warezBG Posted December 30, 2003 Share Posted December 30, 2003 Просто не знам как да ги подкарам .. те не стига че са някакви уникални 20 мегабайтови файлове.. ама и не искат да се покажат ... Help pls .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 30, 2003 Share Posted December 30, 2003 за първи път се сблъскваш с vobsubs ? ми използвай програмата със същото име VobSub Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted December 30, 2003 Author Share Posted December 30, 2003 Е какво да правя с нея.. Свалих я, инсталирах я.. обаче след това Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 30, 2003 Share Posted December 30, 2003 тя автоматично ти отваря субтитрите ако са с име като на филма и ти ги монтира върху картината, евентуално пробвай няколко различни плейъра ако нещо не става, програмата има икона в tray-а една зелена стрелка, от там можеш да правиш настройки, иконата се появява след като пуснеш филм, не съм сигурен дали не е зависима и от codec-а на филма защото съм забелязал че на някои филми като гледам не ми се появява, аз понеже не разчитам на нея за субтитрите и не съм се замислял много много що така, ту се появява, ту не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted December 30, 2003 Author Share Posted December 30, 2003 Еми при мене са с еднакви имена и нищо не става ,не ги отваря.. Знам я зелената стрелкичка ама нещо я нама.. Я кажи ти с кой player ги пускаш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 30, 2003 Share Posted December 30, 2003 Защо просто не направиш search za vob или vobsub ? темата е коментирата и на тия въпроси е отговаряно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted December 30, 2003 Author Share Posted December 30, 2003 Ама аз програмката я намерих..обаче пак не мога да ги подкарам Със еднакви имена са файловете.. има инсталиран VodSub и не става и не става .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 30, 2003 Share Posted December 30, 2003 sorry аз съм дотук, нямам го филма и субтитрите за да ти кажа със сигурност дали при мен работи или не, нека някой който го е пускал със субтитри този филм да се похвали за да се знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted December 30, 2003 Share Posted December 30, 2003 Be kakvi gluposti gi izprikazvahte V samata dir na filma gi ima subtitrite i s va6ia player si gi loadvate.... Ne e tolkova slojno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted December 30, 2003 Author Share Posted December 30, 2003 А ти пробвал ли си да ги пуснеш.. че при мене нещо не става.. Аз по принцип гледам филмита с Media Player.. Но и със друга програма "BSPlayer" пак не става.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 30, 2003 Share Posted December 30, 2003 Be kakvi gluposti gi izprikazvahte извинявай ralexes, но май не внимаваш, говорим за версията на филма която беше (незнам дали още е там) в @Replace и за 20 MB-товите SUB files Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted December 30, 2003 Share Posted December 30, 2003 извинявай ralexes, но май не внимаваш, говорим за версията на филма която беше (незнам дали още е там) в @Replace и за 20 MB-товите SUB files Po princip ne znam dali ste zabelqzali ,no sub failovete obiknoveno ne nadvi6avat 120KB(tova si 4istiq maksimum dialog v edin film men ako me pitate ) Taka4e tia 20Mb sa ... i az neznam kakvo sa ama ne sa subtitri,taka 4e ne se zorete s tqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted December 30, 2003 Share Posted December 30, 2003 Точно субтитри са си. Отварят се с directshow filter-a VobSub, както нееднократно е споменавано. За да се появява винаги зелената стрелкичка в tray-а, когато се стартира филм : Start -> Programs -> VobSub -> DirectVobSub Configure. От конфигурацията на VobSub се избира "General". От там в полето "Loading", се маркира "Always load". Субтитрите се зареждат с двойно кликане върху зелената стрелка, след това в "Main" от бутона "Open".Когато се изберат субтитрите, се клика върху бутона "Apply". Аз бих се обидил, ако някой ми обяснява така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted December 30, 2003 Share Posted December 30, 2003 Az mai bqh propusnala edni .idx file-cheta v sluchai che vi trqvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted December 30, 2003 Author Share Posted December 30, 2003 Еми пак не се отварят.. Явно трябва да се конвертират или не знам и аз какво вече.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted January 1, 2004 Share Posted January 1, 2004 Opravih gi subtitrite,ostava samo da se osvobodi mqsto za da gi ka4a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.