Jump to content
BulForum.com

The League of Extraordinary Gentlemen

warezBG

Recommended Posts

Просто не знам как да ги подкарам .. те не стига че са някакви уникални 20 мегабайтови файлове.. ама и не искат да се покажат ... Help pls .. :wacko:

тя автоматично ти отваря субтитрите ако са с име като на филма и ти ги монтира върху картината, евентуално пробвай няколко различни плейъра ако нещо не става, програмата има икона в tray-а една зелена стрелка, от там можеш да правиш настройки, иконата се появява след като пуснеш филм, не съм сигурен дали не е зависима и от codec-а на филма защото съм забелязал че на някои филми като гледам не ми се появява, аз понеже не разчитам на нея за субтитрите и не съм се замислял много много що така, ту се появява, ту не.

Еми при мене са с еднакви имена и нищо не става ,не ги отваря.. Знам я зелената стрелкичка ама нещо я нама.. Я кажи ти с кой player ги пускаш ?

Ама аз програмката я намерих..обаче пак не мога да ги подкарам :( Със еднакви имена са файловете.. има инсталиран VodSub и не става и не става ..

sorry аз съм дотук, нямам го филма и субтитрите за да ти кажа със сигурност дали при мен работи или не, нека някой който го е пускал със субтитри този филм да се похвали за да се знае

А ти пробвал ли си да ги пуснеш.. че при мене нещо не става.. Аз по принцип гледам филмита с Media Player.. Но и със друга програма "BSPlayer" пак не става.. :blink:

Be kakvi gluposti gi izprikazvahte :confused

извинявай ralexes, но май не внимаваш, говорим за версията на филма която беше (незнам дали още е там) в @Replace и за 20 MB-товите SUB files

извинявай ralexes, но май не внимаваш, говорим за версията на филма която беше (незнам дали още е там) в @Replace и за 20 MB-товите SUB files

Po princip ne znam dali ste zabelqzali ,no sub failovete obiknoveno ne nadvi6avat 120KB(tova si 4istiq maksimum dialog v edin film men ako me pitate :) ) Taka4e tia 20Mb sa ... i az neznam kakvo sa ama ne sa subtitri,taka 4e ne se zorete s tqh ;)

Точно субтитри са си. Отварят се с directshow filter-a VobSub, както нееднократно е споменавано.

За да се появява винаги зелената стрелкичка в tray-а, когато се стартира филм :

Start -> Programs -> VobSub -> DirectVobSub Configure. От конфигурацията на VobSub се избира "General". От там в полето "Loading", се маркира "Always load".

Субтитрите се зареждат с двойно кликане върху зелената стрелка, след това в "Main" от бутона "Open".Когато се изберат субтитрите, се клика върху бутона "Apply".

Аз бих се обидил, ако някой ми обяснява така.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...