minko_vm Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 някои знае ли сата2 хард можели да работи на дъно сата1 имам k8upgradeNF3 което е сата1 а поръчах хард сата2 seagate 7200 8мб sataII отсега благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Може. Просто намираш къде е джъмпера на харда отзад и гледаш схемичката да го пъхнеш според указанието, на мястото, за което пише, че отговаря на 1.5Gb/s operation (САТА едно режим). Даже моя сигейт дойде фабрично с поставен джъмпер за режим сата 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Изпревари ме... Аз в момента съм точно така - имам 1 бр. S-ATA-I и 1 бр. S-ATA-II и и двата са на дъно поддържащо само първата генерация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted March 4, 2007 Author Share Posted March 4, 2007 Може.Просто намираш къде е джъмпера на харда отзад и гледаш схемичката да го пъхнеш според указанието, на мястото, за което пише, че отговаря на 1.5Gb/s operation (САТА едно режим). Даже моя сигейт дойде фабрично с поставен джъмпер за режим сата 1. благодаря и на двама ви за инфото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.