DaSkull Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 предполагам че тук трябва да пусна темата О,о Значи... компа ми се рестартира винаги като пусна някоя игра. Дори не съм сигурен че е заради монитора ама точно преди да ми се рестартира за първи път започнаха да се появяват някакви зелени и сини линии и изведъж се рестартира, от тогава винаги като пусна някоя игра и се рестартира. Сложих нови драйвъри на видео картата ама нищо не стана. Монитора ми е MAG innovision LCD някъв.. никакви драйвъри не съм му слагал и незнам откаде да си изтегля и как да ги инсталирам.. Ако някой е имал такъв проблем или може да ми каже какво да правя моля да се отзове :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Като гледам май проблема не ти е от монитора, а нешо от операционната система - преинстал и ще се оправи - това е най лесният начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Едва ли причината е монитора. По-вероятно е видеокартата. Ако си я клоквал, върни я на настройки по подразбиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 и на мен ми се струва, че е от видеокартата и по-точно от прегряване. ако си с активно охлаждане, провери дали ти върти вентилаторчето. сложи си риватунер или ати тулс, за да си провериш температурата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSkull Posted March 6, 2007 Author Share Posted March 6, 2007 мерси наистина беше в прегряването проблема.. става топло трябва да му мисля по тоя въпрос -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 И аз имам подобен проблем като този на Daskull. При стартиране на рс-то започват да се явяват цветни вертикални мигащи линии; същото е и когато мониторът е на stand by и като се размърда мишката, отново се появяват линиите и чак след 10-ина сек. се появява десктопът. Иначе всичко останало работи както трябва. И моят монитор е MAG innovision LCD. Може ли проблемът да се разреши без преинсталация, в домашни условия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Като стана дума за проблеми с монитори, за да не пускам нова тема, ще си излея мъката тук. От известно време целия екран е в жълт цвят. И примерно тази страница я виждам зелен вместо синя, защото синьо + жълто = зелено, както предполагам знаете. Може ли да се оправи или плаче за смяна? То аз събирам сега за LCD пари, но поне дотогава да не е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Вероятно проблем с кондензатор, и аз имах такъв, оправи се с ремонт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Като стана дума за проблеми с монитори, за да не пускам нова тема, ще си излея мъката тук. От известно време целия екран е в жълт цвят. И примерно тази страница я виждам зелен вместо синя, защото синьо + жълто = зелено, както предполагам знаете. Може ли да се оправи или плаче за смяна? То аз събирам сега за LCD пари, но поне дотогава да не е така xmas.gif Или в прекъснат кабел Поразшавай кабела от монитора до ПЦ-то и виж дали ще има някакъв ефект върху картината, ако има най-вероятно е от самия кабел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.