Jump to content
BulForum.com

проблем с монитора :/

Recommended Posts

предполагам че тук трябва да пусна темата О,о

Значи... компа ми се рестартира винаги като пусна някоя игра. Дори не съм сигурен че е заради монитора ама точно преди да ми се рестартира за първи път започнаха да се появяват някакви зелени и сини линии и изведъж се рестартира, от тогава винаги като пусна някоя игра и се рестартира. Сложих нови драйвъри на видео картата ама нищо не стана. Монитора ми е MAG innovision LCD някъв.. никакви драйвъри не съм му слагал и незнам откаде да си изтегля и как да ги инсталирам.. Ако някой е имал такъв проблем или може да ми каже какво да правя моля да се отзове :/

Като гледам май проблема не ти е от монитора, а нешо от операционната система - преинстал и ще се оправи - това е най лесният начин :)

Едва ли причината е монитора. По-вероятно е видеокартата. Ако си я клоквал, върни я на настройки по подразбиране.

и на мен ми се струва, че е от видеокартата и по-точно от прегряване. ако си с активно охлаждане, провери дали ти върти вентилаторчето. сложи си риватунер или ати тулс, за да си провериш температурата.

• 3 months later...

И аз имам подобен проблем като този на Daskull. При стартиране на рс-то започват да се явяват цветни вертикални мигащи линии; същото е и когато мониторът е на stand by и като се размърда мишката, отново се появяват линиите и чак след 10-ина сек. се появява десктопът. Иначе всичко останало работи както трябва. И моят монитор е MAG innovision LCD. Може ли проблемът да се разреши без преинсталация, в домашни условия?

Като стана дума за проблеми с монитори, за да не пускам нова тема, ще си излея мъката тук. От известно време целия екран е в жълт цвят. И примерно тази страница я виждам зелен вместо синя, защото синьо + жълто = зелено, както предполагам знаете. Може ли да се оправи или плаче за смяна? То аз събирам сега за LCD пари, но поне дотогава да не е така :)

Като стана дума за проблеми с монитори, за да не пускам нова тема, ще си излея мъката тук. От известно време целия екран е в жълт цвят. И примерно тази страница я виждам зелен вместо синя, защото синьо + жълто = зелено, както предполагам знаете. Може ли да се оправи или плаче за смяна? То аз събирам сега за LCD пари, но поне дотогава да не е така xmas.gif

Или в прекъснат кабел :) Поразшавай кабела от монитора до ПЦ-то и виж дали ще има някакъв ефект върху картината, ако има най-вероятно е от самия кабел ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...