Sudden Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 С коя програма мога да разбера кои точно са тези бад-сектори защото chkdsk ми дава, че има, обаче не казва кои номера са те по харддиска??? Ако не точно кои позиции са то поне на колко процента приблизително спрямо началото.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Miro. Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Probvai s tova!Dano ti pomogne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 Probvai s tova!Dano ti pomogne Определено точно такава програма търсех. МЕРСИ МНОГО!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 А , има ли начин да се изолират ! Примерно да преместя хякаква част на хард диска и бад секторите да си останат на стария дял ! При мен са малко повече и това е много гадно ... ако може да ми помогнете ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Ami ideqta da gi markirash kato bad sectori e to4no tova de... OS-a da ne gi polzva. Loshoto e samo, 4e shtom imash bad sectori nai-veroqtno harda e trugnal da si zaminava i ne go polzvai za vajni nshta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Ами приблизително 4.6гб в лоши сектори и хубавото е , че са само в началото на харда и сега е 41/39гб към 33.5гб и е малко гадно ама какво да се прави ! Аз с партишън маджик просто оставих секторите на непосочено място (unlocated) за това сега ще го пробвам ! Старият ми хард няма нито един физически лош сектор от шест години обаче ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Probvai s tova!Dano ti pomogne Мисля че и тази програма ще помогне да изолирам само едно бад секторче ... ето и темата : http://www.wrzru.com/invision/index.php?showtopic=51657 Дали е възможно точно тази програма да ми реши проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
fairmen Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Виж направи му формат на ниско ниво има вероятност да са логически грешки , а колкото до програмата повечето производители на хардови си имат такива програми . Виж си захранването какви волтажи ти дава , да няма голямо отклонение и от там да ти дошла билята с лошите сектори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.