Jump to content
BulForum.com

VIP Brother 2

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Аз лично с нетърпение чакам Вип-Брадъра да почне.

А що се отнася до Къци - той кво общо има с НТВ? Доколкото си спомням последно го даваха по БТВ,но може и да греша.

Те Къци трябва да го вкарат в Брадъра. :rolleyes:

Не знам как ще бъде но за сега само съдя по рекламата която въртят.ОТВРАТИТЕЛНО :sick :sick :sick .

еБАСИ КРИВАТА РЕКЛАМА . Цялата е няква крива пак като излезе и джуджето набраво избива рибата в земята.

Що,имаш нещо против джуджетата или какво?

Вярно е,че самата реклама не е добра,но според мен момента с джуджето е готин.

Не знам как ще бъде но за сега само съдя по рекламата която въртят.ОТВРАТИТЕЛНО :sick :sick :sick .

еБАСИ КРИВАТА РЕКЛАМА . Цялата е няква крива пак като излезе и джуджето набраво избива рибата в земята.

То това е смисъла....

Аз лично ще го гледам, колкото да убия малко време и да видя как се излагат нашите "Вери Импортънт Пърсън-и". :devil

то ако са като миналия път ебати виповете, ебати чудото :bgrin:

Що ве малка Галка от каризма си е баш ВИП .Другите вярно че бяха от кол и въже.

Що ве малка Галка от каризма си е баш ВИП .Другите вярно че бяха от кол и въже.

На нея пък какво и е ВИП-а ? :wacko:

сигурно тва че се подмива всеки ден, а зъбите си мие даже два пъти на ден... и е толкова мазна, че чак олио тече от нея...

ВИП my ass...

• 1 month later...

Пълна измама и глупост. Игрички, обиди, скандали, блаблабла... Като са "ВИП"-ове и си мислят, че могат да правят каквото си искат и се мислят за нещо повече от другите...смешковци.

Ей, къде се е забутала тази тема; предаването е към края, а още не сме ги разнищили подобаващо.

На мен катето Евро много ми опротивя. Обичах я заради "Оркестър без име", но и това не може да компенсира. Особено вчера, когато едва не получи разрив на сърцето. Така яростно защитаваше Десислава, дето не й е никаква. Затова си мисля, че Десислава е само поводът Катето да се заяде с Христина (з-то нали трябва да си намерят нова жертва).

Вярно, че всичко е много наредено (а Венета как си призна, като беше при Ники след като излезе, не е истина!), ама пак гледам.

Все пак в това издание познавам повечето хора, за разлика от 1-я сезон.

Мен пък ме кефи това издание на вип брадър. Харесва ми как известните се карат и се излагат като кифладжии, а обикновените хора стоят отстрани и им се смеят

Яд ме е, че Венета излезе. Естествените вътре са Тишо, Здравко, Калин и Христина. Иска ми се Тишо да вземе парите, защото някъде в предаването се спомена, че Тишо и Венета нямат пари да си купят жилище и живеят под наем. Здравко и Калин си имат кинЧи и не им трябват повече.

Колкото до Катя Евро или както някой снощи я нерече Катя Невро. Не мога да я понасям още от Оркестър без име. Тя е единствения кофти персонаж в целия филм. Това ми е любимия БГ филм и съм го гледал най-малко 50 пъти, но всеки път като и видя мутрата и ме дразни. Какво само се изтъква, че е албанка. Като е албанка, да яха албанската метла и в Албания. Не знам как зрителите търпят една тъпа албанка да обижда българско момиче. Катя за голяма звезда се взе. Направо е жалка. Азис се представи абсолютно подобаващо за него - типичен циганин с цигански номера, на които така и не разбрах как се вързаха зрителите. Убеждавам се, че в тая държава е пълно с тъпи хора, лесни за манипулиране. Евала на Венета, че излезна и си каза всичко. Тя беше най-естествена в къщата и си остана такава и навън :punk :punk :punk

За Венета и Тишо много много не мога да повярвам, че нямат $$$. Тишо като влезна на визитката му пишеше "бизнесмен" значи има $ пък и не вярвам лигава и претенциозна жена като Венете да вземе някой без $$$ защото няма да може да угажда на прищявките и. Всичко около предаването е лъжа и измама.

не забравяйте, че вендета спечели и 100те хиляди от сделка или не, така че едва ли са чак толкова безпарични :angry:

Ама и всички са едни артисти вътре. И Венета играеше от време на време, ама като че ли по-малко. Иначе за Венета са ми едни такива смесени чувства. Хем ми харесваше как се държи с останалите в къщата, хем не. А тази Десислава кога ще спре да се прави на жертва. Вече не разбра ли, че й личи че играе? Еврото и Магито вече ги разтресе истерията, Калинчо пък се прави на новия миротворец в къщата...

Изобщо както и предполагах, накрая всички ще се осерат и наградата пак ще я вземе Здравко. :D Е, най-малкото ще е на 2-ро място, защото феновете на Десислава лесно не се отказват.

не забравяйте, че вендета спечели и 100те хиляди от сделка или не, така че едва ли са чак толкова безпарични :angry:

Взе 75 000. Тогава още нямаше 100. ;)

Албанската бичкия най-много ме дразни... Тръгнала да нарича наляво и надясно селяни и селяндури....

1. Да се види тя къв пумиар е, а след това да дава оценки.

2. Благодарение на такива "селянки" като Христина, тя е ВИП... (Христина да си ходи!)

Яд ме е, че Венета излезе. Естествените вътре са Тишо, Здравко, Калин и Христина. Иска ми се Тишо да вземе парите, защото някъде в предаването се спомена, че Тишо и Венета нямат пари да си купят жилище и живеят под наем. Здравко и Калин си имат кинЧи и не им трябват повече.

Хората мразят да им казваш истината в очите! + това живеем в чалгаджийска държава...

Албанската бичкия най-много ме дразни... Тръгнала да нарича наляво и надясно селяни и селяндури....

1. Да се види тя къв пумиар е, а след това да дава оценки.

2. Благодарение на такива "селянки" като Христина, тя е ВИП... (Христина да си ходи!)

Хората мразят да им казваш истината в очите! + това живеем в чалгаджийска държава...

Мхм, точно така е! Не знам колко е спечелила и колко не Венета, обаче живеят под наем. Все пак мисля, че е най-добре те с Тишо да вземат парите (вече само Тишо има шанс де), защото поне са естествени. Не се правят на голямата работа и си казват каквото мислят.

А на Катя Невро да вземат да й дадат някакви хапчета или да излезе, че май нещо не й понася :laughing: Мама й албанска :D

това е VIP brother, а не БЧК, нали ти е ясно?! кой има и кой няма пари, няма никво значение.

това е VIP brother, а не БЧК, нали ти е ясно?! кой има и кой няма пари, няма никво значение.

Ами ако беше прочел точно поста ми щеще да разбереш. Те се държат най-естествено и не се правят на луди, както и не правят циркове. За мен Тишо трябва да взема парите. А пък ако ги вземе пак Здравко, ще се изкефя максимално. Само ще искам да видя реакцията на Катето Невро, сигурно ще си пререже вените и дотам :woot :woot :woot

Ами ако беше прочел точно поста ми щеще да разбереш. Те се държат най-естествено и не се правят на луди, както и не правят циркове. За мен Тишо трябва да взема парите. А пък ако ги вземе пак Здравко, ще се изкефя максимално. Само ще искам да видя реакцията на Катето Невро, сигурно ще си пререже вените и дотам :woot :woot :woot

Дано си прав!

Мале тая Катето Евро е най-бясната селянка от всички.Супер много дразни.Седнала да вика на тоя,и на оня селянин пък не се гледа тя кфа е скучубра ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...