Runner Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Imam problem s pisaneto na kirilica. Preinstalirah phonetic-a, ama vse sushtoto. Imam chuvstvoto, che e ot IE-to, versiqta mu e 7ma. Samo pri nego pravi problem, ne moga da napisha nishto na kirilica, kogato se opitam, izlizat takiva neshta: A4DAD25@>O25O9E3@. Imate li idei, ot kakvo move da e, ili da go preinstaliram i nego. Edit: Реснах всички настройки на експлорера и взе че се оправи. Моля изтрийте темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nas_ Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 be ob6to vzeto i az resnah vsi4ki nastroiki na explorer-a i pak ne se opraviha ne6tata.Ako nqkoi spodeli idei kak da si opravq kirilicata 6te sym mnogo blagodaren. V Word-a si pi6a bez problemi samo v net-a izlizat nqkvi stranni ieroglifi. Stava vypros za BP i BG. Kakto vijdate nqmam problemi s US Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Ако ползвате BitComet последни версии, изключете го от addons на IE, чувам, че той е виновника за всичките ви мизерии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nas_ Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Ако ползвате BitComet последни версии, изключете го от addons на IE, чувам, че той е виновника за всичките ви мизерии. kak to4no se izklu4va tova ne6to? Az sym takova ABD s komputrite 4e trqbva da mi se obqsnqva i nai elementarnoto ne6to kak se pravi. Blagodarq predvaritelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 ааааааааааааа много благодаря за помоща.и аз имах същия проблем обаче направих каквото е писал теду.много благодаря още веднъж.щях да преинсталирам уина ако не бях прочел нещо по въпроса първо My Webpage My Webpage погледни тук съм обяснил Първо обаче влизаш в интернет опциите Link to comment Share on other sites More sharing options...
loko12 Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 az nqmam buton addons v opciite na explorer kakvo da napravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
J_o_T_o Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Абе хора за да нямате тези проблеми си спрете упдейтите на уина щото адски много се бьгва всичко според мен де,вместо ИЕ може да ползвате и Мозила,според мен е доста добра аз съм с нея и нямам никакви проблеми с БГ или с к'вото и да е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nas_ Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 аз си реших проблема като започнах да ползвам Mozilla Firefox вместо Internet Explorer. След като и аз не намерих въпросния бутон......... . Благодаря иначе за готиното обяснение на mureto Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 аз си реших проблема като започнах да ползвам Mozilla Firefox вместо Internet Explorer. След като и аз не намерих въпросния бутон......... . Благодаря иначе за готиното обяснение на mureto Радвам се да съм полезен Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrSmislov Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Az napravih vsi4ko kazano,no ne stana. Predi mi izkarva6e (*&)^*&%*&() na BG i BP ,a sega na vsi4ko mi izkarva (i na US ,BG ,BP) vse edno. Vijte : Vse mi e edno (US); Vse mi e edno (BG); Vse mi e edno (BP) Nz kakvo da ravq .Pls help EDIT: samo s mozila ne sam probval ama iskam da si ostana na IE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.