WhitE_GhosT Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Харесал съм си на "Sprint" модела "Apolon" цък , моля дайте ми съвет и предложния за подобно колело до 230 лв . Знам че избора на пазара не е голям, но все пак ... P.S. трябва ми нещо, както за планина, така и за града Link to comment Share on other sites More sharing options...
People = Shit Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 До 230 лева не неможеш да си намериш колело за планинско и за градско освен ако не е втора ръка ... Виж тук MTB-BG форум потърси можеш да откриеш нещо Иначе аз карам със Аполон и градско и планинско и до сега съм нямал никакви проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Bull_Man Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Ami otidi da razgleda6 v magazina na Gavaza na bulevard Nikola Vapcarov . Tam ima sprintove .. 6te vidi6 modeli i ceni i sam si preceni . Magazina se namira malko sled biv6oto caribi bar ...tam do kamela . Mislq 4e i na brezovsko shose ima6e edin magazin v koito ima6e spirn ... no neznam dali o6te ima . Aide uspeh ... no 230 leva sa malko .. pone 300-350 leva . Link to comment Share on other sites More sharing options...
thndR Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 купи си 4урапи за 230 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 АКо не можеш да вземеш велосипед за повече пари - взимай този и не се чуди - побързай че скоро ще правят увеличение на цените на Спринт-а /може и вече да са го направили/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
People = Shit Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 АКо не можеш да вземеш велосипед за повече пари - взимай този и не се чуди - побързай че скоро ще правят увеличение на цените на Спринт-а /може и вече да са го направили/ Позна ... моя аполон си го взех преди 3 месеца няма и толкова, за 350 сега са по 450 така че ... кфо да говорим повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcantos Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Ако имаш кинти за Аполона зимаи го доволен си е аз карах с аполон смених някои чаркалаци и стана мн яко колелце Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR_GO Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Виж и Драг Онтарио. Аз си взех преди 2 седмици Онтарио ТЕ и много съм доволен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Miro. Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Az sam s Apolo(malko po stara vesriq ot Apolon).Mnogo dovolen.Za 5 godini ne sam smenil ni6to,mislq 4e skoro 6te trqbva da smenqm obtega4a, no tova e normalno ako ne si podurja6 koleloto(kato men ).Samo da znae6 4e moje bi na apolona sled 3-4 godina 6te trqbva da smeni6 amortisionra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR_GO Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 като го гледам на снимката този Спринт Аполон си мисля.че изглежда добре, но вилката хич не я бива - слаба и с ниско качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Пичове за тези пари що не си вземете по 1 трабанче(с таванче) аз в планината съм виждал хора да карат трабанчета а за града няма какво да си говорим.В него ще можете да возите каките в планината което не е никак лоша идея.Извинявам се за грубия и селски съвет ама си е истина.А ако нямате годинки(за шофьорско книжле )...докато прочетете това вече може и да сте ги направили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhitE_GhosT Posted March 12, 2007 Author Share Posted March 12, 2007 ми хора днес станах собственик на "DRAG" Grizzli, като за 300 лв. е пушка и съм много доволен. Мога да кажа, че за тези пари неможе да се намери нищо по-добро. Цялл следобед обикалях магазините и мога да констатирам - новите цени на "Sprint" вече са реалност "Leader" - No coment! Просто в днешно време избора на стока е в Г*3А Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR_GO Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Честито! За тези пари избора си е добър. Аз също първо мислих за гризли, а после взех Онтарио Тийм Едишън. Аз съм доволен от него! А ти със здраве да си го караш колелцето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 BTW Нови цени на Спринт няма цените са същите като миналата година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Хора, помогнете ми! Изправен съм пред тежка дилема! Попаднах на тази и тази обяви, и адски се колебая. В момента карам Sprint Meta-Pro (снимка), като и двете му колела са нови, а самия велосипед си го поддържам в изрядна форма. Първо искам да питам струват ли си парите за тези рамки? По принцип се зарибявам да карам нещо като ХС, тоест по-дивите места на Южен Парк, а започвам и да катеря към селата... крайните квартали на Сф, с идеи за Витоша лятото. След това искам да питам, съществува ли опасност компонентите на настоящото ми колело (съжалявам, но не знам точните им технически характеристики), като преден и заден дерейльор, спирачки, да не са съвместими с някоя от рамките? Освен това, какви пари г/д ще ми струва една сносна вилка с амортисьори, без да съм с кой-знае какви изисквания? П.П. Възможно ли е някоя от рамките да ми е 'малка', че съм 186 санта.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Bull_Man Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Znachi pone spored men po-dobrata ramka e RAM HTII . Sprint Apolon blednee pred neq . RAM-a e po kachestven . Obache neznam dali nqma da ti e malko golemichak RAM-a zashtoto e 21 . Dokato Sprinta shte ti e taman - toi e 19 . No skoro edin priqtel si kupi RAM HTII 19-ka ... obache tq mi prilicha6e na 17 . Neznam za razmera nishto nemoga da kaja . No ako prenebregnem razmera RAM-a e po dobriq izbor. Otnosno komponentite ... kaplite she stanat kurmiloto i kol4eto ... za drugite neshta neznam ... no shte trqbva da dade6 oshte nqkoi i drug lev . Za vilkata .... okolo 200 leva sredna cena. Ima i po edvtini ima i po skapi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 @The`ScorpioN: С две думи - не се занимавай да обновяваш сегашния ти велосипед! Няма смисъл, почти нищо няма да е съвместимо с взимането на нова рамка. Най-малкото трябва да купиш: --- нова вилка (тъй като твоята е Normal size) --- нова лапа --- нови брони, евентуално и вила --- ново колче за седалката и всичко това за да ти го монтират ще ти излезе по на сметка да си събереш пари да си купиш един нов Аполон.... Като събереш парички - продай това и си купи нов велосипед Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Днес си поприказвах в един магазин относно моята идея, след като бях питал колко ще ми вземат за това прехвърляне на чарковете и ми препоръчаха или да си събирам част по част, или директно за ново колело. Обясниха ми общо взето същото. Така че си отварям една банкова сметка и започвам да отделям капитали за нов байк, понеже много рискувам, купувайки компонент по компонент да си взема или боклуци, или несъвместими една с друга части или и двете Така че ще гледам да посъбера 400-500 кинта за някакъв Apolon или Ontario с по-добри компоненти... Благодаря ви за съветите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.