ky4e Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Сребърен.Ето и снимка http://www.imagewoof.com/view_image/cf2c61004/album_pic.jpeg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELMAINA Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Сребърен.Ето и снимка http://www.imagewoof.com/view_image/cf2c61004/album_pic.jpeg prodade li go? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 приятел не ми е работа,но тези правила не съм ги измислил аз златарите продават по 2лв.грамажа на среброто,а като отидеш да им го предложиш ти го изкупуват по 50ст.грама при това положение твоят ланец от 90гр.трябва да струва 45лв. ако не ми вярваш отиди в някое ателие и питай как стой въпроса с изкупуването на сребро щом златарите дават толкова редно е и за нас обикновените хора да важат тези правила Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 /офф Хитър си иначе... Той ако е искал да го даде за 0,50 лв на грам постове във форума щеше да пуска, срещи да си прави, с малоумници да се разправя... И да... наистина не ти е работа. Пише го даже най-отгоре на темата... /офф Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 добре де пак казвам правилата трябва да важат за всички как може един златар да го прави,а аз не с какво съм по различен от тях,та те изкупуват на 50ст.грама а аз да не мога или,който купува сребро 2 употреба защо да съм хитър все едно аз съм го въвел това правило ето ви я джумаята отидете и питайте аз го направих и знам вече как се изкупува сребро това е все едно банката да изкупува валута на една цена а ти да ми я даваш на двойно по-висока и аз като докажа с факти че не си прав ти да ме наречеш,че съм бил хитър кой е хитрият в случая нека хората предценят Link to comment Share on other sites More sharing options...
GERGX Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 tango е прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 с какво съм по различен от тях,та те изкупуват на 50ст.грамаа аз да не мога купувай никой не те спира стига да има кой да ти го продава Но има нещо друго - златарите го купуват за материал за тях няма значение какво ще им занесеш (ланец,гривна,пръстен или парчета от тях) Човека в момента не продава материал. Следователно не го дава на цената на материал. Нито на джумаята нито кадето и да е ще намериш готов продукт(ланец,гривна,пръстен) за 50ст. на грам Който (ако) го купи ще е за да го носи а не за да го разтопява нали ? имам някакви спомени че среброто се купуваше по 70ст. на гр. ланеца излиза 89ст. на грам Ако среброто се продава за 2лв гр. значи го взимаш с -55% Тази ти логика е също като : Белканто изкупува метали за ххх.лв за тон(да речем 240лв) В такъв случай кола 2006г. модел тежаща 1.5 тона ти трябва да купиш за 360лв. Нали разбираш че тази логика не издържа. Tango - нищо лично познаваме се но смятам че не си прав Поздрави и пак казвам нищо лично Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 tango, не си прав, човека има право да си пуска обяви и той сам да си определя цената. Друг е въпросът дали някой вече ще си прецени и ще купи. Същата работа е и с телефоните - иди на Руски да видиш на колко ще ти оценят N70 2-nd hand примерно - те печелят от покупко-продажбата, за разлика от user-ите тук, тук хората си харесват нещо и искат да го купят за лично ползване, а не за да печелят като правят бизнес с него... е, има всякакви случаи де, но преобладават тези. Аз мога да си пусна мишката, която е 50лв - на 150лв, може да е безумно, но съм си в правото да го направя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tisho_g Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Сребърен.Ето и снимка http://www.imagewoof.com/view_image/cf2c61004/album_pic.jpeg [/quote колко е дълъг Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Ок пичове съгласен съм с вас само,че едно допълнение дори и да занесете готов продукт на златарите те пак ще ви го таксуват за материал-прав ли съм ако продавате валута се консултирате с курса за деня изложен от БНБ в случая курса за деня на ценните метали и камъни ги обявяват от златарските ателиета понеже те са официалната инстанция всичко под и над тези цени е въпрос на разбиране в цял свят си има борси за тази цел,аз казвам как стоят нещата тук отделно ако някой види ателие,където да изкупуват повече от 50ст.грама да ми каже-няма такова относно мухабета за Белканто да приятел дори и да е 2006г. модел колата ти ще ти я таксуват за метал все пак са база за вторични суровини,а не авто салон това беше и моета логика щом златар изкупува на 50ст.грама че от това си вади хляба как ще ме убедиш мен обикновеният човек да дам повече от тази сума никой не ме кара да купувам прави сте пак казвам куриоза,на който сме свидетели всички не съм го сътворил аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalt Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 това беше и моета логика щом златар изкупува на 50ст.грама че от това си вади хляба как ще ме убедиш мен обикновеният човек да дам повече от тази сума Деба, пич, преобърна ми вижданията за продуктовия пазар... ти си наистина супер прав! Трябва да им кажем обаче на същите златари после да не се опитват пак да ни пробутват ланци и бабанци на двойна цена!!! РЕСПЕКТ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
локофен Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 tango !!! Ако имаш нещо за продаване ела при мен ( Приятел ) купувам сичко щом имаш такова мислене . А на 0,50ст. сребро ще купувам на тон нали искаш да си златар А и ти кой беше да казваш на хората колко пари тряя да го продаде. Нали се сещаш. В Казахстан златото върви 10 евро. ти можеш ли да ми продадеш малко на 10 евро ? Извинявам се ако греша но мисля , че в правилата на форума пишеше нещо от рода ( ако не те интересува обявата да не пишеш) сажелявам , че и аз го наруших но твоето мнение ме заинтригува Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuck Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Едно нещо струва толкова колкото дават хората за него. Цената му мисля, че е съобразена със търсенето и реалната цена на този продукт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 ТЕМАТА Е ОТ ПРЕДИ 3 ГОДИНИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.