Jump to content
BulForum.com

Linux and Windows Sniff

antaro

Recommended Posts

Znachi v mestnata mreja imame edin sluchai na user koito se misli za neshto poveche ot vsichki ostanali.Izdignal se e v liceto na vsichki kato Hacker makar i s nishtojnite si deistvia i vredi koito nanasia,Ta toia pich polzva na svoiata mashina OS Linux....instaliral e nekav si Linux Sniff i tormozi userite ot mrejata.Na men lichno ne mi puka kakvo stava zashtoto toia nabliaga glavno tam kadeto moje da izpolzva tazi Sniff programa i to e v nebezizvestnata na vsichki mIRC. "Hakera" kazvam go s nasmeshka scanira Pass na username na userite koito poseshtavat chata i koito sam kum tozi internet dostavchik.Osven tova toi chete i zapametqva inache lichnite razgovori na tezi hora koito po princip ne e osobeno razresheno da bude praveno.Taka che ima li niakakav nachin toia da bude precakan po nai-gadnia nachin.Za da sleze malko na zemiata i da ne se misli za supersila.Ako niakoi znae niakakav nachin edno da se predpaziat mashinite na userite drugo negovata da zdade bagaja da se obajda shte mu buda blagodaren. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Znachi v mestnata mreja imame edin sluchai na user koito se misli za neshto poveche ot vsichki ostanali.Izdignal se e v liceto na vsichki kato Hacker makar i s nishtojnite si deistvia i vredi koito nanasia,Ta toia pich polzva na svoiata mashina OS Linux....instaliral e nekav si Linux Sniff i tormozi userite ot mrejata.Na men lichno ne mi puka kakvo stava zashtoto toia nabliaga glavno tam kadeto moje da izpolzva tazi Sniff programa i to e v nebezizvestnata na vsichki mIRC. "Hakera" kazvam go s nasmeshka scanira Pass na username na userite koito poseshtavat chata i koito sam kum tozi internet dostavchik.Osven tova toi chete i zapametqva inache lichnite razgovori na tezi hora koito po princip ne e osobeno razresheno da bude praveno.Taka che ima li niakakav nachin toia da bude precakan po nai-gadnia nachin.Za da sleze malko na zemiata i da ne se misli za supersila.Ako niakoi znae niakakav nachin edno da se predpaziat mashinite na userite drugo negovata da zdade bagaja da se obajda shte mu buda blagodaren. :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:

;) Seshtam se za edin "hardware" nachin ;) Za celta se vzima edno odealo i se izdebva podhodiasht moment da se nahlupi na tikvata na tozi samozvanec "hacker".Sled tova drujno vsichki potyrpevshi, prilagat taka narechenia metod "dyrven Gospod".Edna po-zdrava i po-debela toiajka. :P

Znachi v mestnata mreja imame edin sluchai na user koito se misli za neshto poveche ot vsichki ostanali.Izdignal se e v liceto na vsichki kato Hacker makar i s nishtojnite si deistvia i vredi koito nanasia,Ta toia pich polzva na svoiata mashina OS Linux....instaliral e nekav si Linux Sniff i tormozi userite ot mrejata.Na men lichno ne mi puka kakvo stava zashtoto toia nabliaga glavno tam kadeto moje da izpolzva tazi Sniff programa i to e v nebezizvestnata na vsichki mIRC. "Hakera" kazvam go s nasmeshka scanira Pass na username na userite koito poseshtavat chata i koito sam kum tozi internet dostavchik.Osven tova toi chete i zapametqva inache lichnite razgovori na tezi hora koito po princip ne e osobeno razresheno da bude praveno.Taka che ima li niakakav nachin toia da bude precakan po nai-gadnia nachin.Za da sleze malko na zemiata i da ne se misli za supersila.Ako niakoi znae niakakav nachin edno da se predpaziat mashinite na userite drugo negovata da zdade bagaja da se obajda shte mu buda blagodaren. :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:

Щом не е истински хакер, замени мрежовият "hub" със "switch".

Това ще е напълно достатъчно за прекратяване на бандитската му дейност :pirate.

Ако след това пак създава подобни проблеми пиши пак.

Пусни подробности за тая ваша мрежа, може и да ми пратиш ПМ, а иначе за лични неща по-добре е да се ползват протоколи с криптиране като SSL да речем, там където е възможно (например системите на Yahoo и Hotmail го поддържат).

antaro, pishi na Veno, Furiozo, Veli ili Dreamer edno PM sas poveche podrobnosti. Predpolagam te ste mogat da pomognat v sluchaia ili pone biha mogli da te nasochat kam tozi, koito ste pomogne.

ti sekretarka li si ve ?

;)  Seshtam se za edin "hardware" nachin ;)  Za celta se vzima edno odealo i se izdebva podhodiasht moment da se nahlupi na tikvata na tozi samozvanec "hacker".Sled tova drujno vsichki potyrpevshi, prilagat taka narechenia metod "dyrven Gospod".Edna po-zdrava i po-debela toiajka. :P

LGPCORP eto tozi "hardware" nachin e naistina priemliv no triabva li da se priniziavame do takova nivo...ne otpada kato ideia no vse pak neka purvo opitam "software" i ako tam se osereme da premineme kum dobrata "Hard" ideia...no purvo shte se obadim da po razpitame kakvo moje da se napravi po vaprosa ,kak moje da se predotvrati takova neshto ili ako niama vajmojnost za predotvratiavane da se precaka negovoto PC neka i nego go pozaboli malko az sum za tova.Bez znachenie koi ot variantite shte e .....edin shte se polzva.

:))))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...