на "победителката" (очевидно предварително нагласена); честито на всички, които това искаха - давайте в тоя дух, на НТВ и трябват кухари, дето да си дават парите за СМС-и, иначе откъде ще си трупат милиончетата. А че децата ни затъпяват, и мечтите им са да станат чалгаджийки или борчета, на кого му пука?

АЗ също смятам че е манипулация и сценарий ,но не съм гласувал за никой , така че всеки който твърди че има наредби нека ми отговори на следният въпрос : гласувал ли е или не ?

Хората решили Христина да влезне вътре, са същите решили и другите 12 да са там. След като зачиташ мнението им, не виждам защо се оплакваш.

Явно не можете да разберете, че тук беше вот ПРОТИВ превзетата Деси Слава, отколкото вот ЗА Христина. Не разбирам защо всичко ви е нагласено пък на вас след като не е спечелил този който вие сте искали. Да не сте на 11-14 годишна възраст?

Само, че Деси поне пя без да има техника зад гърба си ако се сещаш и освен, че се превзе малко заради Здрако си беше супер точна.

Бе какво да ви разправям, тоя Брадър ми е ясен отвсякъде вече. :D Не беше Здравко, но спечели Христина. Всички випове се осраха, както си требе за един "вип" и накрая си спечели обикновенния човек. Много ме изкефи, че спечели Христина. Точно пък в този брой не виждам нищо нагласено. Звездите започнаха да се мислят за прекалено големи звезди и народа им зашлеви шамар. Все пак, всеки фен на някой от къщата си го представя под определена светлина и когато този някой покаже точно обратното или започне да се тресе от истерия (което не би трябвало да се очаква от един Вип), мислите ли че човека няма да се разочарова от него. И Десислава заслужаваше наградата, но според мен само заради Катето нЕвро не можа да спечели. Тя показа, какво си мислят те за обикновенния човек и накрая заради нея си го отнесе Десито. Между другото Катето евро я харесвах много, но след като влезна във Вип Брадъра видях що за стока е.

С кое го заслужи? В един Биг Брадър да, защо пък не! Но във ВИП Брадър...

Христина е толкова Вип, колкото и другите. Всеки, който е гледал поне малко от първия сезон на Биг брадър, я познава. Не е някоя неизвестна. Това, че не изкарва пари от известността си (до сега) не значи, че не е вип.

Абе вие наистина ли вярвате в "безпристрастното" представяне на резултатите от страна на НТВ?

Тия постоянни практически еднакви резултати, тези постоянни редувания ту едната, ту другата и всичко в рамките на процента...и айде новите 2 минути...

Константин, на миналия сезон спечели със 75%. ;)

Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Другите народи си уважават звездите (истински или измислени). Много силно се съмнявам, че Роналдиньо ще знае коя е столицата на Австралия - някой да е казал "виж го тоя колко е прост"? Не, те знаят, че той може само едно нещо да прави, но го прави така, като никой друг не може. И затова го уважават. А нашите се "изкефили", че звездите се изложили, т.е. дай да ги дръпнем обратно в казана, какви VIP са тия? Ужас, с такъв манталитет ще си бъдем слуги на западняците, ще ни промиват мозъците и ще ни насаждат колко е хубаво "човек от народа" да побеждава доказани личности.
Щом един човек се смята за такъв, то тогава и трябва да се държи като такъв. И не говоря за пренебрежението към "по-долу" от него хора и другите отрицателни черти. Единствено Десислава (с малко изключения) и Китаеца показаха как трябва да се държи един вип, но за загубата им е виновна единствено Катето нЕвро.

Какво било да си VIP? Ами да говорят за теб, името ти да го знаят повече от 1 000 000 човека - това е да си VIP. Съвсем не значи, че трябва да си с IQ 200, или да си Нобелов лауреат (всъщност техните имена сигурно ги знаят по-малко от 1 000 000, за съжаление). А всички, които задават въпроса "какъв VIP е тоя или оня", да си зададат обратния въпрос - "защо никой не пита АЗ дали съм VIP"?

Честито на "победителката" (очевидно предварително нагласена); честито на всички, които това искаха - давайте в тоя дух, на НТВ и трябват кухари, дето да си дават парите за СМС-и, иначе откъде ще си трупат милиончетата. А че децата ни затъпяват, и мечтите им са да станат чалгаджийки или борчета, на кого му пука?

браво,много добре казано

А така!Много си прав!

Да не би някоя от силиконовите курвета да заслужава наградата или вездесъщата баба Катя или барабанчика,който им лижеше VIP дупетата?!?! ...каквото и да си говорим в България няма VIP,стадото в къщата само показа ,че може да е завистливо,позьорски съпричастно,притежаващо ненадминато самочувствие,плетящо интриги..и така,и така... :bgrin: :bgrin: :bgrin:

ps:извинете за грубия език. :pirate

Ха, значи Христина е спечелила - не го гледах снощи "на живо" и не знаех. Леле-мале...

Ами като се замисли човек - нормално е. Щом тризначките спечелиха ББ, защо друга селянка да не спечели ВБ. Ей, простотията не ходи по гората, по хората ходи....

Понеже прочетох няколко страници с мнения, ми направи впечатление колко много хора са се "изкефили" заради победата на Христина. Е, на всички тях ще им кажа един виц:

Решил Сатаната да направи инспекция на пещерите в ада.

Отишъл във пещерата за евреи и гледа - колкото евреи, два пъти повече дяволи. Обяснили му, че трябвало да наблюдават всеки един непрекъснато, защото за секунда да го изтървеш, и тръгва да бяга.

Отишъл в пещерата за французи - там поравно хора в казаните, и дяволи. Казали му, че като се съберат, дигат революция, но бройките са равни, и успяват да ги върнат по казаните.

В пещерата за немци - два-три дявола се мотат. Там действали инцидентно и индивидуално - дигне се един да бяга, върнат го, дигне се друг - върнат го и се справят.

В пещерата за българи обаче нямало НИТО ЕДИН дявол. Таман Сатаната да вдигне скандал, и един българин тръгнал да излиза от казана и да бяга. Веднага другите българи го хванали и го върнали обратно.

Евала батка :)

A бе тва дето се получи със столиците е ебати сценария . Столицата на италия била милано . Защо точно този град , защото и най - тъпият зрител да си каже : "а , това не е вярно" и да се подиграе на интелекта на чалгаджийката. Или пък столицата на Австралия била Манхатън.

СЦЕНАРИЙ. ВСИЧКО Е СЦЕНА И ПОЗА. НЯМА НИЩО ИСТИНСКО. ДОРИ И ПИЯНСТВОТО НА РОСИ Е ПО СЦЕНАРИЙ. ЛЪЖА И ИЗМАММА Е БИГ , ВИП И ПРОЧИЕ БРАДЪР

Не ти отива да говориш такива глупости. Как може да си противоречиш в един и същи пост. Какво значение има кой печели? Дали е селянин или не. И кой и как определя като за начало дали някой е селянин или не? Ти? Какво в същност е "селянин" според теб, като за начало? Да не ми излезеш с номера, че победителя олицетворява нацията? Роналдиньо не е най-удачният пример, защото си е чисто медийно отроче. Нищо не може да направи завалията. 5 пъти съм седнал да гледам как играе и 5-те пъти не му чух именцето. Бива бива хората да правят звездите, но това си е прекалено. Деси Слава да не е единствената певачка? Колко като нея ги има още... Как да не искат децата да стават чалгаджийки, като татковците им критикуват и се възмущават от победата на нормалният Българин пред чалгията? Как да не се кефим, че се излагат звездите? Защо да не? Ми то си е яко кеф. Смехория от всякъде. Азис не знае какъв му е пола, пък Деси Слава само се пъчи. Катя Евро върви и псува и се превъзнася. "Ква е тая, кво прави тука при нас като само на картичка на е виждала". Тръгнал някой да прави картички с лика на Катерина Евро. Как пък не. Ей такива са нашите звезди. Не могат да приемат, че хората ги създават и хората могат да ги разрушат. Толкова не го приемат, че вместо да стоят и да аплодират, от добри маниери, победата на Христина, (както Роналдиньо би направил), те стават и се изнасят като пълни царвули. Да си видял някой да напуска Оскарите? Да си чул някой актьор с 40 годишен стаж, да напуска залата, защото е загубил на номинация с някой актьор, който има 2 години стаж? Това са звезди и така трябва да се държат те. А не като нашите пишман звезди. Може да не знае столицата на Австралия, но да каже, че Милано е столицата на Италия и че Хага е в Холандия, това е чиста доза простотия.

Тия чафки вътре просто се чудеха с кой да се заядат и срещу кой да се обърнат. Толкова са лицемерни, че ми се повръщаше като ги гледам. Особено онази наркоманка Катя Евро. Дето, за да съживи името си, се показа за срамотиите чисто гола, а после за капак влезе и по телевизията да я гледат. Явно срама и е бил малко. Това ли е начина една звезда да съживи името си? Това си е чиста доза вманиаченост. Човек, който не може без славата, а тя отдавна не е при него. Жалко.

И кой каза, че е предварително нагласена? Ти ли? Кое по-точно е очевидното?

Само, че Деси поне пя без да има техника зад гърба си ако се сещаш и освен, че се превзе малко заради Здрако си беше супер точна.

Аха. само тва беше. Ами какво ще кажеш за, "не мога да повярвам, че съм още тук" или пък самодоволната усмивка преди да кажат победителя и физиономията след това? Има още толкова много изцепки, че да си ги записвах, пак нямаше да мога да ги изброя. Чудя се дали знае коя е столицата на България??

@sarkis_999 - незнам каква е тезата ти, но ако това което казваш е вярно, тогава по-зле за звездите участвали в него. Принизили са се до такова ниво, че да не знаят елементарни неща. Пък после се смеем на американците, че не знаят колко страни има триъгълника. Ми те ВИП-овете ни са такива. По вашата логика, щом ВИП-овете са такива, ми то ние всичките сме по-зле. (логиката излиза от това, че подкрепяте хора, които го твърдят и наричат нормалният гражданин - "селянин")

Българска работа. Те ги плюят, а нашите си мислят, че дъжд вали.

@azsym - много добре казано.

Урсула и Жан Виденов горе долу се вписват в представата ти за ВИП. Ти би ли ги подкрепил ( гласувал ) за тях, ако са на финал във ВИП брадър ?

И ти да си на финал с тях съм сигурен, че ще спечелиш :)

И каква изгода имат СИА и НОВА от това да спечели Христина за да манипулират вота и да я нагласят за победител ?

Аз пък искам Маргините да влезнат ( в затвора).

И каква изгода имат СИА и НОВА от това да спечели Христина за да манипулират вота и да я нагласят за победител ?

Здравко е аверче с някой от продуцентите.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...