XC^^The_Devil^^ Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 така ето в какво се изразява пробема значи лаптопа е взет чисто нов форматиран и трагвам си му качвам вина XP pro SP2-Feb-07. и опаа нито в итернет нито в комплекта са ми да ли диск с дривери. в интернет в официалния сите на HP имш[е само за wirless ii video то и модема. обаче остават звука и нормалната ланка. в сите има дривери за звука уж обаче инсталирвам ги и всееедно нисто. изобщо не ще да приеме че са качени дривери и си я показва като unknown devices. вече втори ден са мъча над него и нищо тоя проклет звук и ланка не и не. колкото за ланката в еверест ми я показва като broadcom netExtreme BCM5900. обаче никаде в офиалния саит на броадком няма такав модел. някои ако има такав лаптоп нека сподеи как е напражил тези 2 неща да трагнат ако е имал такав проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
maksii Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Dnes zi vzeh sa6tiq.Nqmam nikakvi draiveri.HDD ne mi go namira windows-a ne moga ni6to da go napravq imam samo dos.Pomo6t kolega.sorry za na4ina na pisane ama i tva ne6to se eb... sega 6te go opravq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gforce Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Проблема е че сте си взели модели без Windows, на тези с Windows има recovery partition и от там се правят 2 двд-та с ОС и драйвери. От сайта на HP си свалете драйвери за модела nx7400 - дъното е същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.