Teddy-King Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarkis_999 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 БИГ БРАДЪР , ВИП БРАДЪР, дрън-дрън брадър, върнете КЪЦИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Аз лично с нетърпение чакам Вип-Брадъра да почне. А що се отнася до Къци - той кво общо има с НТВ? Доколкото си спомням последно го даваха по БТВ,но може и да греша. Те Къци трябва да го вкарат в Брадъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Не знам как ще бъде но за сега само съдя по рекламата която въртят.ОТВРАТИТЕЛНО . еБАСИ КРИВАТА РЕКЛАМА . Цялата е няква крива пак като излезе и джуджето набраво избива рибата в земята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Що,имаш нещо против джуджетата или какво? Вярно е,че самата реклама не е добра,но според мен момента с джуджето е готин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktusa Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Те Къци трябва да го вкарат в Брадъра. Ba6 kuci trqbva da e vutre taman 6te si razkazva "qkite" vicove!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Не знам как ще бъде но за сега само съдя по рекламата която въртят.ОТВРАТИТЕЛНО .еБАСИ КРИВАТА РЕКЛАМА . Цялата е няква крива пак като излезе и джуджето набраво избива рибата в земята. То това е смисъла.... Аз лично ще го гледам, колкото да убия малко време и да видя как се излагат нашите "Вери Импортънт Пърсън-и". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 "Вери Импортънт Пърсън-и". то ако са като миналия път ебати виповете, ебати чудото Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 то ако са като миналия път ебати виповете, ебати чудото Що ве малка Галка от каризма си е баш ВИП .Другите вярно че бяха от кол и въже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Що ве малка Галка от каризма си е баш ВИП .Другите вярно че бяха от кол и въже. На нея пък какво и е ВИП-а ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abortivus Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 сигурно тва че се подмива всеки ден, а зъбите си мие даже два пъти на ден... и е толкова мазна, че чак олио тече от нея... ВИП my ass... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Поредната простотия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Пълна измама и глупост. Игрички, обиди, скандали, блаблабла... Като са "ВИП"-ове и си мислят, че могат да правят каквото си искат и се мислят за нещо повече от другите...смешковци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Ей, къде се е забутала тази тема; предаването е към края, а още не сме ги разнищили подобаващо. На мен катето Евро много ми опротивя. Обичах я заради "Оркестър без име", но и това не може да компенсира. Особено вчера, когато едва не получи разрив на сърцето. Така яростно защитаваше Десислава, дето не й е никаква. Затова си мисля, че Десислава е само поводът Катето да се заяде с Христина (з-то нали трябва да си намерят нова жертва). Вярно, че всичко е много наредено (а Венета как си призна, като беше при Ники след като излезе, не е истина!), ама пак гледам. Все пак в това издание познавам повечето хора, за разлика от 1-я сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Мен пък ме кефи това издание на вип брадър. Харесва ми как известните се карат и се излагат като кифладжии, а обикновените хора стоят отстрани и им се смеят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Яд ме е, че Венета излезе. Естествените вътре са Тишо, Здравко, Калин и Христина. Иска ми се Тишо да вземе парите, защото някъде в предаването се спомена, че Тишо и Венета нямат пари да си купят жилище и живеят под наем. Здравко и Калин си имат кинЧи и не им трябват повече. Колкото до Катя Евро или както някой снощи я нерече Катя Невро. Не мога да я понасям още от Оркестър без име. Тя е единствения кофти персонаж в целия филм. Това ми е любимия БГ филм и съм го гледал най-малко 50 пъти, но всеки път като и видя мутрата и ме дразни. Какво само се изтъква, че е албанка. Като е албанка, да яха албанската метла и в Албания. Не знам как зрителите търпят една тъпа албанка да обижда българско момиче. Катя за голяма звезда се взе. Направо е жалка. Азис се представи абсолютно подобаващо за него - типичен циганин с цигански номера, на които така и не разбрах как се вързаха зрителите. Убеждавам се, че в тая държава е пълно с тъпи хора, лесни за манипулиране. Евала на Венета, че излезна и си каза всичко. Тя беше най-естествена в къщата и си остана такава и навън Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 За Венета и Тишо много много не мога да повярвам, че нямат $$$. Тишо като влезна на визитката му пишеше "бизнесмен" значи има $ пък и не вярвам лигава и претенциозна жена като Венете да вземе някой без $$$ защото няма да може да угажда на прищявките и. Всичко около предаването е лъжа и измама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 не забравяйте, че вендета спечели и 100те хиляди от сделка или не, така че едва ли са чак толкова безпарични Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Ама и всички са едни артисти вътре. И Венета играеше от време на време, ама като че ли по-малко. Иначе за Венета са ми едни такива смесени чувства. Хем ми харесваше как се държи с останалите в къщата, хем не. А тази Десислава кога ще спре да се прави на жертва. Вече не разбра ли, че й личи че играе? Еврото и Магито вече ги разтресе истерията, Калинчо пък се прави на новия миротворец в къщата... Изобщо както и предполагах, накрая всички ще се осерат и наградата пак ще я вземе Здравко. Е, най-малкото ще е на 2-ро място, защото феновете на Десислава лесно не се отказват. не забравяйте, че вендета спечели и 100те хиляди от сделка или не, така че едва ли са чак толкова безпарични Взе 75 000. Тогава още нямаше 100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Албанската бичкия най-много ме дразни... Тръгнала да нарича наляво и надясно селяни и селяндури.... 1. Да се види тя къв пумиар е, а след това да дава оценки. 2. Благодарение на такива "селянки" като Христина, тя е ВИП... (Христина да си ходи!) Яд ме е, че Венета излезе. Естествените вътре са Тишо, Здравко, Калин и Христина. Иска ми се Тишо да вземе парите, защото някъде в предаването се спомена, че Тишо и Венета нямат пари да си купят жилище и живеят под наем. Здравко и Калин си имат кинЧи и не им трябват повече. Хората мразят да им казваш истината в очите! + това живеем в чалгаджийска държава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Албанската бичкия най-много ме дразни... Тръгнала да нарича наляво и надясно селяни и селяндури....1. Да се види тя къв пумиар е, а след това да дава оценки. 2. Благодарение на такива "селянки" като Христина, тя е ВИП... (Христина да си ходи!) Хората мразят да им казваш истината в очите! + това живеем в чалгаджийска държава... Мхм, точно така е! Не знам колко е спечелила и колко не Венета, обаче живеят под наем. Все пак мисля, че е най-добре те с Тишо да вземат парите (вече само Тишо има шанс де), защото поне са естествени. Не се правят на голямата работа и си казват каквото мислят. А на Катя Невро да вземат да й дадат някакви хапчета или да излезе, че май нещо не й понася Мама й албанска Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Яд ме е, че Венета излезе. Естествените вътре са Тишо, Здравко, Калин и Христина. Иска ми се Тишо да вземе парите, защото някъде в предаването се спомена, че Тишо и Венета нямат пари да си купят жилище и живеят под наем. Здравко и Калин си имат кинЧи и не им трябват повече. това е VIP brother, а не БЧК, нали ти е ясно?! кой има и кой няма пари, няма никво значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 това е VIP brother, а не БЧК, нали ти е ясно?! кой има и кой няма пари, няма никво значение. Ами ако беше прочел точно поста ми щеще да разбереш. Те се държат най-естествено и не се правят на луди, както и не правят циркове. За мен Тишо трябва да взема парите. А пък ако ги вземе пак Здравко, ще се изкефя максимално. Само ще искам да видя реакцията на Катето Невро, сигурно ще си пререже вените и дотам Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Ами ако беше прочел точно поста ми щеще да разбереш. Те се държат най-естествено и не се правят на луди, както и не правят циркове. За мен Тишо трябва да взема парите. А пък ако ги вземе пак Здравко, ще се изкефя максимално. Само ще искам да видя реакцията на Катето Невро, сигурно ще си пререже вените и дотам Дано си прав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Мале тая Катето Евро е най-бясната селянка от всички.Супер много дразни.Седнала да вика на тоя,и на оня селянин пък не се гледа тя кфа е скучубра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.