Jump to content
BulForum.com

VIP Brother 2

Teddy-King

Recommended Posts

Абе нали много се фръцкаха от Нова с пощенската кутия в къщата... Всеки фен можел да прати писмо до своя фаворит??????? Аз до сега не съм видял нищо такова... баси и ебавката.

Пощенската кутия беше за желания, мнения и молби на съквартирантите към Брадъра.

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Аз пък съм за Христина :D

Тая днес не се начекна Деси Слава - то не беше разкарване по сутиени, кълчене, чупене на стойки... Ай сиктир, нали била естествена. За толкова време в къщата, колко пъти чухте Деси Слава да каже нещо за сина си? Чак вчера като видя писмата започна да говори за него. Айде нема нужда. Има и други причини да не искам Деси Слава да спечели, но това е друга тема :punk

Edit: Oh yeah, babyyy :punk :punk :punk

Този финал само доказва сбърканата концепция на този сезон на ВИП Брадър. Хем е ВИП, а пък хем не е. За мен НОВА ТВ се изложиха този път.

Щели да правят мини брадър че да може детето на Здравко и Христина и то да спечели нещо.

Ебаси искам и баба им и дедо им и те да хванат по някоя нагрдака в Grand Parents BB

Този финал само доказва сбърканата концепция на този сезон на ВИП Брадър. Хем е ВИП, а пък хем не е. За мен НОВА ТВ се изложиха този път.

Ами именно- какъв ти ВИП, половината от хората изобщо не бяха за тази къща... Хич не ми се връзва. То бива бива атракция, ама чак пък такава. :laughing:

Ами именно- какъв ти ВИП, половината от хората изобщо не бяха за тази къща... Хич не ми се връзва. То бива бива атракция, ама чак пък такава. :laughing:

А коя половина според теб беше за тази къща?!!Христина спечели заслужено!!!Радвам се искрено за нея!!!

А коя половина според теб беше за тази къща?!!Христина спечели заслужено!!!Радвам се искрено за нея!!!

С кое го заслужи? В един Биг Брадър да, защо пък не! Но във ВИП Брадър...

ха хаха супер!!!Мечтата ми се сбъдна!Христина ПОБЕДИТЕЛ!!! :punk :punk :punk :punk

"Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му" (това не съм го казал аз). :D

Абе вие наистина ли вярвате в "безпристрастното" представяне на резултатите от страна на НТВ?

Тия постоянни практически еднакви резултати, тези постоянни редувания ту едната, ту другата и всичко в рамките на процента...и айде новите 2 минути...това ми напомня на американските екшъни, където главният герой винаги спира бомбата 1 секунда преди да избухне....как пък не избухна един път по погрешка или пък не я спря 2-3 минути в аванс... :P ....карай....SMS-те да вървят, другото е бош-лаф работа... :)

Евала!

Аз много се изкефик на съпоставянето. По тоя начин им го начукаха на всички дето се префантосфаха. Ей тва е, да си имат едно на ум всичк "звезди" от тук нататък. А и те какви звезди могат да бъдат, никой не показа характер, всички бяха лигльовци и позьори - Азис, Катето, Деси... Браво на Христина, много се радвам, че тя спечели.

Или вота е манипулиран, или някой си е изпрал парите, като е заложил на Христина още когато стана ясно, че тя ще остане в шоуто... или... България мрази индивиди с голямото самочувствие като Катерина Евро...

Някакси ми е по-кеф че не спечели чалгарията.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...